52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • WinStar
    újra raktam,végre betudott jelentkezni az online profilomba,de küldetések alatt megint kidob...
    JohnBart: hogy kell logot küdleni support-ra?
  • JohnBart
    Futtasd Safe módban (Hibaelhárítás mappa), ha azzal sem megy, mondom, küldj logot a support címre. :-/
  • WinStar
    mindkettőnél leáll :(
    Pedig betettem a CD-t is már,hátha...de úgyse jobb.1.1-es patch-nél is jelentkezett pár hiba(pl. irányítás beállításnál kidobott,stb...)
    Még valami ötlet? :S
  • WinStar
    áá,szóval az egy mappa(nálam hibaelhárítás)Mindjárt megnézem hogy melyikkel hogy viselkedik.
  • kobi14
    Start->minden program -> SCANIA Truck Driving Simulator -> Troubleshooting -> és ott tudsz választani.
  • WinStar
    igen,le lett,mert most hogy végre online módban tudok játszani így mindent előről akartam kezdeni.
  • WinStar
    igen eredeti,mivel 3000 Ft az semmiség.De az a baj hogy nem értem hogy tudnám állítani DirectX vagy Open GL verzióban.Am. a legfrisebb driver van a gépemen.8Ati-ban)
  • Plett
    Esetleg a warezos teljesen le lett törölve? Dokumentumokból a profil, maradék fájlok?
  • JohnBart
    Ha tényleg eredeti, akkor fagyaszd ki ismét a játékot, aztán küldd el a game.log fájlt az SCS-nek a support kukac scaniadrivergame pont com címre (írd le a levélben, hogy mikor milyen körülmények között fagy a játék).

Emellett a szokásos jut csak eszembe, driverfrissítés, adminjoggal futtatás, esetleg próbáld meg külön OpenGL , DirectX vagy Safe módban indítani a játékot. Ezekhez a parancsikonok a Start menu->SCANIA Truck Driving Sim -> Troubleshooting könyvtárban vannak.
  • WinStar
    Sziasztok.Nagyon megtetszett a játék Warez verzióban.Aztán most megvettem eredetiben,feltettem,meg az új patch-et és win7 Ultimate-n miután bejelentkezek az online profilomba utána azt írja hogy a scania truck sim. leállt....ez mitől lehet?Másnál ez nem jelentkezett?Mit csináljak? :S
  • joceruza
    Ez jó hír!
  • JohnBart
    Új bejegyzés a blogon. Sok újat nem mond és kép sincs, ami viszont fontos, hogy a motor kipofozása az ETS2-n is érezhető lesz, szóval remélhetőleg az már alapból fajául fog futni az ajánlott vasakon, és nem olyan fosul mint kezdetben az STDS. :D

@Solt: Köszi a bizalmat, de mostanság hetente változik, hogy mennyi időt tudok fórumozni, van hogy naponta óránként fel tudok nézni, máskor egy hétig netközelbe sem kerülök. Félreértés ne essék, szívesen segíteném a bagázst ezzel, de lehet hogy aztán engem is dobnátok egy hét múlva... :D

Gumikacsa moderátoros megoldása nem tudom mennyire megvalósítható az SG fórummotorral (magyarán hogy lehetséges-e egy topikra moderátorjogokat adni a júzereknek), ha igen, akkor 2-3 ilyen tagra van szükség, Gumikacsa mellett vállalnám az egyik ilyen posztot (így ha az egyikünk nincs is netközelben, a többi arc akkor is ki tudná takarítani a gecis faszt meg egyebeket linkelő kocsisokat).

Abban viszont szintén egyetértek, hogy nem lenne zsír leváltani a házigazdát, amíg vissza nem jön, vagy ismét be nem ír valamit.
  • joceruza
    Szerintem nem jó. Alig lehet irányítani. Amúgy ITT vannak.
  • Kamionos98
    Hali valaki tudna nekem segíteni??Honnan lehet stds modokat letölteni??Mert kellene egy 3 tengelyes scania.
  • fuszhi
    nem lehet hogy elment nyaralni? :) aztán gondolta jó kisfiúk leszünk nem lesz itt gond. Szerintem ez a fehér szín is jó csak egy árnyalattal lehetne sötétebb gondolom.
  • fuszhi
    A kicsit sötétebb betűk már kevesebb kontraszt különbséggel volnának a háttér sötét színéhez képest. Lehet ha mondjuk halvány kék vagy piros vagy akármilyen szín lenne a betű nem ingerelné annyira a szemet.
  • Boxer HUN
    Takaríthatsz nálam is... ha gondolod!
  • gumikacsa
    Igazából én már elég régóta szajkózom, hogy a házigazda nem végzi rendesen a munkáját. Erre persze meg is kaptam, hogy nem lehet mindenki akkora kocka, mint én, nem ül egész nap a gép előtt.

De sokszor warez, és nem a topikba való hozzászólások napokig fent voltak, még úgy is, hogy ő írt a topikba.

Persze azt is megértem, hogy nem kis feladat, én nem is vállalnám, nem azért, mert nem tudnám elvégezni a feladatot, és rendet tartani. Pont azért, mert túl szigorú lennék, és az sem mindig jó.

A legjobb az lenne, ha lenne egy hg, és 2-3 moderátor, akik ha mást nem is, de törölhetnék a nem oda való hozzászólásokat (azt még vállalnám is).
  • Boxer HUN
  • joceruza
    Ááááááá! Bakker! Mekkora baromságot írtam! Elnézést! Tuti biztos voltam benne hogy ezek is németek. Azok ontják a szimulátorokat.
    Bocsássátok meg tudatlanságomat!
    Attól a többi mégy így van.
  • joceruza
    Biztos azért ment Német-be mert megsürgeti a játék kiadását.Ez jó! Az viszont rohadtul nem jó hogy mi addig itt megvakulunk. Igen! Ezen fogunk lovagolni! Ha 1-én tiszteletét tette a fórumon, akkor azt is tudta hogy nagyon nem tetszik ez a fekete-fehér lószar sok embernek... Nem kell feltétlenül leváltani,de ahogy az előzőekben is le volt írva, vannak kötelezettségek.
    Ennyi! OFF vége!
    Houston kiszáll.
  • Atikah
    ALREKK
  • DANIELTRUCKER
    Nem hiszem el hogy képesek agytok ezen lovagolni amikor már jó ideje igen is szépen rendben tartott mindent. Szerintem nem szabad egyből leváltani. főleg nem a tudtán kívül! ( Ennek szerintem senki sem örülne) Legalább várjuk meg amíg visszaér ( vagy legalább net közelbe kerül ) és mit sikerül összehoznia, akár mentségként, akár kinézetileg!
  • wollnerd #9767
    De hát...

"Utolsó látogatás időpontja: 2012. 07. 01. 14:47"
  • nagyonfaya
    Kedves Emberek-Söfőrök!! Kérem a mélyen tisztelt türelmeteket. Biztosan van más dolog is, amiről lehetne beszélni.
  • V43 1105
    Akkor is szólhatott volna..
  • hzsolt1990
    Lázadáááássss!Mit kell itt parázni?Majd jelentkezik!Gondolom vannak dolgai amiket előtérbe helyez a forummal szembe.pl család stb!Tiszta vicc amit müvel némelyik ember!Kiáltsd ki magadat adminnak!
  • nagyonfaya
    a házigazad (VAJO) haverja vagyok! Vajo jelenleg németország-ban van, ezért nem elérhető sehol. Nem sz*rik rá, csak nincs lehetősége finomítgatni jelenleg. Jövőhéten már valószínűleg itt lesz körünkben.
  • yokel
    Csóri gyerek alig várta, h HG lehessen ETS(2) topikban, azt mire odakerülnie a sor, h megjelenne a játék le is váltják!

De elvégre jogos a felvetés, hisz nem a topik lakók vannak a HG-ért, hanem ő, "mi" értünk, és ha a többségnek nem tetszik a "munkája" akkor bizony lehet tovább tólni a biciklit!
    Ha meg nyaralni ment akkor valóban annyit felvéshetett volna ide a topikba, h emberek ne keressetek szeptemberig mert nyár van, vazze!

Indulhat a licit!
  • Stig95
    true
  • Stig95
    Abba nem gondoltatok bele hogy elment nyaralni? Kint 40 fok van! (jó csak 36) Hülye aki nem megy el valahova nyaralni, persze hogyha van rá lehetősége.
  • Boxer HUN
    Vajo-t elrabolták az UFO-k... hirtelen nem tudok másra gondolni...
    Azt hiszem retoucher v4-es pálya módosításában láttam is egyet...
  • V43 1105
  • Atikah
    Mindenki benne van ebbe a szuper csapatba?
  • V43 1105
    Csere, mehet. Szarik rá, bocsi hogy nyersen fogalmaztam ..
  • V43 1105
    Noob
  • danyr
    High Quality License Plate for STDS by Deniel

Included the License Plate of:

- Netherlands
    - Norway
    - Sweden
    - Croatia
    - Czech Republic

Credits:

Varsányi
    Deniel

Textures are from Licenseplates.tv

- DOWNLOAD -
  • kerel
    Sziasztok!

Mit kell ahhoz módosítani, hogy a külső nézeti kamerát még "hátrább" lehessen vinni?

A másik, hogy a "tiltást" hol tudom megszüntetni?
  • danyr
    Magyarországon már cigiben mérjük az árát.
  • JohnBart
    Apró kiegészítés, a 7000 forint ha a weben veszed a fejlesztőktől, és 3000 ha a CD Galaxisból rendeled. Mondanom sem kell, az utóbbi inkább megéri, ráadásul dobozosan kapod meg a játékot átlag 5 doboz cigi áráért...