52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
...hát én nem tudom, hogy mi bajod van. MOMO kormánnyal is nagyságrendekkel élvezetesebb az irányítás, mint bármelyik elődnél. Pedig csak szekvenciális váltó van a kormányhoz. Másrészről a billentyűzetet felejtsd el. Annak használatával pedig ne hangoztasd a véleményed általánosítva.
Javallat: VEGYÉL KORMÁNYT!!! -
Végre működik nálam is a cuccos... Meg kell mondjam, meg vagyok elégedve a gamevel... Ha ilyen lesz ETS 2 is, akkor nem lesz okom panaszra... Grafika szerintem jó lett, meg az irányítás is sokkal jobb, mint az elődeinél... Bár sokak szerint még mindig nem valósághű, szerintem azért elég jól el lett találva... :-) -
ricsa008 #9174 de ebben a scaniában lehet majd szálítani vagy csak ilyen feladatok vannak? -
vajo #9173 Bevagy tépve :))) Mérföldekkel jobb. :D -
gyuri35 #9172 Sziasztok!Ez a Scania Truck Driver dettó T&T még az irányítása is ugyanolyan gyenge!
-
Prefabnek hívják a pályaszerkesztőben az útkereszteződéseket és egyéb speciális útelemeket. -
Plett #9170 Később töltöttem le így elkerültem a csúcsforgalmat, tehát jött rendesen. :)
Jó lenne hosszabb ideig is esőben menni, kár hogy nem lehet állítani hogy csak essen. :( -
razor1997 #9169 A napszakot tudomásom szerint nem lehet.
Az 1.5GB fájl tartalmazza a demot és a Scania-val kapcsolatos képeket pl.:a Scania története, Scania motorok stb.
Amúgy én a 1.5GB-sat szedtem le ami lejött 10 perc alatt(Atomic Gamer-ről), nektek meg 600MB-s jött órákig.
??? -
használj total commandert
scs_extractor.exe-t bemásolod a feltelepített játék fő könyvtárába
kiválasztod a base.scs ráklikkelsz 2x, ekkor feljön egy ablak, ott betársítod az scs_extractort programnak, hogy ezt a fájltípust (scs) mindig ezzel nyissa meg
ráböksz a base.scs-rem, majd felugrik egy ablak, azt hagyd lefutni, a végén majd magától kilép -
sehogy sem jó :S:S:S -
Plett #9166 prefabek? az mi? -
Sajnos az autópálya-lehajtó prefabeket elég gányul csinálták meg, és attól félek, hogy az ETS2-ben sem fogják kijavítani. -
Plett #9164 Illetve a napszakot. :)
A letöltés a hivatalos oldalon volt 1,5-6 GB és 600 MB-nyi játék, én a kisebbet szedtem le. Mitől nagyobb a másik, több funkció esetleg? -
Plett #9163 Időjárást lehet valahol állítani? Vagy random az egész? -
Grat scs nagyon penge lett főleg mikor este nagy ködben menni kell fhúú nagyon jó
Pár kép :
-
ntex #9161 Nem is lenne hülyeség csinálni egy távolsági busz szimet :) -
jobb klikk a kibontandó fájlra,tulajdonságok és ott társítás scs_extractor.exe :) -
razor1997 #9159 Nekem a póton a letalpalót kapta el így. -
scottryder #9158 hol lehnet leszedni vki adjon linket -
Nekem sem bontja ki... :(:( -
ezt az "scs_extractor"-t, hogy kell használni?
mert nekem az istenért nem akarja kibontani az scs-t :@@@ -
SnyperD #9155 Am valaki észrevette már hogy van autós aki villant hogy kienged ? :D -
vajo #9154 Kettőt is :))
-
vajo #9153 Majd ETS2-ben :)))) -
Bocsesz a telefonos feltöltésért... :)
De tényleg... Néhol tényleg nagyot üt a fekvőrendőr...
-
SnyperD #9151 Köszi most egész jó lett :) -
-
SnyperD #9149 Te mivel tolod milyen beállítással ? -
Nekem nem késik.. igaz, volt egy negyed óra, mire sikerült mindent úgy beállítani, ahogy a legtutibb. -
Ezek az út elemek :), Omziba is lehetne velük mit kezdeni.
Még két hónap. S itt ETS2
Vajon ha megjelenik, nálunk mikorra lehet boltokba kapni? -
Akkor felejtős
A Vajofone tarifái túl drágák 
-
Sóschips #9145 ..persze mindezt jó pénzért.xd
Pénzt meg úgy kell elküldeni,hogy az emelt díjas Vajvodafone számot kell hívni.
-
SnyperD #9144 A kormányzás csak nekem tűnik úgy hogy kissé késik? (kormánnyal)? -
danyr #9143 Megaliner Import... :DDDDD
-
Köszönöm, sikerült. -
retoucher #9141 Én már orvosoltam is magamnak a "problémát" 
-
scottryder #9140 itt nincs warez, ha kell vedd meg -
Szia, kacsa, adsz torrentet?
-
Végül nem is SCHLITZ pótok lettek :O Bár ez a név sem a legjobb :D
-
scottryder #9137 Elvileg a beálitások kijelző és forgalom nak kell pipálva lennie nézd mneg ugy