52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Blackmill1216
  • fityusz
    Benne van Magyarország éljen!
  • Scania R580
    Nekem az STDS lengyelországból van és csak a lengyel nyelvet tartalmazza!
  • max100
    Tegnap este megrendeltem a játékot.
    Remélem mire hazaérek addigra már a postás vár egy csomaggal
  • Boxer HUN
    A lokalizáció szinte az összes nyelvre elkészült, és telepítéskor automatikusan ajánlja a számítógép beállításának megfelelően. Nem lesz vele gondod.

Tehát megveszed, hazaviszed, telepíted (ha Magyar a rendszered, akkor magyarul települ), aktiválod a széria számmal és játszol.
  • Hungarykum
    Boxer HUN! (vagy bárki más, aki tud erről valamit)

Azt tudod, hogy hogy lesz az ETS 2 nyelvválasztéka?
    Csak az adott nyelven lesz kiadva az adott országban vagy tartalmazni fogja az összes nyelvet amin kijönne?
    Pl.: Úgy mint az STDS-nél.

Mert ahol néztem, ott 2 nyelven van kitéve (cseh és angol) és a cseh egy 1000-essel olcsóbb.
  • fuszhi
    Hallod Boxer úr tegyél belátásod szerint és gyógyulj meg minél hamarabb.
  • Boxer HUN
    Köszönöm fuszhi,... szívesen teszem. Bár.. lehet, a mai előadás elmarad, mert egyre sz@rabbul vagyok...
    Mire megjelenik, ki is halok... :)
  • joceruza
    Holnap már csak 14 lesz! Holnapután meg 13 és így tovább...
  • fuszhi
    Még 15 nap
  • fuszhi
    Köszönöm Boxer úr hogy ma MANnal mentél. Köszönöm az ötletet hogy lehet élő videót nézni , mert most a finishez közel nagyot dob, hogy hála az égnek nem képekkel kell csak beérje az embernek , és videókkal. Jó hazaérve láthatja mindennap az ember.Üdv fuszhi.
  • nagykispeter
    Én kibékülnék azzal is
  • Blackmill1216
    igen de azok külön pálya részek voltak nem pedig évszakváltás ;)
  • Passy
    Miért LOL? 18 WoS részekben volt havazás az északi területeken.
  • hungaryws
  • WinStar
    neeem,sajnos nem,rengeteg játékban a dinamikus időjárás,és a dinamikus napszakváltás,és évszakváltás hiányzik....majd jó pár év múlva már ez is alap lesz :)
  • fityusz
    Én meg már azt gondoltam, hogy az tök alap, hogy változnak az évszakok :D Köszi az infót!
  • WinStar
    egyébként mivel az évszakok nem változóak,ezért tök alap hogy nem lesz,és sorry a dupla postért!
  • WinStar
    havazás?LOL...jó lenne,de nem lesz benne,ez 100%.Várj még kb. 2-3 résszel és akkor lesz :)
  • fityusz
    Vajon havazásra is számíthatunk?
    Lesznek benzinkutak a városokban?
  • fuszhi
    Tudom nem egész ideillő a téma , de nézzétek csak az Actors hogyan is tudna kinézni még
  • Boxer HUN
    Látszik...
  • mani13
    Még 16 nap van hátra.Azt megcsinálták hogy a névtábla belüről is látszik?
  • Robertoo21
    sárga villogó fényt, bármilyen veszélyes szállítmánynál (pl. túlméretes) használhat. Robbanás, környezetre, emberre ...... káros hatással lévő anyagoknál kell a bárca, plusz a felirat, hogy miből áll az anyag, és mivel tudják "semlegesíteni" /ezeket már én is régen tanultam, remélem ha csak felületesen is, de tudtam segíteni /
  • Boxer HUN
    Azt, konkrétan nem figyeltem, de most vagyok a 14. szinten, és hozzáférhetek... feltéve, ha van elég lovetta.. :D
  • gumikacsa
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Vesz%C3%A9lyes_%C3%A1ruk
  • TaRka0107
    Hát nem tudom biztosan, pedig logisztikát tanulok, de még nem vettük teljesen ezeket. Úgy van ahogy te mondod szerintem.
    Veszélyes áruba sok minden tartozik.
  • fuszhi
    Ezt a belső térkép, az autós navigációt vajon hányadik szinten lehet igénybe venni?
    Üdv mindenkinek! rég jártam erre. :))
    Nem pont narancssárgát, attól függ mit szállít, ez lehet égető vagy maró hatású vegyszer is. ;)
  • fityusz
    Vajon havazásra is számíthatunk?
  • max100
    Valaki tudja esetleg hogy le lehet majd tölteni demót majd a megjelenés előtt?
    Én meg veszem az biztos de ha lenne demó akkor biztos többen vennék meg szerintem.
  • fityusz
    Remélem most már lesznek benzinkutak a városokban, mert az elég életszerű újítás lenne...
  • ronso
    A sárga lapokat Bárcának hivják..
  • fuszhi
    Oké akkor ezek szerint : csak a túl méretes és a túlsúlyos járműveket jelölik meg így.
    A veszélyes anyagokat szállító járműveket - néhány kivételtől eltekintve - narancssárga táblával különféle veszélyességi egyértelműségi lapokkal/lappal látják el.
    Meg most már az autó szállítókon is kötelező!
  • zsömi12
    A veszélyes áruk szállítása az ADR ,amikor nem kell sárga villogót használni. A túl méretes szerelvények ,hosszúság, széllesség, magasság esetén kell használni a figyelem felkeltő sárga fényt .
  • szabii98
    Remélhetőleg lesz egy csúszka amivel lehet állítani, vagy lehet hogy valami fájlban pár számot át kell írni
  • Bala24
    Hát fuszhi arra is de szerintem arra is hogy 40 tonnánál többet visz. de nem biztos. Azt elmondhatnátok nekem hogy ez igaz amit én itt írtam.
  • fuszhi
    Ugye azt a sárga villogót veszélyes szállítmány esetén szokták bekapcsolni? Mármint hogy azt a célt szolgálná hogy figyelemfelkeltő legyen : "Vigyázz robbanásveszélyes cuccost szállítok." Ezt úgy általánosságban kérdezem bárkitől akinek van kedve válaszolni. Előre is köszi Üdv
  • Luspy