52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
KingStone90 #10164 köszi,, akk nincs harag???? -
...meg. -
KingStone90 #10162 Nem tudom hogy akivel öszzekaptunk az haragszike rám, de én őszintén bocsánatot szeretnék kérni?????? remélem megbocsáltotok?????????
-
KingStone90 #10161 én nem haragszok rád és senkire
nem tom hogy olvastad e ,de én irtam hogy értek a kamionokhoz és ők meg lehetetlen meg ieneket irtak stb. szó szerint beszoltak most szerinted kinek van igaza nekem vagy nekik???? őszintés
-
vajo #10160 Senki nem szekál, csak vannak elvárások a kulturált fórumozással kapcsolatban. Ha valaki valamit megemlít vagy felhoz, nem megsértődni kell, hanem megbeszélni normálisan. De ha agresszívan és sértően válaszolsz, jó hogy mindenki neked fog esni.
-
KingStone90 #10159 meg én többet nem jövök ide, ez volt az utolsó nap hogy itt vagyok , erre is ird oda hogy rossz a helyesírásom , (utóirat: nem egy helyesírás problémás emberkét láttam itt a fórumon) csak annak nem szoltok csak az újaknak ,Én erre azt tuodm mondano hogy tetű munka, hogy csak ezt az 1 emberkét szekáljátok vagyis 'engem' -
KingStone90 #10158 te vag a házigazda????
-
vajo #10157 A Helyesírás szabályait vedd a kezedbe először, és utána gyere vissza okoskodni, illetve feleslegesen feszült légkört teremteni. Ha megy a normális fórumozás, szívesen látunk.
# A többi suttyónak üzenném, hogy ne kéregessenek kulcsokat, mert száműzöm őket innen!! -
Gyerekek, máshol kunyizzatok serial kódot, ebben a topikban tilos. Majd jön a házigazda, és jól se....őő hátsón lesztek rúgva. -
akkor biza jóó..
-
dgufoplast #10151 El nézést el írtam javítom helyesen így van :) Scania Truck Driving Simulator :) -
Hát az enyém működik, de az eredeti, ezért nem is adom oda. Más kódot nem ismerek, és szerintem nem is fogok. Sajnálom. -
dgufoplast #10148 Még nem jelent meg de képek ebből a játékból vannak :Scani truck driving simulator -
Sziasztok ! Nem nagyon kísértem figyelemmel az eddigi hozzászólásokat, de próbáltam keresni az 1.2.1-es verzióhoz egy működő serial kódot és nem találtam sehol a sima verzióét pedig nem fogadja el. Nem szeretnék itt felfordulást meg botrányt csak egy működő kódot szeretnék kérni tőletek. :D Köszönöm előre is. -
5martin85 #10145 már megjelent az ets2?vagy melyikkel játszotok épp?jok a képek amiket raktok:) -
Ez így is van helyén szerintem. -
Nem igen kürtölnek, mert a magyar jogszabályok kijelentik, a kürtöt csak veszély megelőzésére lehet használni. Ellenkező esetben, elég drága lenne az üdvözlés... -
Az Amerikai verziókba visszadudáltak, mióta európában játszódik azóta egyszer sem. Itt nem szokás szerintem, de én se vettem észre eddig az utakon. -
...unlock password... Megmondva..
-
physics mod
Ezt tegye be mindenki, picit jobban dől vele a fülke :) -
Amúgy nyomathatnának valami demó félét amit kilehet próbálni szűk keretek között :) höhe :)))hehehe
-
KingStone90 #10137 új térkép link:http://www.mediafire.com/?orwjnf6ykleyejw
-
Nekem egyébként még egyetlen észrevételem van. Hamarabb el kotródhatna a helyszínről az autós aki balesetet szenvedett. Illetve nagyon remek hogy villantanak , néha azonban dudálhatnának is ha feltartjuk a forgalmat a zöld lámpánál. Ezek nem nagy dolgok. Végül egy történet ami megesett velem baleset is lett belőle.
Épp kiszerettem volna fordulni, mikor a kétsávosról villantott egy kamion és meg állt csak villogott mondom frankó öcsém kimegyek , de már akkor átvillant a fejemen hogy mi van a másik sávval amire nem látok rá? Ott még jöhet egy félbolond. Hát jött is :))) és puff rögtön ott volt a csatt. ))) MutatomAmúgy had ne tegyem hozzá ettől független hogy nem kotródik el a balesetet szenvedett fél az útról és ha feltartod a sort a zöld lámpánál nem dudálnak rád - meg a kamion pajtik visszadudálhatnának ha rájuk kürtölünk - , ettől független nagyon megcsinálták a gamet. Ha az ETS2 kijön ilyen fizikával kormányzással meg grafikával , ráadásként ott megmarad a standard ETS életérzés akkor nagyon nagyot alkottak a srácok.
-
KingStone90 #10134 ezt nézzétek egy új térkép ,,, most találtam: http://danyielwest.blogspot.hu/2012/07/scania-truck-driving-simulator-mods.html letölteni alatta tudjátok -
davidcs94 #10133 Most mondom azt hogy wtf! azt a mapot szedtem le amit nem sokkal feljebb linkeltetek. Hát vittem volna oda szállítmányt, de elfelejtették kitenni a magasságkorlátozó táblát.
na de mindegy. Másik útvonal oda? mert én végignéztem mindent de semmi.
amúgy erre van egy vicc is:
Megy egy kamionos az autópályán és beszorul egy híd alá. Arra megy egy rendőr és azt kérdi:
- Beszorultunk, beszorultunk?
Erre a kamionos:
- Nem vazze, hidat szállítok!
-
:)))) Hallod ? nagyon komoly ez a verseny a videótárból megnéztem hogyan csinálják élőben ezt a bábú döntős dolgot hát tolatásnál azért még van mit javítani simán elkaszáltam mind a hármat :))) -
KingStone90 #10131 na erről beszélek!!! ezt magyaráztam el az előbb de mindeggy!!!!! tudom haragutok rám de jol van nem érdekel most rám vagytok szállva mert ,, le mertem irni hogy értek hozzá tudod mit inkább nem mondok semit mert majd az se tetszik!!!
-
Szia!
Az ötlettel nincs gond, hisz mindenki tudja, hogy így van, és el tudom képzelni, hogy az ets2-ben lesz is ilyesmi (vagy nem).
A gond a stílusoddal van. Attól hogy párszor elmentél apuddal, még nem vagy a kamionok mindentudója. Hidd el nekem, több kamionos, vagy volt kamionos van itt, akik valószínű, elég jól értik a témát.
Illetve javasolnám még, ha elmész apuddal, vigyél magaddal egy-két könyvet, és olvasgass kicsit, 14 évesen már elég jól kellene tudni fogalmazni. Az sem árt, ha az olvasnivalók közé esetleg bekeveredik a nyelvtan könyv is.... -
KingStone90 #10129 engem nem az izél hogy nem jó az ötlet ,,, mert jol van nem tetszik,, akk mondok mást ,hát ha z ,, de nem ti csak köcsögösködtök,, én nem azért írok hogy megalázzatok ,ez nem ien oldal,, itt azt kell megbeszálni hogy a játék mien nem alázgatni ,, olvastam a fórumot volt nállam rosszabb is de annak persze nem szoltatok be akk basszátok meg ,, engem többet itt nem láttok és örülhettek vicelődhettek amit akartok!!!!!!!! -
KingStone90 #10128 akkor ne hidd el!!! én erre az oldalra se jövök többet mert ha valamit írok akk már mingyárt ez, meg az, meg nem is, akkor verjétek bele a faszotokat ha nem jók az ötletek, meg nem is mondhatok semmit áá nem is érdekel -
"én 14 vagyok 100000-szer ültem kamionba csak azt akarom hogy élethű legyen az egész csak ez jutott ezsembe a nagy gondolkodásban ,,én nagyon értek a kamionokhoz"
14évesen valamihez nagyon érteni, enyhe túlzás :) -
KingStone90 #10126 én nem néztem le senkit
-
Haulinban van..játsz azzal. -
Már mindegy... elment aludni. Hiszen csak 14 éves a gyerecske. -
Persze most azt szeretnétek hogy várni kelljen míg a kamion feltölti a tartályokat, de lefogadom 1 hónap múlva mindenki olyan mod-ért kuncsorogna hogy ezt kivegye. -
hogyne értené, hisz ő már 100.000 alkalommal ült kamionban -
Elbizonytalanítottál, lehet, hogy nem is értek hozzájuk.
Ellenben tudom használni a válasz gombot, és nem írok ugyanarra a hozzászólásra 3 értelmetlen kommentet. :) -
attól, hogy a családodban megadatott, hogy ismerd, még mást nem kellene lenézni.
Nekem megadatott, hogy a zenét megismerjem, mégsem nézem le azt akinek mindene a Coronita és nem ismeri Mussorgsky Egy kiállítás képei komolyzenét. Más, hidd el lepipálna akármiben ami Te nem ismersz.
Sose néztem le a mezőgazdasággal foglalkozókat, nem parasztoztam, mert ha Ők nincsennek, nekem mint városi suttyónak nem lenne kaja a számban...
Attól, hogy valaki szereti a kamionokat és felszinesen foglalkozik vele és nem ismeri mélyebben, nem kellene lenézni :)
Érted? :) -
KingStone90 #10119 te értesz egyáltalán a kamionokhoz???? mer ha igen értedened kellene!!!!
-
KingStone90 #10118 te értesz egyáltalán a kamionokhoz??????,
link:http://www.mediafire.com/?orwjnf6ykleyejw
Amúgy had ne tegyem hozzá ettől független hogy nem kotródik el a balesetet szenvedett fél az útról és ha feltartod a sort a zöld lámpánál nem dudálnak rád - meg a kamion pajtik visszadudálhatnának ha rájuk kürtölünk - , ettől független nagyon megcsinálták a gamet. Ha az ETS2 kijön ilyen fizikával kormányzással meg grafikával , ráadásként ott megmarad a standard ETS életérzés akkor nagyon nagyot alkottak a srácok.