52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Legelső kép volt. :DD
  • Boxer HUN
    Hát már ez se mai... sajnos. Ne érts félre... Nem a te hibád.
  • mani13
    bocs
  • mani13
    http://www.gamekapocs.hu/media/galeria/jatek/6/6270/10570/172068_orig_17.jpg
  • DANIELTRUCKER
    Az az ufó a végén !
  • JohnBart
    Kedvcsináló videó az új STDS peccs bejárható területéről!
  • komiki
    Ha ennyire kell akkor vedd meg a játékot ,ahelyett hogy itt kuncsorogsz a hülyeségeddel.
  • joceruza
    Bocs!

SimaSuna! Lehet hogy nem kapott hozzá dobozt!?!
  • SimaSuna #10805
    nemtudom, nekem a dobozban volt benne.
    nem hagytad el? :))
  • Tomca
    Sziasztok! Valaki tudja hogy mi a játék telepítő kódja? Mert nagyon kéne.
  • Luspy
    Előbb utóbb a kedves Orosz vagy Lengyel kollégák úgy is csinálnak teljes európa térképet ha el kapja a hév őket még Afrika is benne lesz
  • Kistódi
    Nekem tetszeni fog még a térkép is mert STDS-ban hogy megyek 30 km-ert 1 óra alatt (jó lehet csinit túlzás) így azért osztrák-francia fuvar nem lesz gyenge :)
  • Ubi52 #10801
    5*
  • komiki
    Én elfogadnám azt a megoldást is hogy a megjelenés után dlc -ként vagy patch formájában bővítenék a terepet.Ha a játék jó lesz akkor hajlandó vagyok fizetni is a további országokért(persze egy korrekt áron bellül).De addig még eltellik egy kis idő,mert szerintem a szeptemberi megjelenés necces.
  • yokel
    Egyetértek veled, mivel csak első látszatra tűnik kicsinek az a térkép, mert nem teljes Európa, de ha a léptéket nézzük meg benne, akkor azért lesz benne elég húzós táv is rendesen.
    Mellesleg már most borítékolható, h (főleg a kelet eu-i) modderek ezt a játékot is szét fogják módolni (előbb-utóbb), bár megnehezíti a dolgot, h a beharangozással ellentétben nem lesz felhasználóbaráttabb a modding része, mert sok minden megváltozott a kamionoknál is (de erről pl. Danyr tudna mesélni, a konvertálásról) ill. jelenleg STDS-t is elég nehéz mókolni, nem is jönnek ki naponta hozzá cuccok.
    Zmod3-at is lehet majd újratanulni, mert az is teljesen megváltozott, amivel elvileg lehet majd ETS2-be konvertálni, szal sztem eleinte nem lesz sok cucc ETS2-höz se, de idővel beindul majd biztosan, főleg az orosz modderek részéről. Azok egyébként hihetetlenek mindent szétmódolnak, legyen az játék, LCD TV, telefon, tablet, stb...
  • DANIELTRUCKER
    Ez nem egy Európa körutazás! A lényeg a vezetés "szimulálása" és 40 órányi úton szerintem lehet is! Én is meg fogom venni és játszani is fogok vele mert hiába vannak benne hibák akkor is ez lesz a legújabb és szerintem a jelenleg legjobb Kamion "SZIMULÁTOR"! Bár én is örülnék egy teljes Európának, attól még nem fogom elkezdeni fikázni, hisz meglehet hogy az SCS (az ez után következő projektjük mellett) bővíteni fogja a térképet! Elvégre az STDS esetében most ugyanezt teszik! Én is várom és kíváncsi leszek milyen lesz, de amíg ki nem adták addig biztosan nem fogom fikázni!
  • vajo
    Hát igen. Nem lesz akkora durranás mint amire számítunk az biztos. Én azért kíváncsi vagyok az új kamionokra, meg a belsejükre. :D A térkép pedig számomra csalódás, még akkor is ha már 1 éve tudom, mekkora lesz, mert azért Európának kicsi lesz a térkép, de nem foglalkozok vele nagyon. Felesleges. :D Szar lesz, de megveszem. :D
  • WinStar
    köszönöm szépen :)
  • yokel
    Na jó, akkor nem új, csak szép képek...
    Am, ha már itt tartunk ezek kb. 8 hónapos képek, de akkor viszont semmi változás nem történt azóta, mert az új képek is ugyan ilyenek amik legutóbb megjelentek!
    Egyébként külföldi oldalakat olvasgatva egyre inkább az az érzésem, h már másoknál is kezd betelni a pohár, h közel 2 éve csinálják és még mindig csak találgatni lehet a megjelenést! Az az igazság, h mások is úgy látják, h nagyobb a füstje mint a lángja lassan ennek az ETS2-nek, és addig-addig húzzák míg a nagy tűzijáték helyett lesz egy kis pukkanás mikor megjelenik a rajongók körében, pláne ha betalálják az SCS-t a bent maradt hibákkal, h "ezért volt ez a nagy tologatás"?! Remélem lelkileg már készülnek erre a csehek, mert biztos h lesz "köpködés" 1-2 embertől...
    Sokaknak fog tetszeni, bár vizuálisan/grafikailag nem lesz meglepetés, hisz STDS dettó így néz ki, bár fura lenne ha nem :) Max. a játékmenet, és a térkép hoz újdonságokat a többi már el lett "lőve".
    Mind1, talán még idén kijön...
  • fuszhi
    Én így is úgy is az ets 2 ben is scania-val fogok robogni. Már megszoktam és tetszik. Azt hittem kaptunk megint le pár képet, de ezek valóban a régik képek. Jók. Nekem a naplementés képek tetszenek a legjobban, és azok közül is talán az 50 es táblás.
  • vajo
    Ezek már nagyon régiek. :)))
  • yokel
    Újabb ETS2 képek:

• JohnBart
    Restacar-exkluzív képek az új STDS-peccsből a fórumunkon!
  • Kistódi
    Te nem tudsz olvasni??
    "Igencsak feszegetem az STDS határait. Béta verzió, amely sajnos nem sokat fog tudni fejlődni, de a tőlem tellhetőt megteszem. Terveim szerint letölthető lesz Restacar-on, a hozzá tartozó Volvóval."
  • kutizsolt
    hello mindenkinek... mar reg nem jartam erre...

danyr az a volvo kaphato? vagy privatban megkaphatom?
  • Luspy
    Ott nem is de én nem arról beszéltem...
  • hungaryws
    Szia!

Nézelődj itt szét:
    http://hungariants.tk/downloads.php?cat_id=15
  • vajo
    Hát azért...
  • AudiQuattro
    Előzésnél nem mindegy..
  • Luspy
    Miénkbe 85 van főnökébe is meg szegedi nyíltnapon is pár kocsiba 85.... De nekem oly mindegy ám az az 5km/h :D
  • WinStar
    Sziasztok.Valaki dobjon egy pm-et pls amibe olyan oldal van ahonnan az STDS-hez tudok letölteni mappokat :)
    Volt valaki aki egy jó oldalt linkelt be,csak már jó pár oldallal hátrébb van.Pls,valaki legyen olyan kedves,köszönöm!Vagy linkelje be ide :)
  • Kistódi
    89 van ráírva :))
  • Boxer HUN
    Ezt még nem tudni! Mert ugyebár egy teljesen új rendszerről van szó, ami pár hét múlva startol... Majd kiderül.
  • szabii98
    Csak ugye, ha jön a valve, jön a valve time is
  • Luspy
    Én arra a kis szürke matricára gondolok SpeedLimit 85 aszem ez van rajta.
  • Boxer HUN
    Ha a VALVE átkarolja az SCS Software vállát, az a későbbiekben a multiplayer közösségi funkcióit nagyban megkönnyíti... szerintem az SCS ezért is lobbiz ennyire érte. Röviden ennyi.
  • komiki
    Udv.Legyünk öszinték.A menü szinte az összes játékukban egykaptafára készült.Semmi egyediség nem volt bennük.De hogy most ez nagy olyan nagy szám lenne,legalábbis az hogy megreformálták azt azért én nem mondanám.Egyébként nekem tetszik.Más.A szélvédőn elcsattanhatna néhány rovar,meg a szerelvény is besározodhatna egy idő után,nekem is ez a véleményem.A törés az necces az autógyártók nem szivesen törik a saját gépeiket még játékon belül sem.Inkább a javítás árát vihetnék feljebb, hogy tényleg vigyázni keljen a "kicsikére".
  • gumikacsa
    Ezt csak én nem értem, hogy ez miért jó?
  • Ubi52 #10775
    Törés? Inkább a koszolódás fog hiányozni, mert arról én még egyáltalán nem hallottam. :(
    Vagy csak én voltam figyelmetlen?
  • WinStar
    hát ez a menü....nagyon érdekes,meg nekem nem tetszik.Lehet kell egy kis idő majd hogy hozzászokjak :D