52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
KamionBala #11868 Nem rossz ez a tuningolás rajta!!
-
-
retoucher #11866 Köszi! 
Itt van este is mikor világít is a közvilágítás, ill. belenyúltam a növényzetbe is és így, h már nem csak zöld minden, egész élethű lett a táj!
-
Jók azok az oszlopok (a közvilágítás) :))) olyan Magyar hangulatot ad az egésznek. -
Jó nyilván. Viszont részemről a többi kamionra is kíváncsi volnék. Pl ha én Man párti vagyok meg, a Scania ami közbejöhet?Akkor sincs semmi. Azért ezt is kilehetett volna következtetni a hozzászólásból nem csak azt hogy mekkora bajom van.Nyilván nem eget rengető. Egy kicsit gondolkozik az ember hogy a másik vajon ha ilyesmit ír, akkor vajon még miért írhatja? Háromból :))) hárman ugyanazt leírta mindenki. Neeem baj csak finoman megemlítem, mivel láttam a rönot mikor az ablaktörlőjét esőben használta és eléggé illúzió romboló doboló hangja van -azt hiszem ezt említettem is még régebben - így elkezdett foglalkoztatni hogy a Mannak vajon hasonlóan rossz az ablaktörlő hangja, mert az nyilván nem tetszene. kb ennyi. Tiszteletem az uraknak.
Remélem most már érthető. -
"A doki azt mondta elmebeteg, én meg azt értettem, elmehetek" :P -
Nem kötekedni akarok de ha neki az a kedvence miért ne mehetne azzal... Ha meg nem Volvoval hanem MAN-el menne akkor az lenne a baj.. Sztem te is az őő helyében olyan kamionnal mennél ami neked a kedvenced.. -
Nemkicsit..
-
retoucher #11860 STDS-ből már szinte nincs is kép itt, teszek is be gyorsan párat! 
-
Hatalmas problémáid vannak... -
vajaspopkorn #11858 Nagyon jó összeállítás! Gratula! -
Ez a Dirt_Devil más kamionnal nem is tud menni, csak a volvoval. Ez aggaszt. :))) De nagyon. Vajon mi a baja volna ha MANnal vezetne? Összedőlne a világ? -
ou jeee -
Ubi52 #11855 Dirt Devilnek van két új videója! -
-
Gratulálok én is, nagyon jó lett a videó! -
Bannerban nagy betűkkel, hogy 2012. október 19. a megjelenés. Szóval még warezban sincs. -
Kétségtelenül az eddigi legjobb videó. -
Hungarykum #11849 Én is most látom először ezt pótkocsit, csak az a kérdés, hogy hol van az első fele? :D
Lehet egy AI sofőr lenyúlta
-
profi munka -
Ez mai videó, úgyhogy nem hiszem hogy volt. :) 1:28-nál van a lényeg :D Névtábla
-
Nem tudom, volt-e már, ha igen akkor bocsi, azthiszem ez az eddigi legjobb trailer grat a RestaCar-os srácoknak 
-
Ez csak nekem új az STDS-ben? :DD
-
Hungarykum #11844 Pedig én sok vizet iszok :P onnan tudom, hogy nem kellesz internetkapcsolat :D
"TDU2 dobozára is rá van írva, hogy az aktiváláshoz internetkapcsolat szükséges (online játékhoz), de attól függetlenül megy offline is." -
-
Euro Truck #11842 Köszönöm -
Azért ezt a videót is érdemes megnézni még egyszer a jó öreg MAN ról :) -
vajo #11840 Bannerba van nagy betűkkel, hogy Október 19. És PS3-ra nem lesz. -
Euro Truck #11839 Sziasztok!
Jól tudom? Jól tudom,hogy még csak rendelni lehet az Euro Truck Simulator-t? Ha nem akkor kb mikor lesz kapható az áruházak polcain? :) . Nagyon szeretné már játszani az ETS2 vel ezért kérem,hogy írjátok meg mikor lesz kapható!!!!!!. Ismerősöm kérdezte,hogy csinálnak e PS3 ra és nem tudtam válaszolni. Ti tudok erről valamit? -
-
-
Azért a volvo legyorsulja szpen :D
-
-
nem GTA :) -
brisanyo #11833 Esetleg arról nincs valami hír, hogy lesz -e lehetőség a kamionból való kiszállásra? Sokat dobna a hangulaton ha nem lenne bezárva az ember a fülkébe időtlen időkig. :D -
kjhun #11832 Nem a hozzávaló cracket használtad.
De van hozzá, az 1.5-höz is.
-
"Nem szabad vizet inni. mert az nagyon erős ital. Fenntartja azokat a nagy hajókat" -
Hungarykum #11830 A videók alapján, nincs szükség internetkapcsolatra, ahhoz, hogy mennyen a játék.
De nem is jut eszembe semmi olyan, amihez életbevágóan fontos lenne, hogy legyen internetkapcsolat.
Majd kiderül. -
Tudtam hogy ráfogtok menni erre :)))) Internet csak akkor van ha fizeted. Vagy elérhető mert van szolgáltató. Mi van akkor ha én leszeretnék költözni az isten háta mögötti helyre ahol nincs net de van áram hogy gépezzek?
Akkor dobjam ki a játékot? Mert csak papírnehezéknek jó. A sok csaló gazember miatt folyamodnak ilyen dolgokhoz a készítők. Hogy még pénzüknél legyenek. Mivel ez idáig nem találtak jó módszert a csalók kijátszására így azok kapnak kevesebbet akik megveszik a játékot. Enyém és mégse az enyém. A jogot veszem meg és mégse élhetek a lehetőséggel? Oks rá lesz írva és eldönthetem hogy kell e , de ez csak az értékéből von le a játéknak. Holmi butaság miatt. Amennyit nyernek vele annyit veszítenek is vele. Hisz akinek nincs net az nem veszi meg a játékot. Amúgy is arcade a játék. Na mindegy. Amúgy had kérdezzem már meg nálunk ha kinézek a ház ablakán látom hogy ég egy két lámpa fénye az ablakban, biztos rosszul látom , de ets 2 ben mintha este se világítana egy két ablak néhol hanem minden sötét csak te vagy meg az út. Vagy nem vettem észre valamit és ezer bocs. -
komiki #11828 Hollandiában például.És nemcsak hogy ki van világítva de még bizonyos szinten fűtik is hogy télen ne keljen kínlódniuk a hóval és jéggel.A szeméttelepeken képződő metángázt használják.A világításra visszatérve nagyon hasonló a lágymányosi hidon alkalmazott megoldásra.Nagyon király látvány ahogyan haladszrajta mert több kilóméterre előre látod a nyomvonalat.De a játékban úgy jó ahogy van az este ne piszkálják azt már,hanem nyomják már a játékot végre a vásárlók kezébe.Hopp még rímel is