52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
SCS-nél ez nem így megy...
Szinte csak akkor indítják el a játék honlapját mikor az megjelenik.
Am, ez a szeptember is csak egy "talán" ígéret volt az SCS részéről, hisz mikor erről írtak a blogjukon, már akkor megjegyezték, h a szeptemberi megjelenést nem tudják garantálni. Szal én már úgy vok ezzel, h jó ha okt. közepén már realizálódhat az időpont.
-
Ne parázz... Az enyém sem üzemel per pillanat. Hiába kaptam meg a brutális tárhelyet, ha az SQL adatbázis nem eszi meg a "régi" adatbázisomat, és nyelvi kompatibilitási hibák vannak. Épp azon dolgozunk, hogy lehetőleg ne kelljen majd újra regisztrálni, bár az sem kizárt. Sry...
Tehát egy weboldal indítása egy klikk, a létrehozása kerülhet több időbe. Én a CMS-ünk "újragondolását" kb.: 3 hét alatt alkottam meg egyedül. Ők viszont tuti nem egyedül teszik ezt. -
komiki #10648 Sziasztok.Engem azért az is nyugtalanít így a szeptemberi megjelenés előtt,hogy a honlapja sem üzemel a játéknak,még csak bemutató szinten sem.Azért a játékkészítők nem a játékok megjelenésekor szokták megnyítni,hanem pl egy hónappal előtte. -
endy papp #10647 Én ilyet még viccből sem kérnék senkitől. 
De ha megnézed ott vannak rendesen és nem is kevés ,végig tele van vele az ég.
0:52-1:24 -ig
Szerintem ennél jobban nappal nem lehet,mivel süt a nap még ha késő délután is van.
De nincs különösebb jelentősége,csak kissé valótlan,hogy nappali fénynél lássuk a csillagokat.
Az meg hogy milyen grafikán tolják ,nincs jelentősége.
Mert akkor most ha ők 480p-s felbontásban tolják mert csak arra telik akkor mindenki abban nézze.
Mellesleg most megnéztem 360p-s felbontásban még abban is látszanak,pedig a szemem már eléggé rossz és öreg.
-
Nekikezdhetsz, biztosan nagy sikert aratsz majd vele!
Kereken 1:00 -tól számolgathatod a csillagokat...
-
WinStar #10645 én keresztbe leszopom magam ha megmondod hogy hol van a videóban nappal csillag...illetve szted max grafikán tolják ők?Nem hinném..... -
endy papp #10644 A videóról.
Nem kötekedni szeretnék de, az eső még a STDS-ben is jobban néz ki,remélem javítják ,mert ez így elég gáz.
Arról nem is beszélve hogy a csillagokat azért nappal nem kellene hogy lássuk,itt sem.
Hogy jót is mondjak a köd az jól néz ki ,no meg szépen arat a kombájn (ha nem is hatékonyan
) és úgy összességében szép lesz a játék,de még van mit foltozgatni rajt.
-
-
http://kepfeltoltes.matrixtech.hu/images/84326694298214381609.jpg
kis dugóba futottam
-
vajo #10641 Esőnek nyoma sincs az aszfalton? Ez miez?? -.- -
SnyperD #10640 Országonként megkérik a népeket hogy gyűjtsenek infót az országonkiénti rendszám fajtákról és azok kinézetéről. pl autó fehér rendszám lassú jármű piros meg kamionoké azt hiszem sárga :D meg hogy elől hátul esetleg ha van eltérés a rendszámon méret vagy két sorba tagolódás, és a pótkocsikon elhelyezkedő rendszám. és vagy linket vagy képet kérnek inforól a blogra vagy az email ükre :D -
Jól néz ki! -
Ha valaki értelmezni tudja a rendszámról le irtakat a blogon,az legyen szíves leírni :)) -
-
#10636 Ez nem ide tartozik, de amúgy azért nem írja ki a dolgokat mert a térképet így csinálták meg. Itt kérj segítséget:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1191504504 -
petyko19 #10635 Szia, csak, hogy tudd, mielőtt beszólsz másnak, mikor megjelent a játék én is megvettem, csak közbe sajna tönkre ment a lemezem és nem lehet használni, ezért gondoltam, hogy leszedem, és majd az új játékot veszem meg ha megjelent. És azért ide írtam, mert ezen a fórumot sokan használják, és gondoltam segítetek, de ha nem akarsz akkor ne segíts de ne ugass itt nekem. Remélem egyszer visszakapod, hogy neked se segítenek, -
vajo #10634 Úgy érzem kezdik meg találni az "SCS célközönségei" a topikot. :DD 
-
Plett #10633 Biztos paypal-al megvette és le kellett szedni... :D -
Szia!
"mit csinálok rosszul?":
1. Ez nem az ETS1 topik, ez ügyben ott kérj segítséget.
2. "Nem rég szedtem le" Hát ba***eg, komolyan mondod, hogy nincs kemény 1000Ft-od az eredeti játékra? -
petyko19 #10631 Sziasztok
Bocsánat, hogy ide írok, de talán ti tudtok nekem segíteni. Már több oldalon néztem, de sehol sem találtam megoldást a bajomra. Nem rég szedtem le az Ets 1 részét, felraktam az 1.3 patchet, fut is rendesen, és találtam egy ets mega mix map-ot, amit leszedtem, és beraktam a mod mappaba, és amikor kezdenék egy új játékot, akkor az útvonalakat mutatja, de semmi zászlókat és városneveket nem ír. Tudnátok nekem segíteni, hogy mit csinálok rosszul? Már többször újra raktam, a mod mappába nincs ezenkívűl semmi sem, ez pedig több mint 1 GB-os scs fájl. Aki tud az legyen szíves segítsen. Előre is köszönöm szépen -
Nem -
az angolok tényleg játszanak a ets2-vel? -
#10628 Ezt elfelejtettem ideírni, a fekete SCANIA-kat nézzétek. :)) -
#10627 Itt ha képeket nézegetitek ebbe a másik topikba nekem pont ien melóm van, meg ien fajta kamionnal járok, csak nem SANIA-val járok. -
Tegnap este mikor megírtam a levelet a supportnak, még megnéztem mégegyszer hogy be tudok e lépni. Igen beengedett a játék. Így a levél "itthon"maradt. 
Ebben ( #10597) a hozzászólásban lévő map volt a gondok okozója! -
Halad is vele szépen :)
-
vajo #10624 Bocsi, de ez ebbe a topikba tartozik. :D -
a stds 1.3 verziojához kell másik kod ?(a kodot nem kell megadni) -
JohnBart #10622 Írd meg a supportnak, hogy gáz van. Kötve hiszem, hogy itt bárki tudna segíteni, nem ismert, hogy mit ellenőriz a játék, ami alapján kidobálja a júzereket. :(
Azt viszont írták, hogy az új peccsben majd finomítanak ezen, külön kapcsolóval lehet majd elvileg jelezni a játéknak, hogy moddoljuk-e vagy sem. -
ilyen videókat sztem nem ide kéne feltenni
-
Ennek van külön topikja nem ide kéne.... -
Remélem ha az autópályán akarok haladni, kell venni pályamatricát vagy ilyesmi jólenne..így lehetne korlátozni, hogy a csóró időkben ne vegyünk matricát..lehetne úgy mint igazából, 3 napos stb... milyen cool lenne :D ha lejárna, menne le a pénzed amíg autópályán vagy.. tök komoly lenne:D -
NEM!!! Most akartam kipróbálni az a mapot amit pár sorral lejjeb linkeltek, beletettem, nem tetszett, töröltem...ennyi. Visszaléptem és már nem engedett belépni: zárolva 24 óriáig. Hmmm pedig az elsők között vettem meg a játékot! -
komiki #10616 Érdekes nekem nem tiltották le,de én nem is szarakodok minden kacattal.:( -
Nem cheateltél inkább? -
cbzotyoka #10614 A versenyről :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uGjomnE4hic -
Sziasztok!
Zárolták az online fiókomat?! Mert kipróbáltam egy lentebb linkelt mapot.? Köszi SCS! Valakinek valami ötlet? -
Mint már lentebb írták, a márciusi dátum nem volt hivatalos.
Az Scs által elsőnek megnevezett dátum Augusztus volt. Így most csúsztatnak először, és ha még fognak is, nem hinném, hogy sokat. Hogy nem készül el, és nem adnák ki.... na az aztán baromi logikus lenne (ki van zárva). -
Plett #10611 És tényleg! :) Így már nincs az a zavaró fénylés. -
Tettem egy próbát a HDR kikapcsolásával, mondom megnézem már milyen ... aztán csak bámultam, hogy itt egy elvileg képjavító funkció, erre kikapcsolva milyen *aszott jól néz ki a játék és még a fényesség is eltünt. Szóval különösen ajánlott kikapcsolni. :D
HDR-rel:
HDR nélkül: