52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Euro Truck #12404 Na most mit csináljak :S -
Attól függ, hogy mennyien veszik meg.. Nem lehet előre tudni. -
Euro Truck #12402 Ha nem rendelném elő akkor nem lenne garantált,hogy megkapnám pénteken? -
Előrendelésnek az a célja, hogy megkapd megjelenés napján.. Ez magától értetődő.. -
Euro Truck #12400 És ha előrendelem akkor megvehetm pénteken? -
19-től lehet majd letölteni, ami aktiválásig demó módban futtatható. Megtett km, illetve elvégzett fuvar limit lesz a demó módban. -
Szerintem nem. Utána meg hosszú hétvége lesz... -
ikarus44 #12397 szerintetek milyen hamar fog netre is kikerülni a játék? -
Euro Truck #12396 Előrendeltem. Szerintetek Heves megye székhelyére(Eger) meg érkezik Okt. 19-re? -
Már csak az esti és a reggeli órákban látszik. -
ALT+F4 -
Üdv :)))) Esetleg valaki véletlen nem tudja innen hogy lehet kijutni? A másik kérdésem ami sokkal komolyabb hogy az ETS 2 be látszanak e még a csillagok nappal?
-
Pénzügyi értesítés hangja. Vagy bevételed volt az egyik sofőröd által, de akkor is ilyen hangot hallasz, ha a sofőröd nem tudott viszfuvart szerezni, és üresen ment vissza.
Tehát, pénzügyi értesítés hangja. -
MauroN #12391 17:30-nál mi az a hang?
-
Köszi a választ.
#12382, gumikacsa: lehetséges, az nekem kimaradt, Haulin volt a legelső, amivel találkoztam (mondjuk ezt elfelejtettem beleírni a hsz-embe...)
Számomra a Haulin-ETS-GTS-STDS felhozatalból az ETS-be volt a legkönnyebb a kiegészítők bepakolása. -
-
R730
-
Csabi2007 #12387 Sziasztok! Ügye ebbe is lesz majd olyan megoldás mint ETS-be meg a Scania truck simulatorba hogy az egeret belehet állítani kormányra?? Mert én így használtam és így nagyon jó játszani.. -
-
Premium tutorial
-
vajo #12384
-
vajo #12383 A jó öreg Pedal to the Metal. :D Mennyit toltam vele...úristen. :D -
A pttm volt a legkönnyebb. -
Detto ugyan az a helyzet, mint a STDS-nél. Ki lehet extractorral bontani, csak hát... pfff. -
Szép estét.
Kedves Boxer HUN, ha esetleg módod van rá, kukkants már bele a base.scs fájlba.
Kíváncsi vagyok, lehet-e kicsomagolni belőle, vagy hasonló lesz a helyzet, mint STDS-nél, és külön program kell hozzá.
Sajna az utóbb kiadott SCS software játékoknál nehezedik a moddolás menete, ilyen szempontból szerintem az ETS1 volt a legkönnyebb.
Bár ha jól sejtem, kell pár nap, mire átlátható lesz a szerkezet, nyilván a játék újdonságainak jellegéből adóan nem is lehetséges egyszerűre megcsinálni... -
kerel #12379 Inkább csak olvasója vagyok a fórumnak...
Előrendeltem én is, mert pont bevásárlóközpontban szenvedtem ma. 576 K. eladó mondja ő a nevére 5 darabot rendelt elő, mert ide vidékre nem biztos, hogy 19-én jutott volna... Szóval aki vidéki :D :D rendeljen elő, ha csapatni szeretne már 19-én.
-
igen rájuk gondoltam ejj hát hova lesz így a világ -
Már nálam is a kosárban van, köszi a linket :P
19. meg is rohamozom az Allee-t :D -
Holnaptól már csak 8 nap
-
Blackmill1216 #12375 Jah!, csupán 1 cm hosszab az Iphone 4 nél 
-
ntex #12374 Az IPhone 5-re gondolsz? Azok nem normálisak... Volt aki már 1,5 nappal előtte ott üldögélt... -
én felhívtam őket, regisztrálni kell, megadod a telószámod nekik, és ha megjön a játék, akkor küldenek egy sms-t....megadhatod, hogy hol veszed át, az üzletben, vagy DHL-el elküldik...de az +1500 FT. -
Még 9 nap. Mindenkinek fog jutni. Nem kell úgy csinálni senkinek se mint az egyik telefongyártó boltja előtt lévő várakozóknak egy fél nappal odamentek hogy elsőként jussnak hozzá egy tárgyhoz. Jó nem akármi, de épp ezért nem egy két darabbal rendelnek belőle. S később is lesz a boltok polcain ahogy még mindig lehet kapni STDS-t is. Én is minél hamarabb szeretném, de 19 után játszhatok a Demóval azzal elleszek addig ameddig le nem zajlik az hogy : Felhívom őket és megkérdezem hányadikára érkezik az első eresztés, majd időbe odatekerek , vagy Budapesti Közlekedési Vállalat.
-
Tudom. Te meg használhatnád a kis fejed, azért van :) -
Köszöntem!:)
#12367 Nagyon vicces gyerek vagy:) -
Vagy 4 nap, mert hosszú hétvége lesz. (okt. 23.) -
ikarus44 #12368 csak mond meg miért jöttél -
Levonják a fizetésedből jövő hónapban. -
Ha megrendeled, megrendelésnél lesz egy olyan, hogy megjegyzés. Oda beírod, hogy mit akarsz és hogyan. Amúgy meg hívnak előtte úgy is.. -
Sziasztok, ha előrendelem 576-on, akkor azt az üzletben átvételkor kell fizetnem igaz?:)
Esetleg telefonálnak vagy valami?
Köszi!:)