52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
#11425 Senkit nem kell rávenni ők nem rendelkeznek kamion vezetési tapasztalattal. De ezért nem hibáztatom őket mert ők csak egyszerű játék készítők, nem sofőrök. Tökéletes játékot egyik software sem tud csinálni. Ha mi nekünk kellene kamion simet csinálni, akkor igaz mi megbírnánk, mivel itt majdnem mindenki sofőr.Benne lenne minden amit csak egy sofőr tapasztal a teherautókon. (De ez csak álom) hogy mi iet csinálunk. :)) -
Igazad van, mondhatnám, hogy ne legyünk telhetetlenek, de akkor is jól esne pár ilyen dolog. Bizakodóan várom a játékot, biztos itt fog virítani a polcomon, ezt megérdemlik a fiúk, még csak BÉTA úgyhogy reménykedhetünk még talán némi változásban. A tizenéves korosztályt meg inkább ne is emlegessük, eléggé elvitték a kamion szimulátorok topikjait... -
vajo #11423 Ilyenek max akkor lesznek, ha olyan mentalitású fazonok ülnek össze mint mi, és csinálnak egy rendes kamionos játékot. Mint például OMSI. Vagy ha az EA-t valaki rávenné, hogy lenne rá kereslet, ha hasonlítana a TDU multijához a játék. És persze nem a 10 éveseket kell megcélozni. -
Már van 1-2 bug, autópálya felüljárón ment át az aszfalt összedolgozásánál aztán olyat koppant a kamion majdnem szalagkorlátot ért.
Véleményem szerint jó lenne megoldani azt is, hogy vezetés közben belső nézetben automatikusan fordulna a kamera a kanyar irányába pár százalékot.Elég szokványos megoldás autós játékoknál, véleményem szerint itt sem lenne hülyeség. Illetve jó lenne ha be lehetne állítani, mennyi időt aludjon a sofőr. De ez csak az én véleményem. -
vajo #11421 A kreszt nem tudja a hülye gyerek az biztos :)))
Meg ahogy látom "Pavel serege" még mindig nem jött rá, hogy az alagútban nem olyan idő van mint kint. Gondolok arra, hogy sötétebbnek kéne lennie a fényviszonyoknak egy "hangyafasznyival". -
Live videó:
http://hu.twitch.tv/dirt_devil -
#11419 Tudom hogy ha játék letöltésről van szó akkor az warez, de ez csak a demo verzíót lehet letölteni majd kezdetben. Nem tom játszol tippelek (pontosan nem tudom az időt) kb 10 percet, és úgy is kidob a játékból. Ha meg ki crackeled akkor vannak hibái a játéknak, tehát nem olyan mint az eredeti. 
-
értem.
gondolkodtam kicsit. az meg, hogy én hogyan szerzek meg egy játékot, nem ide tartozik :) -
Burkolt célzások... Imádni való.
Szabi. Azért, mert te esetleg előnyben részesíted a játékokhoz jutás egyszerűbb és olcsóbb módját, had ne legyen már probléma, hogy hangot adok a nemtetszésemnek egy warez kategóriába tartozó, az adott topikba nem való bejegyzés miatt... Gondolkodj el rajta. -
félreírtam , hogy nem jött ki*
am van off topik, aki meg warezzal jön azt lehurrogják azok akiket lehurrogtak régebben hogyne warezoljon. ez az sg rendje -
Akkor én kérek elnézést... úgy tudtam, hogy warezzal nem foglalkozunk.
-
mért kelt ezzel flémet? mindenkinek tudnia kéne hogy jött még ki a játék...... -
De minek linkelsz akkor ilyet? Fölösleges FLAME keltés.
Vajo del #11412 -
-
Nagyon felületes voltál -
Én is megnéztem a videókat és ami nagyon szemet szúrt hogy NINCS ÉLET. Autópályán van hogy alig van forgalom, be mész a kútra szinte nincs ott senki, városba nincsenek járókelők, bringások. Én még hiányolom a buszokat is kisebb utaknál meg 1-2 mezőgazdasági gépet is eltudnék képzelni.
Ezeket azért meg kéne említeni Pawel Úrnak !
(Amit még hiányolok azok a pótos, tandem vagy a tridem szerelvények, kicsit unalmas már h mindig csak nyerges.
)
-
Azért kíváncsi lennék hogy a "tuning"-nál az accessories résznél miket lehet berakni, mert sok videóba volt már, de hogy pontosan mit lehetne ott rakni még egybe sem, viszont a srác egyik videójánál pozitivum, hogy az AI kamionosok is változatos gépekkel járnak itt ott láttam egyedi festést meg egy két extrát. -
Hát most nézve a tuningolós videóját ennek a drak devilnek :D Vannak érdekes dolgok.. Így is van sok opció amit lebontva lehet már túl sok lenne.. DE Az nem túl szimpatikus számomra, hogy csak a luxus belsőnél van GPS ami nekem szvsz nem tetszik. Sokkal jobban tetszik egy sima szolid szürke belső. De ha GPS-t akarok le kell róla mondani :( A belső nézet választásnál viszont már látszik a névtábla legalább, ha játékban belül még mindig nem :D Mármint belső nézetben :) ÉS a másik hogy a Scania-nál Highline fülkéhez miért nem lehet spoilert tenni az is nagy rejtély. GTS-ből át véve is elég lenne, viszont így nélküle igen esetlen a gép. :) De nézzük a pozitív dolgokat :D Legalább már ők beletettek ezt a dolgot is és nem kell modokkal bajlódni. (egy egyszerű játékosnak :D a moddereknek meg ez a hobbijuk:D ) -
Mert már olyan motort teszel bele amilyet akarsz. A tegnap linkelt Volvó tuningolós videónál is látszódnak a választható motorok. :) -
vajo #11405 Mi a ***? Már kétszer kezdtem elolvasni, hogy mi a franc folyik itt, de nem vágesz az egész....
1-2 hsz-t azért töröltem. -
Letöltöttem egy egész jó kis map-ot STDS-hez, viszont a térkép elég hiányos. Hogyan lehet kinyomtatni a való rajzolatot? Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni! -
Ubi52 #11403 Szegény Vajo-nak lesz mit szanálnia... -
max100 #11402 asztal -
mrtcsapat #11400 akkor az volt a baja ?
-
Már linkeltem az oldalt,különben meg url beszúrása fület kéne használni -
Nem rég valaki említette hogy a scania szimulátorban bizony hallatszik a turbó hangja olyan sípoló hang én is mintha úgy emlékeznék kifejezetten hogy hallottam volna , de mára már nincs a scanianak ilyen hangja. Vajon miért lehet? Próbáltam hogy át állítom a váltót , sajnos nem változott semmit , pedig régen valóban nagyot dobott rajta maga a hangja. Már alig vártam hogy váltson. Lehet butaság , de létezik hogy bizonyos megtett kiló méter után elmegy a hangja. Vagy sokat ütköztem. Esetleg a tudtomon kívül van valami kamion szerviz a játékon belül? STDS ről beszélek. -
max100 #11396 Szépek ezek a videók de már nagyon ki van éhezve a kormányom a játékra! -
ntex #11395 Szép meg jó lesz, de ezek a 3-4-5 utcából álló városok továbbra is kiábrándítóak. Pedig milyen fasza lenne egy kis városi vezetés is... Remélem valamikor ezen is bővíteni fognak -
ETS2 (Beta) Bratislava > Hannover
Egész jó lesz éjszaka -
Bocs a sok hszért,de legalább a játékról írom :D Kivan írva Parkoló 500m de a számláló leszámol vagy 12 kilométert:D -
ETS2 (Beta) Swansea > Bratislava videónál 44:30 tól a felüljárón iszonyatos nagy bug:D felüljáron lelóg a pót az ainak:D -
Nézzétek a Scania dealert..Topline ből van pl 730,420 stb highlinből sem egy fajta van :DD -
Mégtöbb uj videó! -
Milánóból Stuttgartba.... :)
-
Ámidenitneki :) Nagyon szépen köszönöm! Úgy érzem olyan világban élünk, ahol a könnyű megoldás már eszembe se jut...gondoltam valami mod lesz a megoldás :) Köszi mégegyszer! -
mrtcsapat #11386 nem mert te mást írtál a videó kártyánál :)
te ezt írtad : System requirements Core 2 Duo 2.2 GHz, 1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), graphic card 512 MB (GeForce 6800 or better), 1.2 GB HDD, Windows XP/Vista/7 hol ott a 256 Mb is jó hozzá
-
mrtcsapat #11385 üdv !
Ha nincs kikapcsolva akkor : Beállítások -> Hangok és ott a tolatás hangja ( ha zöld pipa van akkor be van kapcsolva , ha meg piros X akkor meg ki van kapcsolva )
Ha meg másik-ről beszélsz akkor nem tudom :) -
Valakinél még néhány hónapja láttam (hallottam), hogy az STDS-ben tolatáskor szépen hallatszódik a figyelmeztető síp....ezzel kapcsolatosan szeretnék kérni infot (akár pü-ben), hogy ezt hogyan tudom megcsinálni? Előre is köszönöm! -
Ha húzod 90 el meghallod a kerék suhanását,alagútban főleg. -
Ismerem, csak a többi weboldalon nincs ilyen problémám... Pedig üzemeltetek egy párat.