52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tikal #12203
    Miért nem írjátok ki, mint más topikokban, hogy nincs torrent, ak erről beszél ban. Ennyi. Nem kell itt rögtön temetni mindent, kicsit túl dramatizálod a helyzetet :D
  • pszichoapu
    itt aztán megy a cigánykodás
  • komiki
    Sajnálom nagyon a forumot.Felhígult nagyon a társaság,és csak szánalom van bennem hogy ilyen nyomik vannak.Teleszemetelni osztani az észt mindenki tud,okosat beírni viselkeedni ,már annál kevesebb.
  • kem001
    TOpik tulaj helyében bezárnám megjelenés napjáig ezt a topikot.. Kezdenek elszabadulni az indulatok..
  • Blackmill1216
    Ekkora sügér nem lehetsz, 2000. ft B+
  • Stig95
    Nincs, elfogyott
  • Tikal #12196
    senki nem fog neked adni, étsd már meg :)
  • Tikal #12193
    ok, remek :) Mondjuk één voltam a hülye, mert nekem automatán van, most manuálissal próbáltam és jó, de a műszerfal világítás nem alszik el továbbra sem.
  • szabii98
    örülj ha 2 magot használ majd egyáltalán. természetesen futni fog
  • Garth22
    de igen van az 576-ba !!!
  • Boxer HUN
  • rambóóxd
    Igen arra gondoltam!! Bocsi.. :SS És köszönöm a választ!
  • Blackmill1216
    CBA xDD
  • razor1997
    Na gyerekek ezek a kamionok eléggé megleptek.
    Scania: Arra nem is számítottam hogy fel lesz tüntetve a V8-as felírat és a R 730 (stb).Nagyon jól ki lett dolgozva.
    Man és Renault: Mindkettő nagyon érdekfeszítő
    Daf és az Iveco számomra semmisek (kérem az Daf és Iveco pártiakat emiatt nem kell belémkötni)
    A legnagyobb bánatom pedig a Volvo és Merci.Most nem mondom hogy nagy Volvo és Merci párti vagyok(egyébként Scania :D) de nélkülük nem nagyon jó így, viszont ahogy AudiQuattro írta 1 hét de lehet még annyise hogy kijöjjön egy logopack.

rambóóxd: Elfogfutni nyugodtan de ezt hogy 4000-es meg 8000-es ezt nem értem nem úgy értetted, hogy 4GHz?De attól hogy neked kétmagos attól nem lesz 8000-es (8GHz), hanem marad azis 4GHZ de erről már volt téma hogy megszorozták a proc órajelét a magok számával.ETS2 gépigény
  • Euro Truck
    Ismertek ti olyan boltot,hogy 576 kilobyt? Vagy mi? Amúgy hozzánk tesco cba van közel. Meg pláza :).
    És szerintem jó lenne megvenni a játékot. Ezzel is támogatjátok a készítőit.
  • Boxer HUN
    A műszerfal teljesen sötét, ha nem jár a motor. Ha hátrameneti fokozatban állítom le a motort, a tolatólámpa égve marad, de üresbe téve elalszik. Tehát, leállított motornál hátrameneti fokozatba lehet rakni, és ezt a tolató lámpa jelzi is, de elalszik, ha üresbe teszem.
  • ben2004
    Akkor nem fontos :DD De nem tudsz adni 1-et??
  • Tikal #12181
    Legalább ne írtad volna hogy fontos lenne :D
  • rambóóxd
    Sziasztok!!

Szerintetek futni fog az én gépemen???
    300 giga merevlemez
    1 gigás videokari
    5 giga ram
    Dual core 4000-es proci
    Ami 8000-nek felel meg mert 2 magos, és 9000-ig huzhato
    Pentium 4
    Service pack 3
    Windows 7 alienware 64 bit
  • Tikal #12179
    Nem érdekel a magyar nyelv, nem azért nem tudom mi a scale mert angolul van hanem mert nem tudom mire való, de azóta már találtam választ, kösz a segítséget. Egyébként digitális disztribucióról hallottál már? Letöltöd a játékot a fejlesztő oldaláról, majd megveszed a kulcsot... Az ETS2 is így lesz elérhető többek között, Origin-en és remélem Steam-en is.

( Mellesleg nem is értem miért lenne fontos hogy magyar legyen a játék, egy ilyen játékban nem igazán sok szöveg van, a táblák pedig mindenhol ugyanazt jelentik :)
  • ben2004
    Sziasztok!Valakinek nincs 1 telepítő serial??Fontos lenne!
  • Boxer HUN
    Most fogom megnézni.
  • WinStar
    mivan,letöltött game-el játszol? :)
    Magyar a játék.....persze ha megveszed eredetibe :D
  • Tikal #12175
    A műszerfal világítás se kapcsol ki leállított motornál, kikapcsolt lámpáknál...
  • Blackmill1216
    +1
  • Tikal #12173
    :)
  • ikarus44
    na jó most hadjátok abba sztem.
  • Tikal #12171
    Display beállításoknál a Scale mit jelent? százalékosan lehet állítani.
  • ronso
  • gumikacsa
    Vedd meg hülye gyerek. Crack-es cuccal el is lehet innen takarodni. És még finom voltam.
  • JohnBart
    Hol olvastál te ilyet?
  • Tikal #12166
    Hozzászólhatsz, megfelelő stílusban, ennyi, vagy te sem leszel különb attól akit le akartál tolni, hogy értetlen :)
  • Scania20
    Útépítés van, a balesetet nem tudom!
  • jawol
    Forgalmi akadályok lesznek,mint pl baleset,vagy útépítés?
  • WinStar
    LOL xD Ez vicces volt,miért nem szólhatok hozzá máshoz?Vagy mi a szösszenet?!
  • Scania20
    [URL=http://www.eurotrucksimulator2.com/index.php]

Euro truck simulator hivatalos oldal
  • Blackmill1216
    Jaja írták is korábban az SCS hogy csak a Scania lessz a legrésszletesebben kidolgozva...
  • Tikal #12158
    hm, az nem fasza, gondolom ők nyomtak bele pénzt azért, de így már talán érthető. Fejlesztők részéről viszont ez nem szép..
  • AudiQuattro
    Hát szerintem a scania jobban kivan dolgozva,mint az iveco vagy akár a daf.
  • Tikal #12156
    Hogy érted hogy nem egyforma a részletesség? a különböző modellek nem ugyanannyira részletesek lesznek?