52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
KingStone90 #10117 irtam az előbb a forumra és válaszoltak érted kinek jó kinek nem ,,és most van egy másik ötlet ha figyelmesen olvastad
-
Hogy mi van a kikkel? -
KingStone90 #10115 ha a légzár jó és nem jó ötlet kinek hogy
akkor légrugós felfüggesztés hogy az jó ötlet e jobban billegne az autó a kerekeken?????? erről mit gondoltok??????,
-
KingStone90 #10114 akkor ne játszon az ien vagy olvasson könyvet a kamionokról , nekem hála nem kell mert én tudok mindent a kamionokról -
KingStone90 #10113 sajnos igen akkor meg csúszna a játék kiadása azt meg nem szeretném
-
van sajnos olyan aki 50évesen sem ült kamionba, és azt se tudja mi az a vesting-fék... -
KingStone90 #10111 igaz ez csak játék nem valóság játékba mindent lehet valóságba meg amit szabad
-
KingStone90 #10110 én csak egy tippet mondtam én 14 vagyok 100000-szer ültem kamionba csak azt akarom hogy élethű legyen az egész csak ez jutott ezsembe a nagy gondolkodásban ,,én nagyon értek a kamionokhoz
-
Mi is örülnénk, hogyha ennyire valóságos lenne, de nem lehet, mert 6 éves gyerekek is játszanak vele, és inkább a fiatal korosztály a célcsoport, azok meg kb. ott vernék a billentyűzetet és anyáznának a fórumon, hogy miért nem indul a kamion. :) -
Nem rossz ötlet, megvalósíthatnák úgy mint az OMSI-ban.
De, olvasgatva itt a topicot, néhány embernek elég extrém elvárásai vannak, nem fogom részletezni mert akik egy kicsit reálisabban gondolkodnak, és folyamatosan követik a topicot azok tudják miről beszélek. Örüljünk annak is ha végre kidobják a játékot, aki pedig valósághű játékot akar, az csinálja meg a szükséges vizsgákat és menjen el kamionozni, de azt ne vegye játéknak! -
ezt nehéz volna megcsinálni, vagy túl időigényes... -
KingStone90 #10106 csak az írjon választ aki tudja hogy mi van a valóságban!!!!!!!!!!
-
KingStone90 #10105 ja most jut eszembe az STDS-ból kihagytak valamit!!!!! a levegőt vagyis, amikor hosszabb időre leállítod a kamiont el kellene fogyni a levegőnek, beindítod és feltölti a levegőt ,, így kellene megcsinálni , amég nem töltődött fel a levegő addig lezár a fék és nem tudsz menni sehova!!!! mit szoltok hozzá???????????
-
De ott van, hogy by retoucher a címben, azaz készítette retoucher. Vagy miből gondolnátok? A postba nem mentem bele. -
a scáiásban müködik a gps? -
retoucher cuccát futtatja saját cucca alatt...azthiszem. -
vajo #10101 És ez a jojotruck mitől olyan nagy szám? -
Leestem a vízbe :D Ott viszont van lent egy láthatatlan fal, elég szépen demonstrálja a fülke mozgását. :)
-
necces lesz az áthajtás. Én pont szemből jöttem, lesz egy kis híd 30-as tábla. Kaviccsal megrakva 2. nyélgázon tudtam csak feljönni....
pont ellentétesen veled :) -
Nem volt felhajtó. Most, hogy kivettem a két modot, így egyből az új pályára pakolt. Valami félsziget, ilyen fás úton jön kifelé az út. :D
-
neeeem. Van egy körfogralom, utánna jobbra kell kanyarodni..majd lesz újra jobbra egy kanyar, de picit tovább kell menni..
-
Na, megvan. Két mod volt mellette, az interior és az aszfaltmod, azokat kivéve működik. -
Hol hajtasz fel a hídra? Sehol nem lehet felhajtani, valami trükkel kell vagy mi? :D -
KingStone90 #10094 és utánna mit csináljak????
-
Triantafillo #10093 Innen töltsd le az extractort : scs extractor
-
KingStone90 #10092 sziasztok!!!
Tud valaki segíten vagy linket küldeni hogy, hogy kell a base.scs-fájlt kicsomagolni????, -
Ez a topik címe:
map v0.3by retoucher pour livraison libre -
De, igen ez.
amúgy grat a tiedhez :) -
retoucher #10089 Csak nem ez az oldal az?!
Mellesleg jól látom, h amit én csináltam azt adta ki ez a jojo gyerek saját neve alatt?
Hát gratulálok neki!!
Nem csodálom, h egyre kevesebben adnak ki munkákat a kezük közül!
-
ezek csak képek.
privát módosítások, privát mapok....még senki sem osztotta meg...
elérhető egy map...de a mérete igen csak szerény...165kb...ez nemhiszem, hogy bármit is módosítana...
közben találtam egy másikat. Ez már 1,5mb...fel lehet menni a hídra vele...
link
-
danyr #10087 Hát nem valami hű de... eddig legalábbis. :D -
hzsolt1990 #10086 Vagy linkeld be az oldalt vagy ne fájdítsd az szívünket!Kössz -
van kb 3 user (ebből 1 magyar, ha jól láttam) aki csinál mapot. Olyan szabály van lefektetve, hogy:
Srác módosít a mapon, de le kell tesztelni. Te jelentkezel, valahogy így:
1. Én, felhasználó AU44;
2. Újonnan divatokat akarok kapni dolomitok 1.0.by.goba6372;
3. Én vállal, divatok nem terjedni és nem változni;
4. Szabályokkal azt megismertetik.
(webfordítóval)
az orosz annyira gerinces, hogy ha elfogadja a szabályt, akkor még a saját öccsének se adja ki. Valamilyen bejegyzésben is olvastam, hogy a srác aki teszteli méterenként halad, hogy az út összeillesztése megfelelő-e...
Készítenek új trélereket, balesetet, útakadályt...
ő a magyar srác. - jojotruck9053 néven :)
hehe :)
bocs a regényért :)
szóval olyan sok cucc még nincs kint, de 1-2 hét és jópár új térkép lesz...
most szedtem le 1et, kipróbálom :) -
Rosszak? -
beregeltem erre a csodálatos orosz website-ra....hát nem estem hanyatt az STDhez készített modoktól ... -
Nem kell ám bedőlni minden ujjból szívott dátumnak, főleg nem webshopos dátumnak. Az a biztos, ami a blogon megjelenik. -
Egy újabb lehetséges megjelenési dátum... -
Ez csak egy fan-art, egy virtuális elképzelés a jövő Scania-járól. -
Ja, azt vártam mikor alakul át robottá. -
hzsolt1990 #10078 Üdv úrak!Valaki megtenné nekem,hogy eza freemap kieget feltölti valahova és belinkeli?