52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
arra azért kíváncsi vagyok, hogy vajon fogunk-e találkozni egyedi kamionokkal vagy mindenhol csak a gyárik fognak szaladgálni -
jóez.. ez a kamion testreszabás rohadtul bejövős dolog. :D -
DANIELTRUCKER #10976 De legalább már lógnak kábelek a fülke hátulján!! -
#10975 Ja jolvan na. :)) -
A Volvo így oldalról sem az igazi :D -
razor1997 #10973 Nekem ahogy a Volvo-n a fülke meg az alváz hintázik nem sejtet jót :$ -
retoucher #10972 Javaslom a lenti videó megtekintését (1:01-nél)!
-
#10971 Ha jól látom ez volvo. :) Te csináltad? -
retoucher #10970 A jó öreg Schlitz 
-
#10969 üdv mindenkinek!
Én hülye jajajaj :). Megvan hogy mi volt a baj a patch-el :DD a játékba volt kb 7-8 mod, közötte térképek is. Ez a baj hogy ezeket a térképeket még a régebbi patch-hez csinálták. Na nem magyarázkodok tovább, az a lényeg hogy jó.
-
komiki #10968 Hát ez nem volt nagy szám.Sajnos a telephelyek kialakítását úgy látom nem tartották fontosnak.Szinte az összes ugyan úgy néz ki mint a GTS-ben.Ezt sajnálom viszont mert olyan fajta változatos" beállásoknak "örülnék mint az STDS-ben vannak.De mindegy dolgozzanak a srácok aztán jöhet a game:) -
Új videó a blogon
-
JohnBart #10966 Sajna úgy tűnik az SCS-nek nehéz, mert emlékeim szerint az ETS1-ben még voltak vezetékek a fülke hátulján, azóta viszont nem. Amikor egy teszter hibát vett fel rá az STDS-hez, először megpróbálták leoltani, hogy a célközönség (~12 évesek, tehát nem mi :D) úgyis szarnának rá, páran viszont beírtuk, hogy ha már a játékaikat "kamionszimulátor"-nak hívják, akkor nem így kéne hozzáállni a dologhoz. Rögtön ki is osztották egy modellernek a dolgot, szóval ETS2-ben elvileg lesznek vezetékek. :DDD -
nemhiszem, hogy annak olyan sok értelme volna, úgysem látod... -
tpbence0323 #10964 Helllo mindenkinek már rég írtam de anyit szeretnék kérdezni hogy 2:17-nél nehéz dolog megoldani hogy a kamion és a pót között össze legyenek kapcsolva a vezetékek? :) -
facepalm..... -
#10962 Ez csak természetes ne keljen keresgetned. :DDD -
vajo #10961 Mennyivel könnyebb így, hogy kapok hsz számot. :)) -
#10960 Fuuuuuuh EZT MÁR MONDTAM NEKED HOGY WAREZ nem érted meeeeeg. ien érhetetlent.
Vajo bátja ha itt jársz megint van törölni való: #10958 :)) -
danyr #10957 Pár kép tőlem, természetesen STDS... :D
-
-
#10955 Mit is csinálhatnak az scs eberei most? ülnek és néznek ki a fejükből mint én most és nézegetik a neten hogy mennyi csaló warezol. Én így tudom elképzelni! -
Azért annyit ne üljenek rajta mert megbüdösödik! Annyival úgyse lesz jobb. -
Engem pl az se zavar, hogyha jövőre jönne csak ki inkább legyen jó minél jobb -
#10952 LOL
én is azt teszem szidom mint a bokrot, k...a istenit mikor jön már ki az a r.....t játék?!! jaj a lelkem kiköpöm! :DD
-
Aszongyák hogy :
November 2012 Worldwide
November 2012 Europe
Minden egyes STDS patch után csúszik egy teljes hónapot? Hogyan szidják majd a Jézuskát mert nem tudja meghozni... -
#10950 IET!!! -
Ja! Meg fülkét is... :)) -
#10948 Csak az a baj hogy kicsi a kormány. Terveznének kimondottan truck simulatorokhoz kormányt, az jó lenne. :D -
Jól tekeri a csóka.
-
#10946 Jó de akkor privátba hogy ne lássák. Vajo ezért szól sztm. -
Ne haragudj! Csak hatalmas szívem van...
-
#10944 atylaRO ware-zol ne segíts neki. Aki warez nincs segítség. Vajoval töröltetni kellene!
Vajo ha itt jársz törlöd ezeket hsz-eket? mert nem ide valók sztm: #10935 #10938 -
-
#10942 Csak te is írtad hogy először a wrez verziót érdemes kipróbálni, elmondtam én hogy szoktam csinálni. :)) -
#10941 Tisztában vagy vele hogy ez warez? -
???
Miért is írtad? Valamiről lemaradtam? -
Azt sehogy! Tedd újra 1.4 nélkül. -
#10937 Először a demo verziót érdemes kipróbálni, nem az hogy kijött a játék és 'mingy szaladok a boltba megvenni' mivan ha egy (gagyi) játék és kiadsz érte kd 5000 ft-ot. Utánna meg szidod a készítőket hogy ennyi pénzért kiadta ezt a szar játékot. Én mindig így csináltam. A gyerekeimnek is mondtam hogy így csinálják mert mingyárt szolnak hogy apu ezt vedd meg meg, azt és nem is tetszik nekik, először kipróbálod és utánna ha tetszik megveszem. Na először a demo utánna a bolt. :)))) -
nincs