52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • milos620
    Én amiről tudok hogy euro 3-tól felfele biztos nincs v6!

De ha ezt megtudja cáfolni gumikacsa, akkor rendben!
    Én csak ugrattam milos620-at hagy legyen igaza. Van de, én keveset láttam.
  • aerolive
    A google is ezt a módszert használja az Adsense-nél is pl. a lényeg, hogy olyan hirdetéseket kapsz, ami téged érdekel. Sütikből, előzmányekből szedik össze a robotok. Azért egy lényegesen hatásosabb forma, mintha olyan termékeket látnál a hirdetésekben, ami távolról sem érdekel. Bocs az offért. :)
  • wollnerd #11543
    Tényleg? Ilyenek ezek hirdetések? Nem tudtam....
  • milos620
    Igazából?

Arra kíváncsi lennék!
  • gumikacsa
    De bizony van, attól, hogy Te még nem láttál, van.
  • milos620
    De ha már a gts után megvalósulhatott hogy a teljes neve pontosan szerepeljen az adott márkának,stb akkor pl a mi esetünkben a v6-ot miért írták be?

Abban igazad van, de én a játék szempontjából írtam csak.
  • milos620
    Az lehet hogy játékban van de igazából nincs!!!!
    És mivel a játékot amennyire lehet a valóságról mintázzák így v6 kizárt!
    Azért hülyeséget ne írjál hogy ''Mellesleg v6-os motorja nincs is a Scanianak!'' Csak mondom általánosba hogy az ETS első részében a SCANIÁ-nak eleve V6-os motorja van. Meg a GTS-be is.
  • max100
    Nekem az volt a kérdésem hogy a gyártók azok úgy adják ki a játékot hogy magyar nyelvre is lehet állítani vagy olyat csak Magyarországon lehet kapni majd a felsorolt boltokban?
  • aerolive
    Azt te generáltad oda magadnak a keresési előzményeid és kulcszavaid alapján. Ha anál intruderre vadásznál a neten, akkor olyat is kapnál. :)
  • wollnerd #11534
    ETS2 hirdetés pl. a mediafire oldalán! xD
  • milos620
    Bár nem sokat számít a játék szempontjából és nem nézegettem végig mindegyik márkát, de ez a video alapján nem tették rá az Adblue tartályt és így gondolom más márkánál sincs!
    Szemre csak annyiban különbözik a gázolajos tanktól, hogy kisebb a térfogata és a tanksapkája kék színű.

Illetve még annyit hogy az intardert be tettem volna, ha már dekompressziós motorfék van!
  • Boxer HUN
    A hold már jelezve van nekik, a sötét tükör... nem tudjuk, hogy a srácnak be van-e kapcsolva a HDR vagy sem... Én kikapcsolt HDR-el játszok, ott minden sötétebb. A tükör képe is.
  • Stig95
    Akkor sor 6. Nem vagyok kamionhuszár. :D
  • kalee
    Na ha már ilyen vészesen közeleg a kiadás dátuma , akkor én is tennék 1-2 észrevételt, hátha még valakinek lesz kedve megírni nekik és még nem késő!!!Megnéztem az összes videóját DirtDevil-nek, nekem nagyon tetszenek (bár igaz hogy azért kipróbálhatott volna mást is a Volvon kívül ), de az éjszakai részekkel, szerintem van egy kis gond:
    1. A Hold tényleg kuva nagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2. Csak engem zavar de mocskosul, hogy este az oldaltükrökben a kép kuva világos????!!!Szerintem ott is sokkal sötétebbnek kéne lennie, mert egyébként végre sokat javult az esti állapot, nagyon szépek a fények és végre tényleg sötét van, csak hát a tükrök...

Ha esetleg valakinek van kedve írja meg nekik...
  • milos620
    Mellesleg v6-os motorja nincs is a Scanianak!
  • tomi0113
    Az sor 6!:D
  • milos620
    Az rendben is van hogy más hangja van egy v8-nak meg egy soros 6-nak, de én úgy tudom, hogy az r420-nak a hangját vették fel a repülőtéren amit betettek az stds-be illetve az ets2-be de ezek ellenére a két gépnek más a hangja!?

Vagy felvettek több hangmintát az egyes motorokról,bár ezt kétlem!?

• Stig95
    Gondolom azért mert abba a kis szutyokban nem rakják bele a 730lovas V8-as motort hanem csak egy V6-ost....
  • milos620
    Sziasztok!

Hát Boxer HUN nagyon szomorú vagyok, hogy nem lesz igazad,mert a 11506-os hsz-ben beszúrt youtube video alapján a Scania hangja belső nézetből nem lesz olyan mint az stds-ben.

• gumikacsa
    Hamarosan beindul a hivatalos oldal is.
  • gumikacsa
    És ott, külföld városában nincs bolt, ahol megveheted?
  • AudiQuattro
  • AudiQuattro
    Itt viszont Nov. 13 a boritó am teccős.
  • hungaryws
    SCS Software hivatalos oldalán is elérhető némi információk:

http://www.scssoft.com/eurotrucksimulator2.php
  • Ricsi234
    Vótmá?!?
  • max100
    Értem csak én külföldön élek és nem leszek otthon amikor megjelenik ez a problémám
  • ronso
    Én meg mindent cdgalaxysban veszek :) náluk még nincs elörendelés sem
  • v43 001
    A hivatalos oldalon már kint van, október 19.-én jelenik meg! Az SCS-nek ez az első pontosan meghatározott időpontja a megjelenéshez, tartani fogják magukat ehhez :)
    A boltokra én azt mondom, hogy ha megjelenik el kell sétálni egy 576-ba, és ott megvenni. Én az összes játékukat ott vásároltam meg (az összes magyar nyelven is volt).
  • max100
    Valaki nem tudná megadni azt a linket amin Magyarországon meg lehet rendelni a játékot majd?
  • max100
    Olvastam hogy magyarosítással jelenik meg.
    Az azt jelenti hogyha az ebay-on vagy az amazon-on veszem meg akkor is lehet magyar nyelvet választani vagy csak az amit a magyar üzletek árulnak?
    Itt ezt írják máshol meg azt. Hivatalos oldalon kell azt megnézni.
  • kamionos26
    A november még lehet ? mert lejebb Írtam , hogy olvastam már november 25-öt is.
    Na végree. Remélem nem csúszik. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ebből lesz sztm november, december és stb. Reménykedjünk hogy nem így lesz.
  • wollnerd #11510
    Azok a "táblák" VIDEÓ HIVATKOZÁSOK a többi (nem listázott) videókhoz és a többin is vannak hivatkozások egészen addig amíg nem érkezik a Frankfurtba!
    Tehát a SCS-ék többféle módon csináltak az utat a célhoz, több vidivel!
  • AudiQuattro
    jah fenn a blogon is már,október 19-én, 2012 a hivatalos.
    Ja ja végre egy normális vidi.
  • AudiQuattro
    Geci a video végén kitudod választani merre menjen:D