52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
ezt már vki elkezdte modellezni, és talán mire kint lesz ETS2, meg is lesz és kiadja majd az illető!
-
Lolluki #10488 Király lett én bele nézegettem :) Amúgy alap szabály :) Tolatásnál a blinkert azaz a (vészvillogót) kitesszük :) -
#10487 Akkor nem tudom mi lehet a baj! -
Én végigmentem ezen több tízszer, nem volt vele semmi baj. -
Nembiztos hogy csak a map-al van a baj, engem az eredeti terkeprolis kidob. Valaki nemtud ra megoldast? -
#10484 Ne félj mostmár engem is kidob. 5. alkalomra már nekem se volt jó. Vajo ha erre jérsz,törlöd ezt a kettő üzenetet?: #10446 #10445. mert itt ketten is mondták hogy nem jó, ne töltse le senki potyára. :)) -
-
#10482 Akkor egy és ugyan az a kamionnal dolgozunk mind a 2-en, csak nekem pótos szerelvényem van -
Akkor én mit szóljak 98as MAN-al tolom egész nap. -
Sziasztok! Amit Sofőr linkelt be mapot valamiért kidob a játékból? Valakinek valami ötlet? Vagy hogy kell berakni rosszul csináltam volna? -
DANIELTRUCKER #10479 Én 2.-ban indulok aztán 4,6,8 és innentől rakománnyal egyesével kapcsolok, ez a körülményektől persze változik! -
Megnyugtat, hogy nem én vagyok a legbénább manuális váltással. :)
Azért sokkal finomabban megyek, igaz, 2.ban indulok, és páratlan sebességet nem nagyon szoktam használni (bár, ha jobban belegondolok, 3.ban kellene indulnom, és minden páratlan a normál fokozat),
-
#10477 Na az meg a másik, ebbe a kuplung már lejárt lemez. De amivel én dolgozok abban van, 12 éves kamion. : )) -
vajo #10476 Ráadásul minek használ kuplungot? xDDD Való életbe sincs ebbe a Scaniaba :DDD -
#10475 Siralmas ahogy rakosgatja a sebességeket.
Inkább visszaállítaná autómatára!
-
Nagyon irigyelem azokat, akiknek van TrackIR-jük...
Azzal teljesen valósághűen lehet élvezni a vezetést mint azzal a balra-jobbra nézés gombot használva! (Engem eléggé zavar, bár az egérrel jóval könnyebb, bár az sem a igazi.)
Nagy szimulátorfan vagyok.(rep, vasút, busz, autóverseny, rally, kamion, esetleg hajó is) Van joystick, G27, csak trackIR nincs...
(Na meg a RailDriver Cab Controller sincs!
)
-
vajo #10473 Törölve :D
#10471: A feelingje megvan. Az más kérdés, hogy csávó szarul vált :DD
Amúgy belehet állítani G25 és G27-nél a felső fokozatot? vagy bármi másnál? Tudja-e a játék kezelni? -
A sebességváltó használatát igazán tanulmányozhatná a készítő. :D -
Akinek esetleg van fölös 45 perce, az nézze végig ezt a kis "rövid" videót, h milyen játszani az STDS-sel egy G25+TRackIR kombóval:
-
Mondjuk az elejét elírtam, mer oda az a nem, nem kell. Mindegy -
Tetszik a pozitív hozzá állásod , és értem hogy nem az hajtott hogy másnak is tudj segíteni a termék kulcsban ezt díjazom. Tényleg. Most azonban pont az járt a fejemben többször is látva a fórumoldalán a bejegyzést hogy megírjam: remek remek , de szerinted/szerintetek (már akik még ezzel próbálkoznak) nem levágós kicsit ez a sok megtett kilométer :))))))))) Szerintem simán levágják és kizárják az ily módon benyújtott teljesítményeket. De mondom az tényleg kedves tőled hogy ha már rájöttél adakozó vagy azt azért köszi. A szándék a fontos. Sajnos attól tartok most ez a termékkulcshoz kevés lesz. Na mindegy. Azért köszi. A scs soft meg ha általánosít egy magyar viselkedése "leleményessége alapján "- ha bár csalásnak is minősül - az nem lenne szép dolog. -
komiki #10468 Nagyon jó.Mutassuk meg tényleg mit tudunk mi magyarok veled az élen.Sajnos az országunk nagy része ilyen emberekkel van tele,de nem baj büszkék lehetünk rátok.Atyavilág de sötétség van a fejekbe.A töbiektől elnézést kérek, nem bírtam ki hogy ne írjak valami szépet:). -
Czobi #10467 ezt is az scs felé kéne jelezni, remélem a következő patch akkor ezt is orvosolja
bár kétlem... -
Igazad van! Én is törölném de sajnos nem tudom. -
Vajo, ha erre jársz majd, szerintem ez a 2 hozzászólás nem kell ide... (#10463, #10464)
ha mindenki csalna, értelme nem lenne az egésznek... :) -
Czobi #10462 Remélem kijavítják és törlik az időket (az enyémet is)!
Azért kíváncsi lennék ki találta ezt meg... Itt egy konténer menjünk bele! -
Igen tényleg át lehet menni az összetört konténereken. Így sokkal jobb időt lehet menni ( de az csalás).
-
Czobi #10460 Aki jól tud angolul, az jelenthetné az scs felé, hogy a "konténerek útvesztője"-ben át lehet menni a konténeren keresztül, rögtön a legelején a targonca mellett.
Eddig nem értettem, hogy lehet 19mp-es időt menni (csalók mindenhol vannak)... hát most már értem, nekem is sikerült egy 19.03-asat.
Bár még így is van pár pálya, ahol űridők vannak, a szabad vezetés 119000 pontról nem is beszélve.
az az 50. bónusz meg nincs is szerintem -
Én kértem, de nem kaptam. Ha van amúgy egyáltalán. De retoucher-t se láttam errefelé azóta, szóval bármi lehetséges. ;) -
#10458 Igazad van :D , de ott valaki válaszolt rá hogy neki kell :) -
vajo #10457 Nem volt belinkelve, amúgy 3. oldal elején van róla írva. -
#10456 Nekem nincs, de korábban valaki kérte a linket és nem kapta meg azt. Már nem tudom ki rakta fel a képet, de neki biztos megvan. ;-) -
#10455 Én le bírtam menni, nem tudom neked mi a baj, felül kellet írni még hozáá azt a live_streams.sii-t. Amikor letöltöttem akkor még be se volt csomagolva .scs fájl-ba. De én vettem a fáradságot és becsomagoltam és felraktam külön azt. :-)) -
bluetongue #10454 Hát én is attól tartok! Már annyiszor módosították a várható megjelenés dátumát :( Most is azt írták, hogy a szeptemberre sincs garancia. -
Szentis fiu #10453 Szia!
Letőltöttem a mapot de sehol nem találom azokat az új utakat.
Légyszíves segítsél mi lehet a baj.
Nem tudom, hogy van-e valaki aki még letőltötte és, hogy nekik meg van e. -
robert1933 #10452 Ha így halad decembere sem lesz kész -
bluetongue #10451 most olvastam, hogy nem lesz kész augusztusban, csak szeptemberben (ha minden jól megy) -
robert1933 #10450 Köszi -
"We have set the release time to first week of August 2012."
Aszongyák... -
robert1933 #10448 Sziasztok tudja e valaki mikor jelenik meg az ets2?