52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Hogy érted hogy nem egyforma a részletesség? a különböző modellek nem ugyanannyira részletesek lesznek? -
Hát ja,sztem 1 hét és máris lesz logo pack hozzá.Egyébként érthető a cégek részéről is.Nem egyforma a részletesség,stb. Én se adnám a nevem akármihez. -
Blackmill1216 #12154 Nos mindenesetre én a CD GALAXISBAN vesszem meg.
-
Blackmill1216 #12153 xDD CBA
-
Arról lehet tudni valamit hogy a többiek miért nem adták a licenszet? Ez elég bunkóság részükről :) De gondolom majd a modderek megoldják, nem? -
CBA-ba. -
Euro Truck #12150 Szerintetek meik áruházakban lesz kapható? ( Csak,hogy merre induljak :) ) -
Aki kiváncsi az öszes gépezetre.
-
Ugyanazért kell majmozni, amiért értetlennek nevezni a másikat, úgy hogy nem is neki szólt a hozzászólás. És tudod mit nem értek még? MIÉRT KELL NAGYBETŰT HASZNÁLNI egy fórumon, ha már fórum etikettről beszélünk. Szóval ha valaki úgy nyit felém, hogy "te értetlen" akkor talán már csak van jogom hasonló stilusban visszaszólni, nemde? Remélem most már te is tudod, miért.
De majd megint visszajön és folytatja, hogy bebizonyítsa, én kötözködtem, szekálok minden szart stb :) -
Te tényleg ilyen hülye vagy? Már le lett tisztázva a dolgo de csak vered itt magad. Kérlek sorold mi az a minden szar amit itt szekálok? Szedd már össze :D Az egyetlen aki problémázik az te vagy itt, már az oldal készítője is rég túl van ezen, de csak folytatod...... -
komiki #12146 igazad van .Én még azt sem értem hogy miért kell "majmoznia"egy forumon.De ő biztos tudja:) -
WinStar #12145 én vissza szoktam olvasni....nem úgy mint egyes fórumozósok..csak te szekálsz minden szart,és hisztizel hogy kattintgatni kell...szörnyű problémák..rá menszeszelsz egy apró kattintásra.... -
Upsz.. Ezt este kipróbálom. A chat-en írom majd a választ ezzel kapcsolatban. Köszönöm. :)
Az ilyesfajta kéréseket mindig szívesen fogadom. Jobb a céltudatos hibakeresés, mint várni, hogy valami gikszer történjen. -
Na, akkor nem csak én látom így, téma részemről lezárva. -
Gondolom ha béta tesztelsz akkor neked jöhetnek a hibák, bár ez nem tudom benne van az ET2ben de az STDS-ben igen: ha leállítom a motort, és hátramenetben hagytam a verdát, akkor nem lehet lekapcsolni a tolató lámpát :) -
Nincs sok ilyen oldal, említésre méltó meg pláne nincs, talán csak az enyém volt, ami komolyan foglalkozott a kamionszimulátorokkal. Én mindent magam írtam, inkább az én írásaim jelentek meg itt-ott, igaz többnyire forrást feltüntetve. Ez a kattingatós gyík igazán egyedi, de teljesen felesleges. -
Előni még nem előztem, csak pályán, de az AI előz rendesen alsóbbrendű utakon is :) -
Te vagy az értetlen te majom :D Már rég le lett tárgyalva, ha figyeltél volna, de annyira értetlen vagy hogy arra képtelen vagy hogy elolvasd amit írtam, és ide kellet még ezt vetned...
De csak hogy értsd: sejtettem hogy ez az oka, bár továbbra sem értem, mert nem tudom elképzelni hogy annyi kamion sim oldal lenne, hogy ha esetleg valamelyik átveszi ezt akkor az ne derüljön ki és ne lehessen megbeszélni. DE KÖSZÖNÖM HOGY LEÍRTAD, ÍGY HOGY NAGYBETŰKKEL ÍRTAD JOBBAN MEGÉRTETTEM! szép napot! -
WinStar #12138 az a baj hogy értetlen vagy,és nem fogod fel amit írtak...de várj,a kedvedért kiemelem:
AZÉRT VAN ÍGY MEGCSINÁLVA HOGY NE LEHESSEN ELLOPNI,SZENVEDJEN MEG MÁS IS AZ ÍRÁSSAL! -
Remélem AI is jobb lesz, 50es táblánál 30l totyognak.
Plusz jó lenne egy rádió hangerő szabályzó gomb a fülkébe :) -
Az alsóbbrendű úthálózatok kidolgozottsága változatos, kanyargós, "vidékies" néhol forgalmasabb, máshol még előzni is tudsz... komolyabb odafigyelést esetleg a szűk útelágazások jelenthetnek. Összességében hangulatosabb, mint az elődjében voltak ezek az utak. -
ikarus44 #12135 köszönöm a válaszokat! -
Azért remélem lesznek jo hegyi szakaszok, meg jol k lesznk dolgozva a városok, szűk utak stb, mert STDSben jok ezek nagyon, autopályán szakitani nem élvezet :) -
Bár a bejárható úthálózat valamivel több, mint 47%-át látogattam meg a béta tesztelések során, de talán csak a bánya depója (ahová le kell ereszkedni, és két depó szintje van) egyezett meg, ha volt ilyen egyáltalán a STDS-ben... más egyezést nem tapasztaltam, talán annyit, hogy az úttorlaszok kevesebbnek tűnnek, viszont ezt kompenzálja az AI-k néha, "elmebeteg" megmozdulása... -
Kérdés: amik a Scania-ban vannak dangerous drivingban, benne lesznek ebben, ha nem is telepakolva akadályokkal, de az utvonalak, lerakók, stb, mert azok jók nagyon -
Nekem biztos nem, már megkattintottam amit tudni akartam :) -
Ha ezzel bárkinek is gondot, vagy kellemetlenséget okozok, akkor én kérek elnézést, de így marad egészen addig, amíg valami jobb megoldást nem találok... -
Látom te sem weblap tervezéssel foglalkozol, de még csak lövésed sincs hozzá, mint felhasználó...
Arról van szó ha végig akarod nézni a FAQ-ot, talán mind a nemtudom, tlaán 40 kérdést akkor kattingatnod kell mint valami idióta honlapon ahol nyerni lehet valamit ha sokat kattingatsz :)
Megkérdezhetem esetleg tőled, hogy te láttál már ilyet valahol máshol is? Nem hiszem. Persze értem rögtön védeni kell hiszen huu, valaki megmerte szólni a kamionos honlapot, de ha kicsit gondolkozol akkor rájössz hogy igazam van.
Boxer HUN: valami ilyesmire gondoltam, csak nem voltam benne biztos, mert el sem tudom képzelni hány magyar oldal lehet még ami ezzel foglalkozik, gondolom százával .... -
gyuri35 #12128 Köszi szépen az infót
-
Karrier módban két fuvar között annyit pihenhetsz, amennyit csak akarsz. Érdemes a reggeli órákban indulni kipihenten, és az első pihenőt az esti órákban kezdeni. -
Első alkalommal kényszerültem ilyen helyzetbe. Tehát, ez még nem zavaró, pláne úgy, hogy meg is állhattam volna, mielőtt elkezdtem bekanyarodni. De mivel ott csak egy elsőbbségadás kötelező tábla van, ezért engedtem kijjebb a gépet, arra viszont nem számítottam, hogy balról az AI ennyire rám ereszkedik. Lévén így a 90%-os forduló meghiúsult, ezért kellett tovább mennem a pályán, a következő fizető kapukig, ahol meg tudtam fordulni. Szóval, betudom a saját figyelmetlenségemnek. :) -
Nem is ezért került hibajelentésre... Annyira udvariasak, hogy egymásra vártak. Tehát, egyik sor sem mozdult meg. :D -
endy papp #12124 
-
Erre gyorsan reagálok!
JohnBart és jómagam, közösen hoztuk létre a FAQ-t, nem kevés munka van benne, és nem szeretnénk megkönnyíteni az esetleges szarka webmesterek dolgát. Ha mindenáron lopni akarja, akkor dolgozzon meg vele. És kb. fele annyi helyet is foglal.
Többi kérdésre később válaszolok. -
komiki #12122 Igazad van.Nehogy már megerőltesd magad így korán reggel
-
Te láttál már ilyet bárhol is??? Esetleg elmondanád mi az értelme, haszna annak hogy feleslegesen kell katingatni kb 40-szer mire megtudsz mindent.. 
Egyébként biztos jó az oldal, de ebből kiindulva inkább meg sem néztem, lehet a többi oldalon meg minden szóra kellett volna katingatnom hogy kijöjjön egy mondat.
-
Ubi52 #12120 Miért lenne vicc? -
Ezt a klikkelgetős FAQ-ot ti viccnek szántátok? -
vajo #12118 Örülnék ha leállnál és abba hagynád az értetlenkedést! TE NEM próbálhatod még ki a játékot. Majd Október 19.-én! -
Hungarykum #12117 Persze ez csak a GTS-re és az UKTS-re vonatkozik. ETS2-ben nem tudom hogy lesz.