52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Üdv!
Megkaptam, folyamatban.
Nekem lehet bukó lesz a modolás, egész délelőtt próbálkoztam vele, nem ment, annyi időm meg nincs, hogy heteket öljek bele a kisérletezésbe. Pedig anno az ets-hez még készíttettem ezt-azt, de azt nem volt ennyire bonyolult modolni
Hiába hogy egész nap itt űlök a gépnél (:P), de akkor is legfőbbképp makett alkatrészeket "tervezek". -
Benavigáltam magam én is. Hát nagyon komoly :) nekem egyre jobban tetszik ez a stds. Ha ilyen színvonalban megy majd az ETS2 az tetszeni fog. Sokkal jobb az elődeinél. Egyetlen apró dolgot vettem én is észre, hogy 50 es tábla valahol jön hirtelen és már el is hagytam :) írja is ki hogy túl gyorsan mentem. Majd még tesztelgetem.
Lehet ha az ember ismeri az adott részt -
vajo #9910 googléba írd be az első hiba kódot és ott találsz rá megoldást. valószínű, hogy angolul szóval ha tudsz jó, ha nem majd fordító. :D
#9903: A topik ets2-nek indult, majd kiderült jön 2 új játék, amik kisebbek az ets2-höz képest, szóval felesleges neki nyitni topikot.
#9908: Fasza. Mikor kijön ets2 addigra már mindent tudni fogsz xd
-
Ez nagyon nem rossz!
-
danyr #9908
#9903:Attól hogy neked nem tetszik, másnak lehet hogy segítség. Gumikacsa szavaival éljek: "fogd magad, és nyiss", senki nem fog megakadályozni... :/
-
Neked is ment privi... azt hiszem még 6.-án este...
-
Fórum
Itt meg majd lesznek a modellek, hírek... stb. -
Ne haragudj! (meg kellene változtatni a topic nevét...) -
Igen, ez a topik az ETS2-é, a T&T-é, és a STDS-é. Felesleges neki új topikot nyitni. De fogd magad, és nyiss. -
Kedves Vajo!
Tök jó dolog hogy sokan foglalkoznak a modellezéssel és skinezéssel, DE nem lehetne neki nyitni egy külön oldalt?!?
Az ember feljön ide és azt sem tudja hol van!Elvileg ez a topic az ETS 2-é. Megy itt a STDS és a modellezés. Szerintem mind a három teljesen külön dolog.Kellene egy kis rend! (vagy csak én látom rosszul?)
-
kösz DG ! -
dgufoplast #9901 Szerintem jó lett ha gondolod be segítek a frapsba hogy kell kezelni :) meg stb....:) -
))))) de amúgy jó lett neeeem? :)) nem értek a frapszhoz ha megtanít valaki az száz hogy sokkal jobb megoldás lett volna. -
Máté97 #9899 Fraps-al egyszerűbb lett volna felvenni... -
sziasztok vezettem egyet : -
The Best #9897 Sziasztok van ez a játék se sajnos nincs kormányom érdemes vele igy is játszani? Scania Truck Driving Simulator -
dgufoplast #9896 Köszöntem jó lett a dolog csak mint a kamionnál itt is más honnan nyitottam ki de itt viszont vissza lehet rakni a helyére a modellt nem fagy ki a zmodeler mint a kamionnál :) -
Zmodeler topic, és a Helyes importálás hsz. átböngészése segíthet:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1130100675&no=181
-
Exportálás után GTS->TT menűpontnál kell ehetővé tenni a játékkal a pmg-t. Én máshová szoktam menteni, tehát pl. megnyitom az etsedit-el a kiexportált trailer.pmg-t a vehicle/trailer_eu/xyz mappából, és elmentem a vehicle/trailer_eu mappába, majd innen rakom be az scs-be. -
dgufoplast #9893 Ez engem is érdekel a dolog :)
Meg az volna a másik kérdésem nem tudja valaki hogy lehet meg nyitni úgy a modell hogy textúrázott legyen mint az ets vagy gts modelleknél ? -
Az ets-editel visszakonvertálni a játékba a pmg-t ugyan úgy kell?
Én konvertáltam egyet, meg is nyitotta a zmod, simán kicseréltem a pótot az enyémre, semmi máshoz nem nyúltam. Exportáltam, eljátszottam vele ugyan azt az etseditben, mint amikor kikonvertáltam. Betettem a helyére, de a játék kifagy tőle.
Az ilyen amatőrök kedvéért leírhatnátok, hogyan is működik az etseditor használata. -
Igen, így már jobban értem.
A kerekeknél már csak egy kérdés: elég csak az sii fájlban felülírni a model: "/vehicle/wheel/steel/rear_single.pmd" sorban az általam kiválasztottra, vagy pedig a vehicle/wheel/steel/rear_single.pmg kerék helyére kell bekonvertálnom Zmodeler-ben a kereket?
-
danyr #9890 Tőled függ milyen részletesen csinálod meg a shadowot, így talán szemléletesebb. A boxok jelennek meg majd árnyékként az úton.
Nm :) -
Kép meg lemaradt :D
-
Valakinek volt már ilyen gondja ? Indításkor ezt az üzenetet kapom.
-
Azt hiszem, érthető, köszönöm szépen.
-
danyr #9886 A pótok mérete naggyából azonos, ott a kerékkel lesz problem.
Bullseye: a kerék cseréje: a defben van egy olyan, hogy t-wheel és azon belûl egy single -> azt kell felùlirni. Viszont ez a konvertálási forma nem a legjobb, ugyanis az eredeti .pmc-t egyenlőre nem lehet módositani, igy a collosion miatt ahoz kell irányitani. A shadow ebben a játékban független a .pmc-tōl. Z-Modelerben csinálsz egy boxot a pòt ponyvája kōré és hozzá a x.shadowonly .matot keress. Ezt megcsinálhatod úgyis, hogy duplikálod a ponyvát és az egyiknek shadowonlys matot adsz. Remélem érthetō volt, ha nem irj privátot. :) -
Lehet, hogy nem is a kerekekkel van a baj... mi van akkor, ha az egész pót kisebb. Szerintem az ETS-hez képest az STDS-ben minden "nagyobb". -
Jól látod, jogos az észrevétel, csak arra még nem jöttem rá, hogyan lehet a gyári pótok kerekeit lecserélni. Gondolom, valamelyik sii fájlt kellene átírni, csak itt nincs ETS/GTS jellegű klasszikus definiciós fájl.
Van egy def mappa a base.scs-ben, de ott még nem néztem szét. -
Csak nekem tűnik úgy, hogy a pót kerekei aránytalanabbak mint a húzók? -
Alakul a dolog, lehet próbálkozni, akinek van affinitása: az alábbi képen lévő pót pmg-jét az etsedit programmal átkonvertáltam (GTS->TT), egyébhez nem nyúltam, a mappaszerkezete megegyezett a "gyári" container pótéval:
Log fájl ír ugyan hibákat, nem találja a pót árnyékának hivatkozásait (fura is lenne), meg a mat fájlok helyét is meg kellene keresgetni a base/automat résznél, de azért ez már egyszerűbb volt, mint a Schmitz SPR. -
Inkább örülni kellene, hogy foglalkoznak vele, és hallgatnak a felhasználókra... szerintem.
-
Petyaarc #9880 Ez nem csak a litván fordítást javítja?
Mert akkor gondolom nem kell annyira... -
Sajnos nem lehet (legalábbis jelen ismereteim szerint), mivel ez a modell zárt pmg-s, és a konvertáláshoz Zmodeler szerkesztgetés is kell. -
Na nem szóltam semmit megoldódott :))) nevetek saját magamon. Néha jobb ha az ember hagy kis időt magának hogy átlássa a helyzetet. :)))) -
Rögtön R be ugrik amint behozza a pályát és padlóval meg hátrafelé. -
szépen leamortizálják a beléjük vetett bizalmat , hát mi lesz így az ETS 2 -vel ? Nálam van egy olyan hiba amit ez idáig nem tapasztaltam. Bevált a kamion R be és szépen elkezd menni hátrafelé . Anélkül hogy bármit is tennék. Ez aggaszt. -
retoucher #9875 Úgy látom kezdenek kapkodni az SCS-nél, mert alig telt el pár nap és itt az újabb 1.2.1-es patch!

-
jópofa nekem a szabad vezetés tetszik a legjobban hoztam is két képet ha sikerül. Jó meleg van. Az egyik képnek azt a címet adtam hogy : Meghoztam a szenet. :) A másiknak meg azt hogy : a szokásos csúcsforgalom.
-
Vajo. Olvass postát...
nekem egyre jobban tetszik ez a stds. Ha ilyen színvonalban megy majd az ETS2 az tetszeni fog. Sokkal jobb az elődeinél. Egyetlen apró dolgot vettem én is észre, hogy 50 es tábla valahol jön hirtelen és már el is hagytam :) írja is ki hogy túl gyorsan mentem. Majd még tesztelgetem.

jópofa nekem a szabad vezetés tetszik a legjobban hoztam is két képet ha sikerül. Jó meleg van. Az egyik képnek azt a címet adtam hogy : Meghoztam a szenet. :) A másiknak meg azt hogy : a szokásos csúcsforgalom.