Euro Truck Simulator 2

Oldal 1 / 1057Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco írta (#52847):
Biztos csak bohóckodtak.
Vagy nézték a hibákat. Ha megáll a kapu előtt, az jó. Ha úgy áll meg, hogy a kapu a kamionban, az nagyon nem jó.
Sajnos már engem is állított meg kapu, mert nem nyílt fel elég gyorsan, a fék meg nem volt elég erősre állítva.
Illetve időnként a fene tudja, hogy hol van kapu, hol meg nincs. Néha a grafika sem adja ki, vagy a szemem és későn látom.
Ha nincs kapu, simán átdzsasztázom. Ha van kapu, akkor a kirakott tábla+10, amivel ilyedelem nélkül át lehet hajtani. Ha kicsit gyorsabban megyek, akkor már necces.

Löktem már fel úgy szgk-t, hogy repült a magasba. Aztán odébb oldalt egy másikon landolt, majd mire már túl voltam a dolgon, tükörben láttam, hogy még fel is robbant 😄

Biztos bohóckodtak,mert elcsapott egy autót utána meg jött a fizetős kapu amibe szerintem legalább 90-el bement,először az egyik majd másik oldalának ütközve végül a sorompó megfékezte.🤣
Kb úgy ment mint én az ATS-ben Ford terepjáróval teszteléskor.😎
Csak ő kamionnal és rakománnyal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 10. 01. 21:26

RJoco
Biztos csak bohóckodtak.
Vagy nézték a hibákat. Ha megáll a kapu előtt, az jó. Ha úgy áll meg, hogy a kapu a kamionban, az nagyon nem jó.
Sajnos már engem is állított meg kapu, mert nem nyílt fel elég gyorsan, a fék meg nem volt elég erősre állítva.
Illetve időnként a fene tudja, hogy hol van kapu, hol meg nincs. Néha a grafika sem adja ki, vagy a szemem és későn látom.
Ha nincs kapu, simán átdzsasztázom. Ha van kapu, akkor a kirakott tábla+10, amivel ilyedelem nélkül át lehet hajtani. Ha kicsit gyorsabban megyek, akkor már necces.

Löktem már fel úgy szgk-t, hogy repült a magasba. Aztán odébb oldalt egy másikon landolt, majd mire már túl voltam a dolgon, tükörben láttam, hogy még fel is robbant 😄

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Néztem ETS2 streamet ahogy a fejlesztők játszanak vele,szerintem elnézték a játékot és azthitték a dodgem simulator-t tesztelik.🤣
Nekimentek mindennek,autóknak,kapunak sorompónak.😎
Fizetős kapunál úgy állt meg hogy beleszállt a kapuba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 10. 01. 18:35

United Kingdome Rework-ről egyre szebb videókat tesznek fel,remélem egyszer oda is beteszik az autókat mert jó lenne egy Minivel felfedezni az egész angol térképet.

komiki írta (#52842):
A primitíven feltett kérdéstől "nagyobnak érzed magad?Miért nem lehet normálisan megkérdezni valamit?Szánalom vagy.

Jobbulást 🤣
Bár lehet ez már túl súlyos.
Vagy túlsúlyos?

Plata írta (#52841):
Te jó ég jó hogy mondod,képzeld kíváncsiságból új kamiont vettem,be tettem egy üres garázsba át ültem abba.
Oda kerültem egy szervíz elé és fáradt voltam ott a szervíz mellett aludtam annyit hogy reggel 5-6 óra legyen,ahogy beíndfítottam a motort kiírta hogy 8 vagy 9% sérülés vadi új kamionnal alvástól.
Na ettől ment fel a vérnyomásom.
Ne mondja nekem a játék hogy normális hogy zsír új kamionnal aludtam kb 14 órát és közben megbaszták a gumit a mosómedvék.
Vagy még is mi a picsától történt a sérülés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 09. 30. 09:45

A primitíven feltett kérdéstől "nagyobnak érzed magad?Miért nem lehet normálisan megkérdezni valamit?Szánalom vagy.

RJoco írta (#52840):
De nem is sérül a kamion álló helyzetbe, csak mert elindítottam a motort 🤣

Te jó ég jó hogy mondod,képzeld kíváncsiságból új kamiont vettem,be tettem egy üres garázsba át ültem abba.
Oda kerültem egy szervíz elé és fáradt voltam ott a szervíz mellett aludtam annyit hogy reggel 5-6 óra legyen,ahogy beíndfítottam a motort kiírta hogy 8 vagy 9% sérülés vadi új kamionnal alvástól.
Na ettől ment fel a vérnyomásom.
Ne mondja nekem a játék hogy normális hogy zsír új kamionnal aludtam kb 14 órát és közben megbaszták a gumit a mosómedvék.
Vagy még is mi a picsától történt a sérülés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 09. 30. 09:45

RJoco

Plata írta (#52839):
ETS2-ben nem lehet autóval felfedezni ismeretlen utakat. 😎

De nem is sérül a kamion álló helyzetbe, csak mert elindítottam a motort 🤣

RJoco írta (#52835):
Ezektől csak neked tetszik jobban az ats az ets-nél, de ténylegesen jobb nem lesz.
A területet meg kellene nézni, de szerintem az ets-ben sem kicsi. A dlc-kel.
Olyanoktól lehet esetleg jobb egyik a másiknál, hogy mennyire vannak kidolgozva a helységek. Milyenek a nagyvárosok. Az út környéke mennyire részletes. Stb.

ETS2-ben nem lehet autóval felfedezni ismeretlen utakat. 😎

Jó az a funkció fuvarkeresésnél hogy kilehet választani a távolságra vetitett árat ami mrgmutatja kilométerenként mennyi eurót fizet a cég.
Így nem kell külön nézegetni törékenyet, értékeset stb.

Akinek megvan az összes dlc, mi az a két város ami leghosszabb fuvart adja?

Nagyon várom anglia reworkot,akkor biztos megint tolni fogom többet.

RJoco írta (#52835):
Ezektől csak neked tetszik jobban az ats az ets-nél, de ténylegesen jobb nem lesz.
Olyanoktól lehet esetleg jobb egyik a másiknál, hogy mennyire vannak kidolgozva a helységek. Milyenek a nagyvárosok. Az út környéke mennyire részletes. Stb.

ETS-ben is játszottam sokat és van dlc-m is,de némelyik része nagyon idegesítő,a régi térkép mod ami berakta ezeket az országokat jobb volt. Volt amikor angliából levezettem tunéziába vagy algériába és jó volt. De a hivatalos francia térkép sokkal rosszabb és olaszországtól is viszketés kap el. Valójában is jártam elég sokat olaszországban autópályán és nekem nem jött vissza. Sajnos attól a nagy térkép modtól csesződött el a régi mentésem,pedig milyen sokat toltam vele,egyébként érdekes,de az egész ETS2 profilom resetelődött steam-en. Ami azért fura.

RJoco

Nagyon várom már hogy eljussak Minnesota-ba,Connecticut-ba vagy épp Florida-ba,de kíváncsi leszek,vagy például átmenni a hatalmas Cheespake Bay Bridge-n.
De Maine és kanada is érdekel.

ATS-ben nyugisabb a vezetés,van hogy az autópálya tök egyenes egész hosszan,meg a táj is jobban bejön.
Plusz azt hiszem nagyobb a bejárható terület is.
Bár sokkal több a terület dlc,vagyis drágább.

RJoco

Plata írta (#52831):
Amcsi jobb,nagyobb és nyugisabb utak.
Talán csak egy két kamion hiányzik onnan.
ATS újabb játék de kb nyolcszor annyi játékidőm van vele.

Az, hogy melyikkel mennyi a játékidőd egyáltalán nem releváns.
Én az ETS2-vel vagyok így. De nem azért, mert ez jobb vagy rosszabb lenne az ATS-nél. Egyszerűen csak így alakult.
A két játékban a textúrákon kívül nagyon minimális az eltérés.
Az, hogy kinek melyik tetszik jobban, egyéni preferencia. Ettől még nem lesz se jobb, se rosszabb egyik vagy másik.

RJoco írta (#52830):
Nem 😎
Mindkettő ugyanolyan 🤣

Amcsi jobb,nagyobb és nyugisabb utak.
Talán csak egy két kamion hiányzik onnan.
ATS újabb játék de kb nyolcszor annyi játékidőm van vele.

RJoco

Plata írta (#52829):
ATS jobb.😊

Nem 😎
Mindkettő ugyanolyan 🤣

milos620 írta (#52828):
Igazad volt, tényleg ki kellett próbálni és megy a legújabb frissítéssel!
Néhol beszaggat de van ország ahol tök simán megy.

Elképesztő a változás a két verzió között!

Nagyon valósághűre sikeredett!

Vettem is egy DLC-ét a Going East-et, nagyon tetszik.
Az autók terén nem semmi, hogy már a kamerás legújabb Volvo Aero és a kamerás Daf is benne van.Megis vettem mindkettőt.

Röviden: Legjobb kamionos szimulátoros játék!!

ATS jobb.😊

RJoco írta (#52767):
Nem tartom kizártnak, hogy be kellett volna állítanod a grafikai beállításokat, hogy jó legyen.
Mivel már úgyis megvan, egy próbát megér. Legalább könnyen hozzáférsz a dlc-khez. Most úgyis van akcióban pár darab. Én az 50%-os leárazásokat szeretem, ilyenkor be is szoktam vásárolni ebből-abból.
Gyakran csomagban is lehet spórolni még többet, ha épp van. Most is van pár csomag, de azokból nekem már mind megvan.

Igazad volt, tényleg ki kellett próbálni és megy a legújabb frissítéssel!
Néhol beszaggat de van ország ahol tök simán megy.

Elképesztő a változás a két verzió között!

Nagyon valósághűre sikeredett!

Vettem is egy DLC-ét a Going East-et, nagyon tetszik.
Az autók terén nem semmi, hogy már a kamerás legújabb Volvo Aero és a kamerás Daf is benne van.Megis vettem mindkettőt.

Röviden: Legjobb kamionos szimulátoros játék!!
Utoljára szerkesztette: milos620, 2026. 09. 21. 10:26

SimaSuna

milos620 írta (#52825):
Az lenne a kérdésem, hogy jövőre amennyiben kell újratelepíteni egy windowst akkor nekem semmi dolgon a steam verziós ETS2-vel, a steam mindent elment a felhőbe?

c:\Users\neved\Documents\Euro Truck Simulator 2\ - mappáról csinálsz mentést. Ez ajánlott.

milos620 írta (#52825):
Az lenne a kérdésem, hogy jövőre amennyiben kell újratelepíteni egy windowst akkor nekem semmi dolgon a steam verziós ETS2-vel, a steam mindent elment a felhőbe?

Ha bekapcsolod a mentést igen.
Na és ha nem használsz túl sok modot.
Nekem az eredeti profilom törlődött mert volt fent annak idején sok mod,afrika meg egyéb marhaság.
Erdeteileg elég kicsi volt a térkép így bővítettem modokkal,de azt hiszem emiatt amikor kijött magyar DLC és még a fene tudja melyik törlődtek a mentéseim.
De ATS-ben a 10 éves mentésem is megvan.

World of Truck fuvarjait csinálom és azt vettem észre hogy nem kapok olyan jó ajánlatokat mint pl a gyora fuvar esetében.

Ez miért van?

A másik kérdésem, hogy hlgy lehet feltölteni a kamion adatait a Word of Truck profilba?

Új frissítés jött.

Szabi

SimaSuna írta (#52820):
Mielőtt indítod a játékot, fogod és visszaállítod 1.60-ra.
leviszed a fuvart, elmented és frissítesz.
Nincs fuvar bukta...

és ez igaz akkor is ha már buktad a fuvart, kilépsz, downgrade, korábbi mentés betölt 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SimaSuna írta (#52820):
Nincs fuvar bukta...

Ezt megjegyzem.

SimaSuna

Plata írta (#52817):
Már mentem is.
Az aktuális fuvarom bukta.
Mèg kb 600 kilómèter volt hátra.
Vissza kerültem texasban.
Az elsö melót elvállaltam ès ahogy felakasztottam volna a rakományt kifagyott
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 09. 15. 15:02

Nincs fuvar bukta...
Nem tudom mi baja,mod nincs fent.
Nagyon hosszú fuvarom volt nem bírtam az este befejezni mert nagyon fáradt voltam.
Már majdnem 5000 kilóméteres fuvart is tudok elvállalni,ez is olyan volt.
Csak nem tudtam befejezni.
Ha World of trucks fuvar akkor nem hagyom másnapra,de sima fuvart lehet.

RJoco
Jól indul nálad.

Ezért utálom a frissítéseket. Megszakítja a fuvart, aztán tegyem magam, ahova akarom...
Nem is nagyon szoktam félbehagyni a fuvart. Bár már volt olyan is, hogy ebédnél frissített a szemét. Én meg olyankor azért kilépek, mégse fogyasszon a gép fölöslegesen olyan sokat.

Ma láttam egy nagyon érdekes Volvo Gobletrotte-t. Pont úgy nézett ki, mint egy kezdődő vontató. Csakhogy a fülke mögött egy vásznas (ha jól néztem) teherautófelépítmény volt. Mögötte meg egy pótkocsi.

Már mentem is.
Az aktuális fuvarom bukta.
Mèg kb 600 kilómèter volt hátra.
Vissza kerültem texasban.
Az elsö melót elvállaltam ès ahogy felakasztottam volna a rakományt kifagyott
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 09. 15. 15:02

Szabi

SimaSuna írta (#52814):
Google - ETS2 dealers.
ETS2 Dealers
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2026. 09. 14. 20:53

Köszönöm a gyors választ!

SimaSuna

milos620 írta (#52813):
Sziasztok!

Megtudjátok mondani, hogy hol van Daf kereskedés Németországban, Ausztriában, Svájcban, Hollandiában,Belgiumban,Franciaországban Olaszországban, Luxemburgban?

Google - ETS2 dealers.
ETS2 Dealers
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2026. 09. 14. 20:53
Sziasztok!

Megtudjátok mondani, hogy hol van Daf kereskedés Németországban, Ausztriában, Svájcban, Hollandiában,Belgiumban,Franciaországban Olaszországban, Luxemburgban?

Szabi
végre nem kell minden centit körbejárni, meg örülök hogy mutatja már a közeli rejtett utak elejét is 😄

28-ik szintél tartok és a sofőrjeim közül van aki 15000 dollárt keres, egész jó.
Kassel alatt a 7-en, még a 4-es autópálya leágazása előtt olyan lejtő van, hogy 118 km/h sebességre meggurultam.
persze üresbe tettem talán jobban gurul 😊
Utoljára szerkesztette: milos620, 2026. 08. 31. 14:57

RJoco

SimaSuna írta (#52809):
Bro.
Semmi köze a gumikhoz.
Egyszerűen állj meg, üresben járasd a motort terhelésen és fel fog termelődni a levegőd a rendszerben.
Ennyi.

Kösz!
Rá nem jöttem volna. Vagy csak siettem ebédelni.
Még soha nem fogyott el. Pedig pár km-t már megtettem.

SimaSuna

RJoco írta (#52808):

Vajon ezt a hibát hogyan lehet orvosolni?
Javítás után semmi nem történt.

Amúgy mi is történt? Valami nagyon okos úgy hagyta az egyik pótkocsi mögött, a fal mellett a targoncáját, hogy a villa kifele állt. Én meg azt nem láttam. Biztos a nagyszerű grafika miatt vagy, mert nem azt figyeltem. Úgyhogy mikor lerakóhelyhez közeledtem, akkor szépen átmentem a villákon és mindjárt jött is ez az üzenet.
A kamion gumiain nem látszik semmi. A pótra nem számolt fel sérülést, pedig azzal is áthajtottam rajta.
A szervíz itt volt egy köpésre, így elhoztam és javítottam, amit ajánlott.
Plusz kicseréltem a féket, mert még mindig nem csinálták meg, hogy a kopást ne számolja károsodásnak és a fékek folyamatos kopásával folyamatosan nő a károsodási érték. Aztán meg reklamál az összesítő képernyőnél is, hogy menjek szervízbe, holott tök fölösleges. 26%-os fékkopásnál minek szervízbe menni? Ráadásul még csak cserét sem ajánl rá, hanem úgyhagyja, ha én nem kérek direkt cserét.

Bro.
Semmi köze a gumikhoz.
Egyszerűen állj meg, üresben járasd a motort terhelésen és fel fog termelődni a levegőd a rendszerben.
Ennyi.
RJoco

Vajon ezt a hibát hogyan lehet orvosolni?
Javítás után semmi nem történt.

Amúgy mi is történt? Valami nagyon okos úgy hagyta az egyik pótkocsi mögött, a fal mellett a targoncáját, hogy a villa kifele állt. Én meg azt nem láttam. Biztos a nagyszerű grafika miatt vagy, mert nem azt figyeltem. Úgyhogy mikor lerakóhelyhez közeledtem, akkor szépen átmentem a villákon és mindjárt jött is ez az üzenet.
A kamion gumiain nem látszik semmi. A pótra nem számolt fel sérülést, pedig azzal is áthajtottam rajta.
A szervíz itt volt egy köpésre, így elhoztam és javítottam, amit ajánlott.
Plusz kicseréltem a féket, mert még mindig nem csinálták meg, hogy a kopást ne számolja károsodásnak és a fékek folyamatos kopásával folyamatosan nő a károsodási érték. Aztán meg reklamál az összesítő képernyőnél is, hogy menjek szervízbe, holott tök fölösleges. 26%-os fékkopásnál minek szervízbe menni? Ráadásul még csak cserét sem ajánl rá, hanem úgyhagyja, ha én nem kérek direkt cserét.

SimaSuna írta (#52795):
az ETS2 mappát mentsd le.

Szóval az itt https://i.postimg.cc/CL5FXk1T/Nevtelen2.jpg látható mappát kimásolom és az újonnan telepített win10 oprendszer esetében oda másolom vissza az ETS2 mappát ahonnan kimásoltam?
(Ide Felhasználók>milos>Onedrive>Dokumentumok>ETS2 is másolom vissza?)

Állítólag ETS2-ben is megjelenhetnek autók,játék kiírta figyelmeztető szövegben valakinél hogy nem tud gyorsutazni,mert nem rendelkezik sem kamionnal sem busszal sem autóval.

SimaSuna

Plata írta (#52804):
De ez a mod csak Marty deszkáját rakja be.
A csaj hogy került oda?
Marty deszkája már megvan vagy 10 éve és még repülni is tudok vele egy másik játékban.🤣

Link

Ezt a csajt kicsit módosítottam, de a linkben megtalálható.
De ez a mod csak Marty deszkáját rakja be.
A csaj hogy került oda?
Marty deszkája már megvan vagy 10 éve és még repülni is tudok vele egy másik játékban.🤣

Ha nem írsz bele a linkbe egy címet nem jeleníti meg. Én oda írom hogy link.😎

SimaSuna

SimaSuna írta (#52801):
Általában azok.

Linket nem látni :/
https://zoci.gumroad.com/l/sonlv
SimaSuna

Plata írta (#52800):
Ez valami fizetős mod? 😉

Általában azok.

SimaSuna írta (#52799):
Egy maréknyi dollárért miket lehet venni 😊