52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
zsömi12 #12074 A megjelenés napjától. Akinek lesz aktiváló kódja az full gamet kap akinek nem lesz az demo. -
szabo861011 #12073 Hali!És valaki tudja hogy a demó mikortól lesz elérhető? -
A demo letöltési linkjét? Az ott lesz a játék oldalán. Amit zsömi belinkelt. -
zsömi12 #12071 Már most is: http://www.eurotrucksimulator2.com/index.php -
jawol #12070 Ha megjelenik a játék.Megkérhetek valakit hogy kilinkeli a forumra a letoltési linket? -
GreV #12069 Hello Nagyon várom már de valaki birna ki irni egy linket ahol elö lehet rendelni a választ elöre is köszönö. -
Hungarykum #12066 Október 19.-én fog megjelenni.
Ezt a pár napot már csak kibírod várni. De ha nem, akkor is kifogod várni. -
Ezt te sem gondolod komolyan.. -
haha az egyik challengen 14 per alatt mentem végig... megnézem a leaderboardot, 55 másodperc :DD -
Az Scs oldaláról. De csak annak, akit ők meghívtak teszternek. -
pff, reinstall... megy. -
hello, valaki copy pastelne nekem egy sii fájlt a scania-s játékbol? Az istennek sem jönnek be a rádio streamek, nem tudom mi a baja... -
fityusz #12056 Az úgynevezett FAQ miatt írtam, ez a menüpont illetve a válasza vezetett félre: 3. Leírom a konfigurációmat, jól fog futni a játék szerintetek? -
Természetesen... -
fityusz #12054 Demohoz dobnátok egy linket? -
ETS2 FAQ -
fityusz #12052 A játékban most is ugyanolyan gyorsan telik az idő, mint az ETS 1-ben, vagy visszább vettek a sebességből? -
Licencelt: MAN, Scania, Renault Premium és Magnum
Nem licencelt: Daf, Iveco, Mercedes, Volvo -
jawol #12050 Most akkor végüllis milyen kamionok lesznek benne? -
Jól láttam képek alapján, hogy ha veszélyes anyagot szállítok, fel lesznek bárcázva a kamionok? Illetve tartány is lesz? -
Eléggé hulladék,de már legalább van :D A képek között van ahol nincs a pótkocsinak vagy a dafnak kereke stb..azért vannak ott jobb képekis :S -
Köszönöm a gyors választ. Mercedes-ben reménykedtem azért még, meg Volvo-ban. -
Scania, MAN és a Renault -tól kapták meg a liszenszt. -
Jól látom Daf-ra nem sikerült egyedül liszenszt szerezniük? -
Hungarykum #12044 Kösz mindent!
De inkább még nem rendelem elő, ha kiadták, akkor majd kiderül minden.
Már üzemel a hivatalos oldal, de ott sincs kitéve. -
Konkrétan nem tudom, hogy milyen adathordozón lesz megjelentetve... Passz. Mindenesetre, nagynak nem mondható. -
Hungarykum #12042 Még annyit, hogy ezen az oldalt van PC CD és PC DVD (utóbbi 600Ft-al drágább) akkor most wtf? -
Természetesen benne lesz a Magyar lokalizáció. -
Hungarykum #12040 Megkérdeztem azon az oldalon is, ahova ki van téve az ETS2 csehül és angolul, de az volt válasz, hogy: "Elméletileg csak csehül fog tudni."
Neked megvan a béta és úgy láttam, hogy magyar nyelvű, akkor elvileg a teljes játék is fogja tartalmazni a nyelveket.
Csak nem akarok zsákbamacskát venni. -
Hungarykum #12039 Én az STDS-t nem vettem meg csak letöltöttem :D de nekem tartalmaz minden nyelvet. -
Hungarykum #12038 Üzemel a hivatalos ETS2 weboldal! -
-
Euro Truck #12036 jaja :) -
Bala24 #12035 nálunk is közel van szerencsére :) -
Euro Truck #12034 Hozzánk pl az van a legközelebb úgy hogy én is remélem! :) -
Bala24 #12033 hát remélem a tescoba is :) -
Euro Truck #12032 Szerintetek mely áruházakban lesz kapható? -
max100 #12031 igazad van.
Hegyeshalom vagy Mosonmagyaróvárig megy be de nincs lerakó ha arra gondoltatok -
fityusz #12030 3:12, és nézd a határokat. Igaz, hogy csak egy kis útszakasz, de benne van! :D -
Hát nem tudom más, hogy van vele de szerintem te nagyon elnéztél valamit. Ebben a videóban max a határ vonalát látod Mo.-nak. Talán majd egy késöbbi patch vagy DLC formájában bekerülhet. Ezért kell megvenni a játékot, hogy az összeggel támogassuk munkájukak.