52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Új hír orákon belül.
-
Nem tudom hogy volt e már róla szó , de ezek szerint az AI -k előznek is. Ami azt jelenti hogy bármikor jöhet szembe velünk egy autó ha nem figyelünk kellő körültekintéssel baleset lehet majd a vége. Most láttam egyik videóban saját szememmel. :) Tehát nem árt odafigyelni majd az előzést megkezdő szemből érkező autókra sem. Hát ez komoly. Bratislava > Hannover dirt evil 0905 béta videójában 26:40 től érdemes figyelni. Ha valaki már említette volna a dolgot akkor bocsánat. -
Őszintén szólva nem idegeskedem.... Mindegy, mikor jön, csak jó legyen... :-) -
WinStar #11503 de csak pletyka szinten terjengett :D -
Köszönjük,... dolgozni fogunk keményen. 
ui.: Kacsa! Valószínűleg megmarad a Gumikacsa!!! (jelentkezz be a RestaCar-ra, nézd meg a postád, és megérted, hogy miért írtam). -
Ez jó hír. Bartnak kitartást a fordításhoz, nektek meg a bétázáshoz. :)
Mi meg várjuk az infókat. -
Megválaszolván két kérdést is, hadd összegezzem jelenleg mi a helyzet az ETS2-vel a RestaCar vonatkozásában.
A. A játék magyar fordítással fog megjelenni, a hivatalos honosításra Pavelék JohnBartot kérték fel, aki már gőzerővel dolgozik is rajta. Ennek állapotáról egy folyamatcsík segítségével a RestaCar főoldalán is tájékozódhattok a jobb oldali blokkok közt.
B. A hétvégén már lehetőségünk lesz kipróbálni a bétát is, ha minden jól megy, akkor a tapasztalainkat már jövő héten egy videómontázsban tesszük közzé (aki látta Bart legutóbbi javítócsomagot bemutató klipjét, az most sem fog csalódni). A félreértések elkerülése végett azonban hadd tisztázzam már most:
A bétateszt ZÁRT. Ez annyit tesz, hogy CSAK a fejlesztők által meghívott játékosok, oldaltulajdonosok, és játékújságírók vehetnek részt benne. NE KÉRJ LINKET vagy TELEPÍTŐKÓDOT, mert nem adhatunk - nem csak a játék kiszivárgását kockáztatnánk ezzel, hanem a kulcsunk letiltását is.
A RestaCar videók, képek és élménybeszámolók formájában igyekszik majd minél részletesebben tájékoztatni a közösséget mind a fennálló hibákról, mind a kellemes és eddig még nem ismert újításokról - ezekre reakcióitokat az erre a célra létrehozott topikunkban várjuk majd.
Mindenkitől türelmet kérünk, már nem vagyunk messze a starttól! -
Mert azóta volt egy állítólagos szeptember 21-i megjelenés is... :-) -
WinStar #11498 eddig Novemberről volt szó a pletykák szerint,akkor nem értem miért kell Október 19.-étől ennyire bepisilni....és ekkora hisztit kicsapni -
max100 #11497 Igen mindenki türelemmel várja de rosszul esne a további időhúzás -
Ha épp így lenne, szerintem akkor sem fogunk belehalni, annyit vártunk már erre a játékra, ez a kis idő már semmiség... :-) -
Találgatás, találgatás.... -
max100 #11494 ezt:
"This item will be released on October 19, 2012." -
Mit is kéne nézni ? -
max100 #11492 Remélem nem igaz ez a hír:
Amazon-on a játék -
Swansea > Bratislava videó 1 óra 48 perc
http://www.simulasyonturk.com/1185/euro-truck-simulator-2-beta-swansea-bratislava-seferi-videosu -
hzsolt1990 #11490 Sziasztok!Tudnátok ajnlani olcsó,de jó kormányt a játékhoz? -
Bizony, szerintem még jobb mint az eredeti.
-
WinStar #11488 már csak az lenne a jó,ha legalább 1-2 évig nem kapnánk tőlük játékot,és a valódi eredeti térképet csinálnák meg a játékba :) -
mrtcsapat #11487 nagy nagyon jóóóóóóóóó !
-
[img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/13/a1_2012_9_13_ocgbjdubvb_tn.jpg] -
Összehasonlítás ként -
mrtcsapat #11484 így van
-
Igen, ez eddig így volt, a STDS előtt szinte minden játéknál a kiadó szabta meg a feltételeket. Főleg a 18wos szériáknál (valusoft). Remélhetőleg ez az ATS-nél nem így lesz.
Viszont mivel gondolom az ETS2-re építik az egészet, "csak" új modellek, és új térkép kell. És szerintem elég jó lesz ezzel a grafikával, árnyékokkal, irányítással, fizikával (amiken nyilván addig még finomítanak is)
Remélhetőleg az scs rájött, hogy a kevesebb néha több, ahogy az ETS2-be sem barmolták bele egész Európát, inkább itt is Amerika egy kisebb szeletére koncentrálnak -
mrtcsapat #11482 kár de én még a beta verzióért is fizetnék hogy játszani tudjak már :)
pl : ha most kifizetném a pl 9.500 Ft ot akkor meg kapnám a beta verziót :( kár hogy nem így csinálják :( vagy lehetséges ?

-
mrtcsapat #11481 vagy előte jön a ATS és után jön a ETS 2
-
WinStar #11480 de én úgy tudom hogy a kiadó más lesz,tehát mások lesznek az elképzelések is....vagy csak én tudom rosszul?
Induljunk ki a 18 WOS E-kből....nem voltak annyira jók....aztán jött az STDS...ég és föld.
Én már nemtudok a régi 18 WOS-okkal játszani,valamiért nem köt le annyira mint a mostaniak...pl. STDS...élethűbb lett a játék(és nem a grafikára gondolok mert én azt leszarom) -
Egy oldalon pár órája írtak egy hírt,hogy windows,mac,linux op rendszer támogatás lesz :) -
Jó lesz az, a sok 18wos, és a nagy csalódást okozó R'n'R után, végre jön egy remélhetőleg jó kis Ámerikai kamionszim. Közben pedig nyilván az Eu-s vonalat sem fogják elhanyagolni. -
Could the moon be smaller?big moon -
WinStar #11476 jah,hogy nekik ez két értelmű :D
Volt ugye az Austrian Truck Simulator is,ami ugye a GTS-hez tartozott,legalábbis a patch része volt...most meg American Truck lesz...hát ez marha jó :D
Sztem az már nem lesz annyira jó :S -
Így van :D -
Nem akarlak kiábrándítani, de ez esetben az ATS rövidítés mást takar ( American Truck Simulator ). ;-) -
WinStar #11473 új ATS?Wow :D
Az komoly lenne,csak tuti megint beleviszik németországot....jó lenne ha végre csak Ausztriára mennének,és legalább a magyar határ(Hegyeshalom) benne lenne :) -
vajo #11472 Hali. Kb 4 napig nem leszek most gép közelben, szóval nem rendetlenkedni! :)
Ha valaki nem bírna magával, akkor itt tudjátok jelezni a moderátoroknak. Aztán a 4 napba próbáljatok meg nem új HG-t keresni. :DDD -
Vagy az ATS-ban (elvileg az jön ETS2 után). -
-
WinStar #11469 jó de nem várhatunk el mindent az SCS-stől....így is rengeteget fejlesztettek már....hatalmasat fejlődött a játék.Majd az ETS3-ban még több változás lesz,az biztos :) -
Tulajdonképpen szeretem ezt is, azt is... Leginkább azért, mert mind a kettőben van manager funkció. -
#11467 A GIANTS Software az interior készítésbe nem profi. Szó szerint egy POCSÉK interiort tudnak készíteni, egy összemosott kép az egész. AzSCS legalább azt megtudja csinálni rendesen ('' nem mindik 1-2 hiba van benne'') . tudom hogy nem ez a vita tárgya, de jegyezzük meg.