52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
WinStar #12115 poén,mert nálam ilyen nem volt,lehetett pihenni amúgy :) -
ikarus44 #12114 MEGOLDOTTÁK? (az eredeti kiírásban nézzétek) -
Öcsisajt, a kérdőjel fogalmát ismered vagy valami?? -
Csak néhány embert hívtak meg az SCS emberei. Mi sem tudunk vele játszani. -
A béta változatot ki lehetett próbálni, de már te nem jelentkezhetsz. -
Blackmill1216 #12109 xDD -
max100 #12108 Tesztelni lehet 2012.október 19.-től vagy is teszter leszel azonnal amint megvetted!!!!!!!!!
-
A lényeg hogy neked nem lesz meg mostanában!
-
Remélem felírta Boxer úr melyik szakaszon volt út hiány mert nehéz lesz nekik az egészet végignézni én valami Playmont félét láttam meg Cardoff vagy mit amelyen vagy áthaladt utána vagy odafelé ment ,de gondolom áthaladt. -
halasgabor99 #12105 de akkor nektek hogy van meg -
Szia!
Komolyan ennyire értetlen vagy?
NEM LEHET TESZTERNEK JELENTKEZNI!
-
NEM LEHET!! -
"Ez mind szép és jó, de ahogy hallom, letörték a szarvát a cunci-punci vadásznak..."
Alakul, de még nem az igazi. -
halasgabor99 #12101 légyszi adjátok meg hogy teszternek jelentkezni -
Jó lett, de szerintem túl nagyok azok a betonoszlopok. :D -
Hophop hop hiányzik a pályából valami na mi van ma ilyen nap van? -
Mondjuk jó fellehet fogni úgy is hogy baleset történt és kész , de ez már akkor a fantáziámon múlik. -
NINCS!
-
Na most amit a felüljárón láttam hogy rád érkezett az autó, ráfordulni a helyes irányra így már nem lehetett. Visszatolatni a már rád érkező autó miatt nem lehetett normálisan. Akkor most mi van ? Óriási kitérő útvonal újra tervezés, sok idő kieséssel? -
gyuri35 #12095 Sziasztok!Most akkor van demó vagy nincs demó?Köszönöm a választ!
-
Ha rossz a sebesség mérő, akkor gondolom az is sokat segíthet ha a megtett kilométerek száma is fel van tüntetve. Bár gondolom képről csak azt is észre veszik. Ez viszont elég feltűnődolog. -
szabi34 #12093 Olvassatok már egy picit vissza... -.- -
Minek jelentkeznétek halom számra teszternek? 12 nap múlva megjelenik a játék, és akkor tekinthetitek magatokat hivatalos teszternek. -
halasgabor99 #12091 hogyan lehet teszternek jelentkezni? -
Üdv Boxer úr szerintem direkt áll be a sor az autópálya lehajtónál, szerintem ezzel próbálják megtörni a monoton utat a készítők. Másrészt az életbe is előfordulhat hogy nem tud be sorolni egyik másik szerencsétlen mert gyorsan jönnek és .... Nekem tetszik végül így is. -
Blackmill1216 #12089 Jó magyaros :D -
retoucher #12088 Mivel senki se tólja már az STDS-t, ezért majd én rakok belőle pár képet! 
-
Euro Truck #12087 Én is :( . stig jó a mondatod :D ( Te mondtad azt,hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb! :D ) -
Blackmill1216 #12086 Kár, pedig már kezdtem örülni... -
Nem bírsz várni 12 napot ??
-
Ubi52 #12084 Magyarország most NEM lesz benne. "M1-es hegyeshalmi-levéli elágazása került a játékba."
Sok kérdésre itt a válasz: RestaCar FAQ -
halasgabor99 #12083 hogy lehet testernek jelentkezni
-
Euro Truck #12082 Láttam :) -
Blackmill1216 #12081 Hát az ezyik videóban benne volt egy kis része ^^’’
-
Euro Truck #12080 Akkor most BIZTOS,hogy Magyarország is benne lesz? -
ikarus44 #12079 a GTS-ben a karriermódban volt 1 hiba ami igencsak bosszantott, méghozzá az hogy a fuvarok közt nem lehetett pihenni így
fuvar közben kellett megállnom, de így mindig elkéstem. ezt megcsinálták? -
Blackmill1216 #12078 Jaja, az már szinte biztos hogy MO benne lesz
-
Igen :) Sőt, majd ha késöbb bővítik a térképet, akkor még nagyobb bejárhatóság lesz! Majd Olaszország, Franciaország és Olaszország felé bővítenek elöször (valószínüleg). Reméljük majd felénk is :) -
zsömi12 #12076 Minden ETS-t szerető játékosnak ajánlom a következő a legtöbb információval első kézből rendelkező oldalt,ahol a teszterek minden segítséget megadnak mindenkinek !
http://restacar.hu/forum/index.php?portal/ -
ntex #12075 Tényleg olyan baromi nagy lesz a map? Láttam az egyik videóban (talán Lengyel - Angol útvonal) hogy kb két óra hossza az út real-time :D Vajon lesz ennél hosszabb is? Meg szép is lesz, az utak is változatosabbak, talán ez lesz az első kamionos játék amit nem fogok megunni egy nap alatt :)