52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Észrevettétek már, hogy a 6x2-es és 6x4-es kamionok szinte alig fordulnak be a kanyarokban, vagy csak nekem túlzottan feltűnő? -
Solt #9665 Nekem mindegy, de ez a fekete alapon fehér betű szétcseszi a szemem... öreg vagyok én már ezekhez a csili-vili dolgokhoz! :) -
Szentis fiu #9664 Sziasztok!
Én is játszok a STDS-el azt szeretném kérdezni, hogy amiket beraktam kamionokat azokat hol lehet meg venni és hol található kamion szalon.
Amúgy a játék nagyon jó szerintem igaz lehetne egy kicsit változatossabb mint például pontok után rak még hozzá egy két szakaszt hogy nagyobb legyen. -
Elég lenne egy kikapcs - bekapcs gomb, amivel lehetne váltogatni a témák közt, mint a Diablo III topikban
-
Solt #9662 Vajo! Légy szíves állítsd vissza legalább a szövegrészt! -
az gebaxna :)) viszonylag a megjelenéstől számítva elég hamar meglehetett kapni a cd galaxisban az stds-t
ha szeptemberre nem is de októberre egész biztosan lehet majd nálunk is kapni dobozos változatban. -
:) hát szeptemberben van a szülinapom. Egyébként az stds és az ets2 ben a különbség vajon abban rejlik , hogy bár mindkettőben van A-ból Bé be, azonban az egyikben vannak ügyességi fuvarok míg a másikban meg több választható kamion és jogosítványból is többfélét lehet lerakni ? -
endy papp #9659 Remélem nem várják meg az enyémet..... január
-
Biztos? -
Szülinapomra igazán kedves ez az scs tábora hogy meglepnek a második résszel.
-
6x4, 6x2 , 4x2-es kamionok:
itt :) -
Na most meg is néztem.Az én 16:9-es képarányú monitoromon,ha 1280x1024-re állítom,akkor nekem is szélesvásznú lesz.Próbáld a 1280x720-at.Annak jónak kell hogy legyen. -
Ha 16:9-es a monitorotok,akkor próbáljátok meg a HD szabvány szerinti felbontásokat:1920x1080,1280x720.Remélem nem írtam nagy butaságot :) -
Sajnos nekem is ez a helyzet 1280x1024-es felbontás mellett. Kb. másfél hete megkérdeztem a fejlesztőket e-mailben, hogy át lehet-e ezt állítani, de sajnos nem válaszoltak. -
marhaegyszerüen a játékban beállítod. nem kell nagy tudomány neki :) -
kerel #9651 Sziasztok!
Nem nagyon szoktam a fórumba írni, vagyis inkább nem, de rendszeresen olvasom.
Segítségeteket szeretném kérni. Eddig egy gagyi kormánnyal toltam, de nagyon meguntam a bénázást... Elméletileg holnap megjön a G27 kormányom (alig várom már) és tudna-e valaki nekem a pontos kormánybeállításról valami képet küldeni vagy segíteni, hogy ne nekem kelljen feltalálnom a spanyolviaszt...
üdv: kerel -
Nálam 1920 x 1080-ban semmi probléma nincs .. -
Triantafillo #9649 Azt szeretném megkérdezni, hogy másnál is "szélesvásznú" a játék?
1680*1050 felbontás + teljes képernyő és alul-felül fekete csík, mint a filmeknél. Ez a normális? -
Olyan biztos nem lesz. -
Az még durvább, ott még dátum sincs. :D -
-
Kezd ez olyan lenni mint az LFS s3-a. ( aki ismeri tudja miről beszélek). -
endy papp #9644 Így azért egészen más.
Nem tudtam hogy te készítetted.
Csak maximális grat érte,bocs hogy kritizáltam.
Biztos nem volt egyszerű össze hozni. -
Szeptember.....
Tehát örülhetünk ha a Jézuska meghozza?!?
(nyári szüneten vannak az SCS melósai) -
hzsolt1990 #9642 Sziasztok!Nekem ez a free map kieg kéne és persze a 6x2 sem jönne rosszul!üdv! -
A 6x2-t feltölti valaki valahová? Dropbox vagy valami fájlmegosztó. -
retoucher #9640 Valóban, ezek a bugok benne vannak, nem tökéletes a kieg, hisz nem vok profi modder, csak poénból kezdtem el csinálni és a végén úgy voltam vele, h megosztom másokkal is, h akinek kell, vigye!
Itt nincsenek fuvarok, írtam is, h ott csak furikázni lehet jobbra-balra, ennyi!
-
danyr #9639
-
endy papp #9638 Köszi mindenkinek a gyors segítséget,működik.
Csupán érdeklődés jelleggel kérdezném,igaz csak pár km mentem ezen a szakaszon ,de érdekes grafikai bug-ok vannak erre felé ,de lehet csak nálam, nem gond csak gondoltam megkérdezem ,másnál is jelentkeznek,hasonlók?
Gondolok itt olyanra hogy néha olyan kék a háttér mint ha tenger venne körül,a fotós ipse a talaj fölött lebeg 1 méterrel.
Még annyi lenne a kérdés, erre felé is vannak vállalható fuvarok ?
-
Lolluki #9637 Amúgy ez a skin maradjon k*rva jó! Átlátható!!! -
Lolluki #9636 Most nézem már nem augusztus hanem szeptemberi a megjelenési dátum????? :$ -
Lolluki #9635 Honnan lehet letölteni cuccokat??? :$ -
retoucher #9634 A c:\Users\neved\Documents\SCANIA Truck Driving Simulator\mod\ mappába kell másolni minden kiegészítőt (*.scs file-t) amit letöltesz a játékhoz, legyen az map, truck, wheels, trailer, sounds, call girls, stb. 
#9633: nincs mit, mert egyenlőre tényleg nincs mit!
-
Köszi előre is! :)
endy papp: A dokumentumok a játék mappáján belül a mods könyvtárba kell bemásolni. -
endy papp #9632 üdv.
Bocs a tudatlan kérdésért de ,egész pontosan hova kell bemásolni,illeszteni azt a fájlt ami kibővíti a térképet?
Mert bemásoltam magába a játék fő könyvtárába a többi fájl és egyéb mellé ,de ezek szerint nem oda kell ,mert az úttorlasz még ott van és nem tudok tovább menni.
Előre is köszi a segítséget. -
Cső vissza lehet állítani alapra a forum kinézetét? -
retoucher #9630 Bocsi, de azt akkor nem vettem észre, h írtál nekem ilyet.
A helyzet az, h fogalmam sincs, h hol lehet azt állítani, de ha megtudom...
-
A sebességkorlátozást kijavítottad már? Már mondtam a múltkor, de nem reagáltál. Legalább 80-ra emelhetnéd. -
Értem, köszönöm. :)
Akkor viszont majd berakom. :D -
retoucher #9627 A Szabad vezetés küldetésben a Fuvarok pálya van kibővítve egy egész szép kis távval, egysávos országúti környezetben, falvak közt furikázhatsz kikapcsolódás gyanánt!
Térkép hozzá: