52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
ETS2 / Scania R 420 hangját kapta. -
milos620 #11341 De, amúgy nem is a valóság és a játékbeli hangokat vitattuk, hanem az ets2 és az stds-t vettük alapul! -
milos620 #11340 Igen ám, de nem is ilyen gépel mentünk 1,5 hete hanem 4-e szériával a Fazekas trans-nál amihez az stds hangja közelebb áll!
De, ha ültél már Scania-ba nem egy szériába, akkor tudnod kéne! -
Ezek már official closed beta videók. És egyre több lesz belőlük... -
#11338 Visszatérve erre a témára #11326 azért van eltérés (elég sok) a játék és a valóság közt... -
komiki #11337 Teljesen mindegy.Akkor kölcsönadták a béta progit olyanoknak akiknek volt
-
JohnBart #11336 Lehet, hogy először az STDS-be rakták be a hangokat, elvégre korábban kellett kijönnie. Ha az STDS-ben bejött a népnek, az ETS2-be is annak kell kerülnie.
Új blogbejegyzés fordítása. -
Az is lehet, hogy mivel férleírtam, és minden kamionból több fajta lesz, lehet hogy egy adott modult nem rakhatsz fel mindenre. De inkább a szintelés, az valószínűbb :D -
Mindenki észrevette... csak egy pár héttel ezelőtt.
-
#11333 Azt nem vette észre senki, hogy a beta 2 videóban a tuningelemek közül le van egy pár db lakatolva. Én szerintem szintedtől függően tuningolhatod a kamionodat. :)) -
...mármint, ha a vga-d a 64 bit-es. -
A VGA-t dobd el jobb kézzel, a bal vállad fölött...
Merő jóindulatból...
-
tpbence0323 #11330 Hali anyit szeretnék kérdezni hogy Geforce GTX 550 Ti vidikártya 64 bit,win7, intel core 3.10GHZ procim van ja és 4,00 Ram szerintetek jó lesz? -
Mivel még javában folyik a tesztelés és semmi konkrétum sincs, szerintem marad az október vége november eleje. -
gyuri35 #11328 Sziasztok!Nem vagyok türelmetlen,de lassan hónap közepe van,mi a helyzet a megjelenéssel?Köszönöm
-
Az ominózus ETS2 Scania videó áprilisban készült. Még az STDS sem volt kész akkor, viszont az volt az elsődleges projekt. Én azt mondom, hogy az ETS2 -ben is az STDS-ben megszokott Scania hang lesz... -
milos620 #11326 Szerintem nem,legalábbis a youtube videok alapján nem!
Ets2 Scania és Stds között van némi különbség! -
Szerintem a táblát belső nézetbe be lehet lesz rakni mert belülről az üvegnél volt két pont alul.. vagy azok nem tom mire lesznek jók..:S -
"az Stds-ben lévő Scania motorhangja nagyon elvan találva!Hangmérnökök jól felvették!
Már csak azt sajnálom, de nagyon, hogy az Ets2-ben a Scania-nak nem ilyen a hangja!(Váltáskor hallható sziszegés,sípoló turbó..)"
Szerinted nem ezeket a hangokat használták fel az ETS2-ben? Fura lenne... -
Igen ezt már beszéltük régebben,de jó hogy újra felhoztad
-
Nincsen. Reméljük hogy még az idén. -
De ezek nem is a SCS-ék videói... :D -
komiki #11320 A videókról :Az látszik végre hogy sikerült beszerezni valamifajta kontrollert
-
A lenti videók tetszetek .
Dátum van már hogy mikor adják ki?
-
milos620 #11318 Youtube alapján az Stds-ben lévő Scania motorhangja nagyon elvan találva!Hangmérnökök jól felvették!
Már csak azt sajnálom, de nagyon, hogy az Ets2-ben a Scania-nak nem ilyen a hangja!(Váltáskor hallható sziszegés,sípoló turbó..)
Ellenben nagyon várom már az ets2-öt is!
Lentebb be van szúrva egy youtube-os videó ahol egy megkülönböztető fényjelzéssel ellátott Volvo volt a tesztalany a Benelux államokba és az ott látható visszatükröződő fények nagyon bejöttek számomra!
Igaz nem olvastam vissza sokat, de gondolom ki lett vesézve az is ami még itt hiányt képez a különböző zászlók, díszek a szélvédőn,kábelek(fékező,töltő,elektromos stb)!?

Nem igazán lehet számolni rájuk igaz?
-
jawol #11317 Hali.Lehet majd duda hangokat változtatni majd? -
Belső nézetből nem látni a táblákat !
-
Mért ez nem ugyazan?
-
mrtcsapat #11314 én meg ezt találtam :)
Minimális gépigény:
CPU 2,2 GHz, Windows XP / VISTA / 7, 1 GB RAM
(2 GB szükséges Windows Vista vagy 7)
Grafikus kártya legalább 256 MB (GeForce FX vagy ATI 9600 vagy jobb)
Sound Card kompatibilis DirectX 9.0,
1.2 GB szabad hely a merevlemezen
Ajánlott gépigény:
Processzor Dual Core 2,2 GHz-es (vagy jobb),
2 GB RAM,
grafikus kártya 512 MB (GeForce 6-os sorozat vagy ATI Radeon 9800 vagy jobb)

-
hungaryws #11313 Szia!
Itt tedd fel a kérdésed, mivel wareznak minősül! -
milos620 #11312 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Még csak most szedem az stds-t és a patch-el kapcsolatban lenne kérdésem,hogy ugye megjelent az 1.1.0 1.2.0 1.2.1 1.3.0 és végül az 1.4.0 amik közül elég lenne csak az 1.4.0-át felrakni vagy az összeset töltsem le?
UI. elnézést az offolásért,de sajna nem találtam stds-es topikot!
Segítségeteket és a megértéseteket előre is köszönöm!
-
Nekem nagyon tetszik most már. Pláne a MAN az nagyon ott van. :) -
Nem ő jobban tudja :D -
Az ET2 nem feltűnő, hogy nem ETS2? (ET2=Extreme Trucker 2) -
WinStar #11308 amúgy most néztem,az STDS-nél ha belementek a készítőknél,és a laptopnál megnézitek milyen címkék vannak felakasztva,elég érdekes :)
Pl. ott van a Buy ET2?Nem célzás akar lenni az ETS2-re? :P :) -
Ubi52 #11307 Jól szét lehet majd tuningolni a kamionokat! :)) -
Reggelt!
Újabb videók :)
-
Amig várakozunk 1 próbát megér -
vajo #11304 +1 -
Tényleg nagyon ott lesz. Látom a scania-n kívül azt hiszem másik nagy kedvencem a MAN lesz sőt. Bomba lesz ez én már látom. :)