52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Hungarykum #11827 Európában csak 1 országban van világítás még az autópályán és ha jól emlékszem, akkor azaz ország Belgium. -
Igen, mostmár tudom, hogy a sárga villogó. Kössz. -
Nem fogok vitatkozni veled és rombolni a topikot csak mert nem tudod értelmezni a mondatot amit írtam.
Nyílván külföldön sincs közvilágítás az autópályákon, ezt talán mindenki tudja, de a játékban nincs világítás és mégis villog valami bal oldalon a válaszfalnál.
-
A RestaCar féle videóról beszélsz???Mert ha igen akkor nézd meg még egyszer!!A póton hátul van egy villogó... 

-
WinStar #11823 hol látsz te autópályán világítást?Mert külföldön sincs.... -
Én azt vettem észre, hogy autópályán éjszaka menet közben sötétség van, nincs közvilágítás egyik oldalon sem de bal oldalon a betonfalon villog valami fény. Én szerintem ez nagyon zavaró lehet, de persze majd javítva lesz.
-
Az még az egyszerűbb kérdés!!!De hogy írta az üzenetet 

??????
-
De hol egy számítógép internet nélkül már?? :D -
Részemről már csak egy helyen tudják elrontani a játékot , ha rá írják a doboz hátuljára internet kapcsolat szükséges. A RestaCar videó jól szemlélteti hogy fog kinézni milyen lesz ha majd én tolom neki leszámítva azt hogy én nem trükközök a váltásokkal. -
Hungarykum #11818 GTS-ben is lehet választani, hogy mit akarsz vinni, de csak az után, hogy vállalkozó lettél. -
komiki #11817 A gts-ben is lehetett fuvart választani. -
AZ béta teszt célja nem az, hogy ki milyen profin vezet, hanem, hogy egyszerű játékosokkal keresni a játékban a hibákat. A kilógó kürt nyilván egy javítandó hiba. -
Viszont az nagyon tetszik benne hogy úgy van mint az ETS1-be hogy lehet választani fuvarokat,és nem úgy mint a GTS-be:/ -
Ez játék itt szerintem azt csinálsz amit akarsz:D
-
nagyonfaya #11813 Csupán az, hogy nekem bizony nagyon szúrja a szemem az a kürt, másrészről ez nem versenyautó, hogy tiltásig kelljen huzatni, harmadrészről a vezetési technikája a srácnak egyenlő a 0-val.(kezdve onnan, ha már ő kuplungol, akkor ne 2km a megállási pontol nyomja be a kuplungot, 0 motorfék használat, sok estnél pedig a felkapcsolás hiánya...stb) -
Hungarykum #11812 RestaCar videó a YouTube-on, az SCS Software ETS2 Beta testing oldalán.
-
Mi is a gond vele? Eddigi legjobb videók közt van, amit a játékból láttam. -
Hungarykum #11810 A végén tetszik a parkolás :D -
De jó lenne, ha a fényviszonyok jó beállításával ilyet ki lehetne hozni STDS/ETS2-ből!
Sztem sokkal élethűbb lenne így a játék!
-
Vannak ám gondok... -
nagyonfaya #11807 én azt nem hiszem el, hogy ilyen embernek hogy adhatnak bétakulcsot??atya ég!! a hajamat tépem.
-
Nem hiszem el,hogy nem idegesíti a motor pörgetése..,az a kürt biztos jo helyen van ott?:D
-
Helyesbítek, egyes fórumozóknak, tesztelés céljából... :-) -
igen az itt forumozóknak már kiadták -
WinStar #11803 te szedjél már gyógyszert,hivatalosan Okt.19.-én jelenik meg..... -
Minden bizonytalan lehet még az is hogy csak jövőre jön ki de lehet sose. Ígértek sok mindent ebből mára a felét teljesítették és még kétséges hogy hiba nélkül kitudják dobni piacra a játékukat. Ami szégyen hogy hiba nélkül nem tudnak megcsinálni valamit amiért pénzt kérnek el. De ez az én véleményem. Ne aggódj ha kijön ott lesz a pc játék szoftverek boltjainak polcain. A béta videókat láthattad teszteli pár ember a játékot mert ők képtelenek saját hibáikat észrevenni béta zárt körű s akinek van kulcs a az nem adhatja ki. De figyelmedbe ajánlom
http://restacar.hu/forum/index.php?threads/inform%C3%A1ci%C3%B3k.45/page-3#post-288
Jonh Bart úr lejegyzéseit amiből kaphatsz egy két kérdésedre normális választ nem úgy mint tőlem. -
AttisR620 #11801 Üdv. mindenkinek!
Meg tudnátok mondani, hogy már kiadták az ETS 2-t véglegesen? Láttam itt pár game videót, és látom itt kiírva fórumon, az Okt. 19-ét, valamint olvastam, hogy a végleges kiadás október 25 lesz.
Előre is köszi -
mrtcsapat #11800 cool meg szakadtam a röhögéstől ezt olvasni kell !
Szevasztok.
Segítsetek pls. Dobjatok meg néhány kóddal,mert ahányszor beírok egy kódot (ami jó), végig megy a zöld csík és ezt írja ki:
"Some installation files are corrupt. Please download a fresh copy and retry the installation."
Az ilyen embereket agyon kéne lőni. Nem hiszem el,hogy nem lehet normálisan feltenni ezt a jó játékot az Internet-re.
én már kész vagyok -.-

-
Ubi52 #11799 Új videó! :)
Dirt Devil - ETS2 MAN Upgrade -
1:07 nél az ott az Erzsébet híd csak duplázva, és zöldre festve. Viszont ugyanaz. :) -
Szerintem jól összecsapták a kis videót :) -
TIszta NFS -
Hungarykum #11795 Ha jobban megnézed, nem csak az árnyék hiányzik a tükörből, hanem a növényzet is (fű, virágok). -
Tükörből az árnyék bejátszhatna. Lássuk be jó lett azért. Várom a napját mikor kipróbálhatom már. Ha lenne árnyék az árnyékos részen nappal látszódhatna az index fénye. -
-
Van béta,csak nem átlag játékosoknak. -
Üdv!
Aki játszik Scania Truck Driving Simulatorral, segítsen már valamiben:)
Rádiót nem tudom beállítani, pedig mindent a leírás szerint csináltam. Lehet, hogy nem mindegyik rádiót fogadja el? -
A röno ablaktörlő hangja az kegyetlen mintha dobolnának minden második törlésre. pl 15:56:15 mi ez ?
http://hu.twitch.tv/dirt_devil/b/332983735 -
Szép a táj : -
Szolid 3 órás út....Hamburg - Dijon
videó LINK