52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • AudiQuattro
    Új hír orákon belül.

• fuszhi
    Nem tudom hogy volt e már róla szó , de ezek szerint az AI -k előznek is. Ami azt jelenti hogy bármikor jöhet szembe velünk egy autó ha nem figyelünk kellő körültekintéssel baleset lehet majd a vége. Most láttam egyik videóban saját szememmel. :) Tehát nem árt odafigyelni majd az előzést megkezdő szemből érkező autókra sem. Hát ez komoly. Bratislava > Hannover dirt evil 0905 béta videójában 26:40 től érdemes figyelni. Ha valaki már említette volna a dolgot akkor bocsánat.
  • akos25
    Őszintén szólva nem idegeskedem.... Mindegy, mikor jön, csak jó legyen... :-)
  • WinStar
    de csak pletyka szinten terjengett :D
  • Boxer HUN
    Köszönjük,... dolgozni fogunk keményen.

ui.: Kacsa! Valószínűleg megmarad a Gumikacsa!!! (jelentkezz be a RestaCar-ra, nézd meg a postád, és megérted, hogy miért írtam).
  • gumikacsa
    Ez jó hír. Bartnak kitartást a fordításhoz, nektek meg a bétázáshoz. :)
    Mi meg várjuk az infókat.
  • Boxer HUN
    Megválaszolván két kérdést is, hadd összegezzem jelenleg mi a helyzet az ETS2-vel a RestaCar vonatkozásában.

A. A játék magyar fordítással fog megjelenni, a hivatalos honosításra Pavelék JohnBartot kérték fel, aki már gőzerővel dolgozik is rajta. Ennek állapotáról egy folyamatcsík segítségével a RestaCar főoldalán is tájékozódhattok a jobb oldali blokkok közt.

B. A hétvégén már lehetőségünk lesz kipróbálni a bétát is, ha minden jól megy, akkor a tapasztalainkat már jövő héten egy videómontázsban tesszük közzé (aki látta Bart legutóbbi javítócsomagot bemutató klipjét, az most sem fog csalódni). A félreértések elkerülése végett azonban hadd tisztázzam már most:

A bétateszt ZÁRT. Ez annyit tesz, hogy CSAK a fejlesztők által meghívott játékosok, oldaltulajdonosok, és játékújságírók vehetnek részt benne. NE KÉRJ LINKET vagy TELEPÍTŐKÓDOT, mert nem adhatunk - nem csak a játék kiszivárgását kockáztatnánk ezzel, hanem a kulcsunk letiltását is.

A RestaCar videók, képek és élménybeszámolók formájában igyekszik majd minél részletesebben tájékoztatni a közösséget mind a fennálló hibákról, mind a kellemes és eddig még nem ismert újításokról - ezekre reakcióitokat az erre a célra létrehozott topikunkban várjuk majd.

Mindenkitől türelmet kérünk, már nem vagyunk messze a starttól!
  • akos25
    Mert azóta volt egy állítólagos szeptember 21-i megjelenés is... :-)
  • WinStar
    eddig Novemberről volt szó a pletykák szerint,akkor nem értem miért kell Október 19.-étől ennyire bepisilni....és ekkora hisztit kicsapni
  • max100
    Igen mindenki türelemmel várja de rosszul esne a további időhúzás
  • akos25
    Ha épp így lenne, szerintem akkor sem fogunk belehalni, annyit vártunk már erre a játékra, ez a kis idő már semmiség... :-)
  • wollnerd #11495
    Találgatás, találgatás....
  • max100
    ezt:
    "This item will be released on October 19, 2012."
  • TruckerDave
    Mit is kéne nézni ?
  • max100
    Remélem nem igaz ez a hír:
    Amazon-on a játék
  • aerolive
    Swansea > Bratislava videó 1 óra 48 perc
    http://www.simulasyonturk.com/1185/euro-truck-simulator-2-beta-swansea-bratislava-seferi-videosu
  • hzsolt1990
    Sziasztok!Tudnátok ajnlani olcsó,de jó kormányt a játékhoz?
  • fuszhi
    Bizony, szerintem még jobb mint az eredeti.
  • WinStar
    már csak az lenne a jó,ha legalább 1-2 évig nem kapnánk tőlük játékot,és a valódi eredeti térképet csinálnák meg a játékba :)
  • mrtcsapat
    nagy nagyon jóóóóóóóóó !
  • fuszhi
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/13/a1_2012_9_13_ocgbjdubvb_tn.jpg]
  • fuszhi
    Összehasonlítás ként
  • mrtcsapat
    így van
  • gumikacsa
    Igen, ez eddig így volt, a STDS előtt szinte minden játéknál a kiadó szabta meg a feltételeket. Főleg a 18wos szériáknál (valusoft). Remélhetőleg ez az ATS-nél nem így lesz.
    Viszont mivel gondolom az ETS2-re építik az egészet, "csak" új modellek, és új térkép kell. És szerintem elég jó lesz ezzel a grafikával, árnyékokkal, irányítással, fizikával (amiken nyilván addig még finomítanak is)

Remélhetőleg az scs rájött, hogy a kevesebb néha több, ahogy az ETS2-be sem barmolták bele egész Európát, inkább itt is Amerika egy kisebb szeletére koncentrálnak
  • mrtcsapat
    kár de én még a beta verzióért is fizetnék hogy játszani tudjak már :)
    pl : ha most kifizetném a pl 9.500 Ft ot akkor meg kapnám a beta verziót :( kár hogy nem így csinálják :( vagy lehetséges ?
  • mrtcsapat
    vagy előte jön a ATS és után jön a ETS 2
  • WinStar
    de én úgy tudom hogy a kiadó más lesz,tehát mások lesznek az elképzelések is....vagy csak én tudom rosszul?
    Induljunk ki a 18 WOS E-kből....nem voltak annyira jók....aztán jött az STDS...ég és föld.
    Én már nemtudok a régi 18 WOS-okkal játszani,valamiért nem köt le annyira mint a mostaniak...pl. STDS...élethűbb lett a játék(és nem a grafikára gondolok mert én azt leszarom)
  • AudiQuattro
    Egy oldalon pár órája írtak egy hírt,hogy windows,mac,linux op rendszer támogatás lesz :)
  • gumikacsa
    Jó lesz az, a sok 18wos, és a nagy csalódást okozó R'n'R után, végre jön egy remélhetőleg jó kis Ámerikai kamionszim. Közben pedig nyilván az Eu-s vonalat sem fogják elhanyagolni.
  • fuszhi
    Could the moon be smaller?big moon
  • WinStar
    jah,hogy nekik ez két értelmű :D
    Volt ugye az Austrian Truck Simulator is,ami ugye a GTS-hez tartozott,legalábbis a patch része volt...most meg American Truck lesz...hát ez marha jó :D
    Sztem az már nem lesz annyira jó :S
  • gumikacsa
    Így van :D
  • akos25
    Nem akarlak kiábrándítani, de ez esetben az ATS rövidítés mást takar ( American Truck Simulator ). ;-)
  • WinStar
    új ATS?Wow :D
    Az komoly lenne,csak tuti megint beleviszik németországot....jó lenne ha végre csak Ausztriára mennének,és legalább a magyar határ(Hegyeshalom) benne lenne :)
  • vajo
    Hali. Kb 4 napig nem leszek most gép közelben, szóval nem rendetlenkedni! :)
    Ha valaki nem bírna magával, akkor itt tudjátok jelezni a moderátoroknak. Aztán a 4 napba próbáljatok meg nem új HG-t keresni. :DDD
  • gumikacsa
    Vagy az ATS-ban (elvileg az jön ETS2 után).
  • Boxer HUN
  • WinStar
    jó de nem várhatunk el mindent az SCS-stől....így is rengeteget fejlesztettek már....hatalmasat fejlődött a játék.Majd az ETS3-ban még több változás lesz,az biztos :)
  • Boxer HUN
    Tulajdonképpen szeretem ezt is, azt is... Leginkább azért, mert mind a kettőben van manager funkció.
    A GIANTS Software az interior készítésbe nem profi. Szó szerint egy POCSÉK interiort tudnak készíteni, egy összemosott kép az egész. AzSCS legalább azt megtudja csinálni rendesen ('' nem mindik 1-2 hiba van benne'') . tudom hogy nem ez a vita tárgya, de jegyezzük meg.