52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gumikacsa
    Én már megint megnyaltam a brét, naná, hogy a nehézgépes trélerrel...(1-2kép)
    Tolathattam vissza (3-4-es kép)
    Erre kellett volna mennem elsőre is...(5-ös kép)

• Boxer HUN
    Kérjük a munkagép traileres és a személy autó szállító traileres videókat is...
  • gumikacsa
    Szép volt! Bár ez egy 40-es konténer, ami a normál pótoknál is rövidebb, másfél méterrel. :P
  • Boxer HUN
    Konfigod?
  • atis0418
    Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy igényel e játék valami kiegészítő szoftvert vagy újabb Shader Model kiegészítőt? Ugyanis akárhonnan letöltöm, feltepeítem, hibával kidob, el se indul. "Launcher.exe" hibát észlelt, ezért leáll. Sem directx-ben sem operGl-ben nem indul el. Esetleg valaki találkozott már ilyennel?
  • joceruza
    Nem ma kezdted!
    Hosszú póttal sajnos tényleg nem jött össze elsőre. Kétszer kellett korrigálnom.
    Nagyon jól nyomod!
  • Solt
    Felakasztottam az első pótot ami az utamba akadt...

A hosszabb póttal ugyanez a történet, csak azzal nem lehet elsőre megcsinálni, párszor csiki-csukizni kell...

JohnBart:

Itt láthatod a textúra remegéseket amiket említettem. Majd válaszolok a többire is, csak időhiányban szenvedek...
  • Boxer HUN
    Köszönöm az eddigi visszajelzéseket a felhívásomra. A későn kelőknek pedig továbbra is ajánlom magamat... :D

• SnyperD
    Remélem működik, Köszi! :)
  • LTomi
    Az SCS Extractor nevű hivatalos segédprogrammal ki lehet bontani az scs fájlt, a játék honlapjáról letölthető.
  • SnyperD
    Hali! Van valakinek 3d kamion modellje és odaadná? Külső+belső? Vagy a játékból ki lehet szedni ezeket ? mert nem tudom megnyitni a base.scst mert mindig azt írja hogy sérült fájl. Az omsiba szeretnék egy kamiont rakni :) Kérlek támogassatok :D
  • allock #9491
    nem figyeltem
  • gumikacsa
    A tömörítési arányra is figyeltél, hogy nulla legyen? (vagy már nem úgy működik a dolog, mint anno?)
  • joceruza
    Történik valami akkor ha megtalálom az összes bónusz izét, vagy csak az van hogy megtaláltam őket?
    (jaj de messze van az az ETS2...)
  • fuszhi
    Nagyon komoly. Már alig várom az Euro Truck kettőt.
  • allock #9487
    kicseréltem azt is, csináltam .scs kiterjesztésűt és oda mutat ahová kell még sem rakja be :D
  • vajo
    Kicsomagoltad, és ugye nem azt cserélted amit kicsomagolt? :D Hanem be egy scs fájlba, azt pedig mod mappába. :)
  • allock #9485
    No, valaki elárulná még is miért nem sikerül a skinezés?
    A játék kibontva, hozzáférek mindenhez, átfestettem a schmitz pótkocsit, elmentettem azon a éven a dds-t ahogy volt. Dxtbmp-ben ha megnyitom dds-t az új festés van a helyén amit csináltam, a játék mégis a régit adja be. Help :)
  • joceruza
    Még kétszer megcsinálod és elhiszed...
    (a Földről sem hitték el hogy gömbölyű!)
  • vajo
    nm
  • scottryder
    müködik igy már a virusirtó tűzfala blokkolta le, köszi
  • scottryder
    megnézem azt is akkor, köszi a tippet
  • vajo
    Tűzfalad, vagy vírusirtód nem blokkolja a játékot?
  • lorci
    Egy kis éjszakai vezetés...nagyon sokat javult a fények terén a játék sokkal élethűbb.

• scottryder
    Sziasztok. Egy fontos kérdésem lenne, ma megjött az STDS eredetibe csináltam onlone profilt aktiváltam a gamet és amikor beakarok jelentkezni azt irja nincs internet kapcsolata holott internet kapcsolat meg van? Előre is köszi az infót
  • Boxer HUN

Szerintem elég egyértelműen fogalmaztam..
  • V43 1105
    Én kellek esetleg ?

Ízelítő.
  • Boxer HUN
    Rád is szükségem lesz, firkálj rám egy emailt... köcce.
  • JohnBart
    Ez elég izgalmasan hangzik, csak nem valami magyar vonatkozású nagyobb kieget terveztek? :)

Illetve: július 1-ig a CD Galaxisnál csak 3000 Ft az STDS, szerintem nem nagy pénz ezért a játékért, nem vágná haza a pénztárcáját a warezosoknak. Lényegesen jobb ajánlat, mint az SCS-től beszerezni a cuccot, náluk ugyanis ÁFÁ-val 25 euróba (cirka 7300 forintba) fáj a progi... ;)
  • Boxer HUN
    Azon modderek jelentkezését várom az [email protected] címre, akik elunhatatlan kihívást éreznek az STDS valamint a hamarosan megjelenő ETS2 folyamatos alakítgatására, bővítésére. A dolog úgymond "játékosan" komoly, ezért csak az jelentkezzen, aki úgy érzi, hogy helyt tud állni a csapatépítésben. Az email-ben tüntessétek fel a neveteket (SG fórumról), életkorotokat valamint a levél tárgyához ezt írjátok: modder
    Minden levélre fogok válaszolni, amiben megtudjátok a részleteket.

A fent említett moddereknek szóló felhívás közvetlenül fogja érinteni az idejáró "kamionos" közösség.. reméljük valamennyi tagját is, melyről bővebben július 6.-án kapnak felvilágosítást.

THX. by Boxer
  • Gis80s
    Nem benned nem bízok, de ezt csak akkor fogom elhinni, ha videót látok róla...
  • gumikacsa

• joceruza
    Állat! Elkaptam én is! Este...

Ezzel a nézettel tolattam be.

És a vége.

Koccanás nem volt és kétszer kellett előre mennem.
    (Billentyűzettel)
  • MANos Viktor
    Egy kis mixerezés.

• Szobi30
    én csak az "ö" betűs kameranézetet használtam néha, de csak megnéztem vele, úgy nem mozdultam bele...a balesetek meg már inkább a végefelé voltak, mikor egyre idegesebb lettem, mert akkor már padlógázt nyomtam neki mindég, és nem tudtam megállni xD
    de még egyszer én se vállalnám be, meg a kormányom se biztos, hogy túlélné
  • DANIELTRUCKER
    Ha azt veszitek a valóságban is kiszállhatsz a kabinból, úgyhogy a külső kamerából, csak megnézni hogy mennyi a hely valójában, szerintem nem nagy hiba!
  • Gis80s
    Átérzem :)
    Szerencsére nekem baleset csak 1x volt, de mondjuk használtam a külső kamerát.
  • Szobi30
    "márpedigénmegcsináltam"
    :D :D :D
    kb nekem is a 40edik oda visza mozdulatra, és a 20ik "baleset" felirat után, de sikerült betolnom csak belsőből...
    még 1x nem vállalkoznék rá, nem lenne türelmem...
    akkor az egyszer is, már majd leszakítottam a kormányomat, annyira ideges voltam már, de úgy voltam vele, hogy mindenképp berakom xD :D
  • Gis80s
    Köszi az infot. Végülis csak bekűzdöttem, kb 50 oda-vissza megoldással.
    Gyűlöltem közben az egészet, de a végén nagyon jó érzés volt, szóval én is remélem, hogy az ETS2-ben is lesz sok ilyen. Azt azért megnézném, hogy pl ezt valaki megcsinálja csak belső nézettel...biztos meg lehet, de mocsok nehéz. (most lehetőleg kíméljen meg a sok okos, hogy "márpedigénmegcsináltam") :)

További jó gurit mindenkinek!
  • Boxer HUN
    Én pedig egy személy kocsis póttal... az sem rövidebb talán.. :)