52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Hungarykum
    Európában csak 1 országban van világítás még az autópályán és ha jól emlékszem, akkor azaz ország Belgium.
  • Prémium driver
    Igen, mostmár tudom, hogy a sárga villogó. Kössz.
  • Prémium driver
    Nem fogok vitatkozni veled és rombolni a topikot csak mert nem tudod értelmezni a mondatot amit írtam.
    Nyílván külföldön sincs közvilágítás az autópályákon, ezt talán mindenki tudja, de a játékban nincs világítás és mégis villog valami bal oldalon a válaszfalnál.

• kalee
    A RestaCar féle videóról beszélsz???Mert ha igen akkor nézd meg még egyszer!!A póton hátul van egy villogó...
  • WinStar
    hol látsz te autópályán világítást?Mert külföldön sincs....
  • Prémium driver
    Én azt vettem észre, hogy autópályán éjszaka menet közben sötétség van, nincs közvilágítás egyik oldalon sem de bal oldalon a betonfalon villog valami fény. Én szerintem ez nagyon zavaró lehet, de persze majd javítva lesz.
  • kalee
    Az még az egyszerűbb kérdés!!!De hogy írta az üzenetet??????
  • wollnerd #11820
    De hol egy számítógép internet nélkül már?? :D
  • fuszhi
    Részemről már csak egy helyen tudják elrontani a játékot , ha rá írják a doboz hátuljára internet kapcsolat szükséges. A RestaCar videó jól szemlélteti hogy fog kinézni milyen lesz ha majd én tolom neki leszámítva azt hogy én nem trükközök a váltásokkal.
  • Hungarykum
    GTS-ben is lehet választani, hogy mit akarsz vinni, de csak az után, hogy vállalkozó lettél.
  • komiki
    A gts-ben is lehetett fuvart választani.
  • gumikacsa
    AZ béta teszt célja nem az, hogy ki milyen profin vezet, hanem, hogy egyszerű játékosokkal keresni a játékban a hibákat. A kilógó kürt nyilván egy javítandó hiba.
  • Ricsi234
    Viszont az nagyon tetszik benne hogy úgy van mint az ETS1-be hogy lehet választani fuvarokat,és nem úgy mint a GTS-be:/
  • Ricsi234
    Ez játék itt szerintem azt csinálsz amit akarsz:D
  • nagyonfaya
    Csupán az, hogy nekem bizony nagyon szúrja a szemem az a kürt, másrészről ez nem versenyautó, hogy tiltásig kelljen huzatni, harmadrészről a vezetési technikája a srácnak egyenlő a 0-val.(kezdve onnan, ha már ő kuplungol, akkor ne 2km a megállási pontol nyomja be a kuplungot, 0 motorfék használat, sok estnél pedig a felkapcsolás hiánya...stb)
  • Hungarykum
    RestaCar videó a YouTube-on, az SCS Software ETS2 Beta testing oldalán.
  • gumikacsa
    Mi is a gond vele? Eddigi legjobb videók közt van, amit a játékból láttam.
  • Hungarykum
    A végén tetszik a parkolás :D
  • yokel
    De jó lenne, ha a fényviszonyok jó beállításával ilyet ki lehetne hozni STDS/ETS2-ből!
    Sztem sokkal élethűbb lenne így a játék!

• joceruza
    Vannak ám gondok...
  • nagyonfaya
    én azt nem hiszem el, hogy ilyen embernek hogy adhatnak bétakulcsot??atya ég!! a hajamat tépem.
  • AudiQuattro
    Nem hiszem el,hogy nem idegesíti a motor pörgetése..,az a kürt biztos jo helyen van ott?:D

• akos25
    Helyesbítek, egyes fórumozóknak, tesztelés céljából... :-)
  • Szabi84
    igen az itt forumozóknak már kiadták
  • WinStar
    te szedjél már gyógyszert,hivatalosan Okt.19.-én jelenik meg.....
  • fuszhi
    Minden bizonytalan lehet még az is hogy csak jövőre jön ki de lehet sose. Ígértek sok mindent ebből mára a felét teljesítették és még kétséges hogy hiba nélkül kitudják dobni piacra a játékukat. Ami szégyen hogy hiba nélkül nem tudnak megcsinálni valamit amiért pénzt kérnek el. De ez az én véleményem. Ne aggódj ha kijön ott lesz a pc játék szoftverek boltjainak polcain. A béta videókat láthattad teszteli pár ember a játékot mert ők képtelenek saját hibáikat észrevenni béta zárt körű s akinek van kulcs a az nem adhatja ki. De figyelmedbe ajánlom

http://restacar.hu/forum/index.php?threads/inform%C3%A1ci%C3%B3k.45/page-3#post-288

Jonh Bart úr lejegyzéseit amiből kaphatsz egy két kérdésedre normális választ nem úgy mint tőlem.
  • AttisR620
    Üdv. mindenkinek!
    Meg tudnátok mondani, hogy már kiadták az ETS 2-t véglegesen? Láttam itt pár game videót, és látom itt kiírva fórumon, az Okt. 19-ét, valamint olvastam, hogy a végleges kiadás október 25 lesz.
    Előre is köszi
  • mrtcsapat
    cool meg szakadtam a röhögéstől ezt olvasni kell !
    Szevasztok.
    Segítsetek pls. Dobjatok meg néhány kóddal,mert ahányszor beírok egy kódot (ami jó), végig megy a zöld csík és ezt írja ki:
    "Some installation files are corrupt. Please download a fresh copy and retry the installation."
    Az ilyen embereket agyon kéne lőni. Nem hiszem el,hogy nem lehet normálisan feltenni ezt a jó játékot az Internet-re.

én már kész vagyok -.-
  • Ubi52 #11799
    Új videó! :)
    Dirt Devil - ETS2 MAN Upgrade
  • fuszhi
    1:07 nél az ott az Erzsébet híd csak duplázva, és zöldre festve. Viszont ugyanaz. :)
  • fuszhi
    Szerintem jól összecsapták a kis videót :)
  • LeWyTy
    TIszta NFS
  • Hungarykum
    Ha jobban megnézed, nem csak az árnyék hiányzik a tükörből, hanem a növényzet is (fű, virágok).
  • fuszhi
    Tükörből az árnyék bejátszhatna. Lássuk be jó lett azért. Várom a napját mikor kipróbálhatom már. Ha lenne árnyék az árnyékos részen nappal látszódhatna az index fénye.
  • AudiQuattro
  • AudiQuattro
    Van béta,csak nem átlag játékosoknak.
  • TaRka0107
    Üdv!

Aki játszik Scania Truck Driving Simulatorral, segítsen már valamiben:)
    Rádiót nem tudom beállítani, pedig mindent a leírás szerint csináltam. Lehet, hogy nem mindegyik rádiót fogadja el?
  • fuszhi
    A röno ablaktörlő hangja az kegyetlen mintha dobolnának minden második törlésre. pl 15:56:15 mi ez ?
    http://hu.twitch.tv/dirt_devil/b/332983735
  • fuszhi
    Szép a táj :
  • Gis80s
    Szolid 3 órás út....Hamburg - Dijon

videó LINK