52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Hello!
Új vagyok még az STDS terén. Pár napja raktam fel a játékot, viszont láttam, hogy már van egy Free Driver Map.
Ez mit takar? Ha felrakom milyen változások lesznek a játékomban tőle? :D
Előre is köszi a választ! -
nem kell kicsomagolni, berakod a mod mappába és kész -
Nem tudnád feltölteni valahova az scs file-t mert én nem tudom kicsomagolni... -
működik -
Nem úgy tűnik, mintha játszottál volna az előzőekkel. -
Ez a gép működik valakinek??
Én még kicsomagolni se tudom... -
Sziasztok! Adok egy kis ajándékot a gépemnek,de segíteni kéne;D
Milyen videókártyát vegyek ami árban nem annyira drága?
Mekkora RAM-ot vegyek bele?(2 gigás elég?)
Intel Pentium D 3.01 GHz ez elég?
stb.. -
G25-el élvezem :)
beleszerettem a turbó hangjába :) -
@retoucher
Épp ezt próbáltam tegnap kifejteni... :D -
Hát, attól függ, hogy mivel, és milyennel... Nekem könnyű. -
lenhoffer #9616 scania truck ez vezetes szemponbol egy nagy hatar szar remelem az ets2-öt konyeb lesz kormanyozni mert ez nem nagyon jot be nekik -
kjhun #9615 Az komoly!! Van még ilyen Easter Eggs a játékban?
-
...rózsaszín alapon Hello Kitty...
-
Solt #9613 Csak a középső részt állítsd vissza, hogy ne fehér betűk legyenek fekete alapon... -
vajo #9612 Akkor várok tippeket, hogy milyen legyen a topik. :) -
hungaryws #9611 UFO!
-
f67 #9610 http://www.kephost.com/view3.php?filename=pkc26okhma699qxi1n3l.png -
Ez a feketefehér nekem is baxa a szemem. Meg elég komor tőle a fórum.. -
retoucher #9608 Ebbe a bannerbe van egy kicsi képzavar!
STDS borító kép + ETS2 headline? Hogy van ez most? :)
Oké, h egy cég, meg egyik a másik előfutára de mégis! De ettől függetlenül jó lett!
Mellesleg, most nézegettem másik fórumon régebbi ETS2-ről kiadott képeket és azt kell, h mondjam, így a map készítés közbe, h már most egy csomó minden benne van STDS-be amiket anno ETS2-ről tettek ki, csak épp nem raktak bele mindent a pályákba, de az editorba benne van szinte minden (prefabok, hidak, vasút, vasúti átjáró, új trailerek, házak, épuletek, gyalogosok, kerékpárosok, és még sorolhatnám az újdonságokat) Jó persze ezek itt ott feltűnnek már a pályákon, de lényegébe STDS már most "butított" ETS2 csak épp a térkép más ill. a feladatok, meg csak Scania van persze mind ez lesarkítva, de a lényeg, h STDS-be jól belesűrítették ETS2-t, így kinézetre pl. már túl nagy változásra nem kell számítani.
Nem is baj, h nem fog megjelenni aug.-ba, javítsanak csak rajta még, meg optimalizálják, a lényegi részét, a grafikai és egyéb újításokat most úgy is megkaptuk az STDS személyében!
#9605 : Te kis sasszemű!
-
f67 #9607 ufo -
Plett #9606 Nekem is zavaró a fekete alap - fehér betű.
@V43 1105 köszi! -
f67 #9605 Nekem is zavaró egy kicsit.
Az új térképen fuvarokkal nem,de Ufokkal már találkoztam.
No meg bringásokkal.
-
Solt #9604 Én is a hírekért olvasom... pontosabban olvasnám, mert ettől kifolyik a szemem... a fekete alapon a fehér betű iszonyat zavarja a szemem. Lehet, hogy a korral jár... -
DANIELTRUCKER #9603 Nem tudom. Engem ez meg a régi se zavart. Amúgy meg én a hírekért, új képekért olvasom a fórumot, úgyhogy nekem igazából teljesen mindegy. -
Solt #9602 Urak!
Tartsunk már egy kis közvélemény kutatást topik külalak tekintetében...
A banner nagyon tetszik, az okés...
Még a topik háttérkép is elmegy, bár az már annyira nem jön be...
Viszont ez a fekete hátteres, fehér betűs megoldás egyenesen irritál... iszonyat zavarja a szememet! :S
Ha más is így van vele, jelezzétek... örülnék, ha legalább ez a rész visszatérne a régi kerékvágásba, persze, ha a többségnek ez jön be, akkor így jártam... -
..remélem Vajo kollégám nem laggol be tőle.. :D -
Nem új keletű...
-
LINK. -
Plett #9598 6x2-es Scania? :) -
SnyperD #9597 Azért 1:04 től látszik a kamion satuja így hogy visszatérjek egy régi fék témához :D -
egy orosz oldalon már van 6x2-es Scania elletve szalon is már...készül egy V3-as map is..
-
vajo #9595
-
endy papp #9594 Sziasztok.
Grat az új külalakért.
Már kezdtem azt hinni ,hogy megjelent az ETS 2 és erre fel az új dizájn.
Még egyszer köszi hogy sikerült feltenni a fórumra,a képeket,pedig eredetiben nem is voltak olyan nagyok
-
Szép napot!
Kattintásra nagy méret is elérhető! -
hoppáléé külalakot változtatunk? :) Ez igen így nyár alkalmából még olvashatóbbak a betűk. -
Végre normális háttér, MPIII <3
-
DIESEL DOG #9590 Látom sikerült kibogarásznod a lényeget a css-ből, jó lett a topik. Ha esetleg valamit nem értesz akkor írj privit... ;) -
vajo #9589 Most rendbe van. :)) -
Én biztos voltam benne, hogy ez lesz, de akkor megoldjuk másképp... :)
SZÓLJ VAJO HA BE LAGGOLSZ..
-
vajo #9587 Töröltem a hsz-edet mert akkorák voltak a képek, hogy az én gépem belaggolt tőle. Ha lehetséges azért maradjunk meg a HD kategórián belül. :DD Köszi és bocsi. :)