52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • zsömi12
    A megjelenés napjától. Akinek lesz aktiváló kódja az full gamet kap akinek nem lesz az demo.
  • szabo861011
    Hali!És valaki tudja hogy a demó mikortól lesz elérhető?
  • TaRka0107
    A demo letöltési linkjét? Az ott lesz a játék oldalán. Amit zsömi belinkelt.
  • zsömi12
    Már most is: http://www.eurotrucksimulator2.com/index.php
  • jawol
    Ha megjelenik a játék.Megkérhetek valakit hogy kilinkeli a forumra a letoltési linket?
  • GreV
    Hello Nagyon várom már de valaki birna ki irni egy linket ahol elö lehet rendelni a választ elöre is köszönö.
  • Hungarykum
    Október 19.-én fog megjelenni.
    Ezt a pár napot már csak kibírod várni. De ha nem, akkor is kifogod várni.
  • kem001
    Ezt te sem gondolod komolyan..
  • Tikal #12061
    haha az egyik challengen 14 per alatt mentem végig... megnézem a leaderboardot, 55 másodperc :DD
  • gumikacsa
    Az Scs oldaláról. De csak annak, akit ők meghívtak teszternek.
  • Tikal #12058
    pff, reinstall... megy.
  • Tikal #12057
    hello, valaki copy pastelne nekem egy sii fájlt a scania-s játékbol? Az istennek sem jönnek be a rádio streamek, nem tudom mi a baja...
  • fityusz
    Az úgynevezett FAQ miatt írtam, ez a menüpont illetve a válasza vezetett félre: 3. Leírom a konfigurációmat, jól fog futni a játék szerintetek?
  • Boxer HUN
    Természetesen...
  • fityusz
    Demohoz dobnátok egy linket?
  • Boxer HUN
    ETS2 FAQ
  • fityusz
    A játékban most is ugyanolyan gyorsan telik az idő, mint az ETS 1-ben, vagy visszább vettek a sebességből?
  • v43 001
    Licencelt: MAN, Scania, Renault Premium és Magnum
    Nem licencelt: Daf, Iveco, Mercedes, Volvo
  • jawol
    Most akkor végüllis milyen kamionok lesznek benne?
  • kem001
    Jól láttam képek alapján, hogy ha veszélyes anyagot szállítok, fel lesznek bárcázva a kamionok? Illetve tartány is lesz?
  • AudiQuattro
    Eléggé hulladék,de már legalább van :D A képek között van ahol nincs a pótkocsinak vagy a dafnak kereke stb..azért vannak ott jobb képekis :S
  • kem001
    Köszönöm a gyors választ. Mercedes-ben reménykedtem azért még, meg Volvo-ban.
  • Luspy
    Scania, MAN és a Renault -tól kapták meg a liszenszt.
  • kem001
    Jól látom Daf-ra nem sikerült egyedül liszenszt szerezniük?
  • Hungarykum
    Kösz mindent!

De inkább még nem rendelem elő, ha kiadták, akkor majd kiderül minden.
    Már üzemel a hivatalos oldal, de ott sincs kitéve.
  • Boxer HUN
    Konkrétan nem tudom, hogy milyen adathordozón lesz megjelentetve... Passz. Mindenesetre, nagynak nem mondható.
  • Hungarykum
    Még annyit, hogy ezen az oldalt van PC CD és PC DVD (utóbbi 600Ft-al drágább) akkor most wtf?
  • Boxer HUN
    Természetesen benne lesz a Magyar lokalizáció.
  • Hungarykum
    Megkérdeztem azon az oldalon is, ahova ki van téve az ETS2 csehül és angolul, de az volt válasz, hogy: "Elméletileg csak csehül fog tudni."
    Neked megvan a béta és úgy láttam, hogy magyar nyelvű, akkor elvileg a teljes játék is fogja tartalmazni a nyelveket.
    Csak nem akarok zsákbamacskát venni.
  • Hungarykum
    Én az STDS-t nem vettem meg csak letöltöttem :D de nekem tartalmaz minden nyelvet.
  • Hungarykum
    Üzemel a hivatalos ETS2 weboldal!
  • Scania R580

• Euro Truck
    jaja :)
  • Bala24
    nálunk is közel van szerencsére :)
  • Euro Truck
    Hozzánk pl az van a legközelebb úgy hogy én is remélem! :)
  • Bala24
    hát remélem a tescoba is :)
  • Euro Truck
    Szerintetek mely áruházakban lesz kapható?
  • max100
    igazad van.
    Hegyeshalom vagy Mosonmagyaróvárig megy be de nincs lerakó ha arra gondoltatok
  • fityusz
    3:12, és nézd a határokat. Igaz, hogy csak egy kis útszakasz, de benne van! :D
  • KiruHoshino
    Hát nem tudom más, hogy van vele de szerintem te nagyon elnéztél valamit. Ebben a videóban max a határ vonalát látod Mo.-nak. Talán majd egy késöbbi patch vagy DLC formájában bekerülhet. Ezért kell megvenni a játékot, hogy az összeggel támogassuk munkájukak.