52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
SoftLab-NSK
-
Sajnos nem, és aki itt most azt mondja, hogy minek fordítani, valószínűleg később ő rinyálna legjobban honosításér. -
Arra szerettem volna rávilágítani, hogy nuku angol nyelv tudással is 80%ban érthető a játék :) -
Kapufa.. A Rig'n'Rolt nem az 1C készítette -
Átvitt értelemben a játék kifelé kommunikáló felülete (lásd szöveges megjelenítés), sokban hasonlít egy átlagos weboldalhoz. Példaképp a viszonyítást megkönnyebbítő, a RestaCar jelenleg 5667 kifejezést tartalmaz, ami állhat egyetlen szóból, de akár 8-10 szavas mondatból is. Itt adok igazat gumikacsának, hogy a fordítás nem megy egyik napról a másikra. A RestaCar-t jelenleg is napi 10-15 kifejezéssel fordítom, és még legalább a 20%-a hátravan. -
JohnBart #11296 Az a pár szó konkrétan 875 mondat volt az STDS-nél, ami igaz hogy alatta marad egy normál AAA-s akciójáték/szimulátor szövegkönyvének, de azért akkor is eléggé bőséges... :)
Figyelembe véve, hogy az ETS2 igen kidolgozott menedzsment-képernyővel, boltokkal, megvásárolható árukkal és munkát kínáló e-mailekkel érkezik majd, a lefordítandó mennyiség simán eléri majd ennek a dupláját is... -
A pár lehet több száz is :D
De az is biztos hogy nem lesz talán több ezer , vagy még annál is több mint pl CoD 1-2ben -
Attól azért egy kicsit több lesz benne... -
Minek kell fordítás?:)
Arra a pár szóra ami lesz benne... -
...valakit kiütöttem. Bocsesz...
-
A jellem gyengesége tükröződik azokon, kik hangot adnak aggodalmaiknak. By Boxer. -
WinStar #11290 ez a sok rinya hogy jajj késni fog,jajj ez van..jajj az van...fejezzétek már be.Megfogjátok kapni a játékot...nem a Rig N Roll készítői(1C) készíti...nyugodjatok meg,és kész!Ne papogjatok a nem létező megjelenésről és a nem létező hülyeségeitekről.Sztem sokan megköszönnék ebbe a fórumba! -
mrtcsapat #11289 +1 én is így vagyok ezzel :) -
Hát remélem nem így lesz ahogy leírtad, már idegbajt kapok ettől a sorozatos csúszásoktól!
Már-már olyan érzés kerít a hatalmába hogy sosem fog megjelenni!
Nem sértésnek szántam! -
mrtcsapat #11287 így van de nem értem miért kell fordítani , hiszen a ets 1 sem volt fordítva és már kb 1 - 2 hónapja tudtunk vele játszani :)
" angol mint második anyanyelv ! " szerintem jó lenne az angol is és akkor már külön letölthetős magyarosítás lenne vagy javítócsomag formában :)
-
Nos, az Scs-nek eléggé bevált a játékaik rajongókkal való lefordítása. Szinte biztos, hogy az ETS2 is ily módon lesz lefordítva.
Hogy ezt miért írom:
Még jele sincs, hogy elkezdenék a fordítást. Ha a napokban el is kezdenék, akkor is a folyamat legalább egy hónap, majd tesztelés, aranyozás, gyártás....
Tehát ha most elkezdenék fordítani is, akkor is legalább másfél, két hónap lenne, mire kijön a játék. Kb november, jó esetben. -
mrtcsapat #11285 így van a hivatalosat a gyártó tudja csak
-
WinStar #11284 a megjelenésnél hányszor írták már le nektek amúgy hogy nemtudni,még hivatalos bejelentés sincs......jájj,ti ombrék.. -
WinStar #11283 ha-ha,ez se biztos :D
Te se álmodozz még előre :) -
Hát,nekem ez nagyon hasonlít a GTS-es hanghoz,TGX-ben voltam pár hétig és ehhez a hanghoz nem igazán van köze,de remélem javítják. -
System requirements Core 2 Duo 2.2 GHz, 1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), graphic card 512 MB (GeForce 6800 or better), 1.2 GB HDD, Windows XP/Vista/7 -
Oktober 19 -
mrtcsapat #11279 bár csak így lenne 
-
Pedig legtöbb típusnak külön felvették a hangját mindenféle körülmény, sebesség, és hasonlók között.. :) -
Tükrök még mindig nem az igaziak ebben az egy nagy felosztásban sajnos nem olyan mint az eredeti és a hang sem valami bíztató az eredetihez képest talán ezzel a hanggal nem is foglalkoznak?
-
Alapvetően jó lesz a játék.
Ám a navinak nem kellene működni egyáltalán, amíg az ember meg nem veszi.
A városok kritikán aluliak (nagyon kicsik). -
WinStar #11275 szeptember végén? xD Álmodozzál fiacskám,álmodozzál :) -
És ezt miért nekem írod? -
Szentis fiu #11273 oké értem -
Lehet azért mert még meg se jelent a játék
-
dnbboyyy #11271 még nem jött ki szeptember végén fog ki jön oda van írva COMMING SOON -
Talán értelmezni kellene a szöveget!
-
Szentis fiu #11269 Szia!
Nekem nem engedi ezt írja ki COMING SOON
Ez mért van? -
lehet :)
ETS2 download link. -
Szentis fiu #11267 sziasztok!
Érdeklődin szeretnék, hogy lehet már tőlteni az ets2-t? -
Igen, biztos így lesz, ez már ki is ment a fejemből, annyira alap. -
Alapból egyik kamionban sem lesz GPS. Mindent úgy kell majd venni, a boltnál lesz minden kamionból 1 darab, és nem lesz A-B-C Class hanem 1 sima 'c', abba vehetsz motort, +tengelyt, meg minden szart -
A VOLVO-nak elég fura hangja van, vagy csak szerintem?
Amibe meg nincs GPS oda külön vehető lesz majd biztosan. -
mrtcsapat #11263 szerintem ha be le veszed a gps t akkor benne van ha meg nem veszed meg akkor nincs benne !
én szerintem nincs annyira fel tulingolva az ivedo , mint a volvo :) -
Egyébként elég kihalt :/ lehetne Bicikliúton bicós,több gyalogos,utas:D Több repülőgép vagy ez-az. Benzinkúton kutas,stb.