52675
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • mutagora2
    Köszönöm a választ!
  • SimaSuna #52674
    https://eurotrucksimulator2.com/support.php
    írsz egy levelet, hogy dobozos verzió van meg neked mellékelsz képet és ha minden jó megcsinálják steam-esre neked.

vagy vársz Winter Sale 2024-re ami 19 December 2024-n kezdődik és 5euróért megveszed az alapjátékot..
  • mutagora2
    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Szeretném megvenni a West Balkans DLC -t ,viszont nekem az alapjáték nem steamos változatú,hanem "dobozos". Most akkor az alapjáték steamos változatát is meg kell vennem,hogy a West Balkans DLC működjön?
    Köszönöm elöre is a segítséget!
  • SimaSuna #52672
    Új Iveco S-way hang
  • SimaSuna #52671
    Az Iveco S-Way megjelent!
  • RJoco
    A sofőrökön és bevételen már én is gondolkodtam, bár még nem termelnek annyit.
    10 lehet, hogy van nekem is. Vagy legalábbis közel járok.

Ha már eleget termelnek, akkor megmarad a vezetés élménye és mindegy, hogy milyen értékű fuvart vállalok. Most is a vezetés élménye hajt, nem a pénz, de jelenleg odafigyelek a díjazásra és igyekszem a leghosszabb utat választani mindig. Azzal egyszerre jön sok XP.
  • regelek5
    Hány sofőrötök van ETS 2-ben? Én most csak tízet vettem fel, mert múltkor sok sofőröm volt, és egy idő után már nem volt értelme, hogy én is vezessek, mert egy alvás alatt többszöröse pénzt hoztak be, mint amibe a környező garázsok kerültek volna. Jobbnak látom kevés sofőrrel játszani, mert akkor az is számít, hogy én is vezetek, hogy mennyi pénzt hozok a cégnek.
  • SimaSuna #52668
    ne kergess álmokat az ETS2-ben....
    Nem lesz ilyen, hogy kivesznek vagy leállítanak...ez nem az a játék...
  • RJoco
    Elengedtem. Kikapcsoltam a büntiket.
    Épp a minap jött belém megint egy a kereszteződésben. Nekem volt elsőbbségem, fordultam volna be, ez meg jött volna ki és egyszerűen belémhajtott. Nem is értettem.
    Sajnos, ha sérül a pót vagy az áru emiatt, akkor van rá minimális bünti, de annyira az nem idegesít.
    Így rajtam múlik, hogy mennyire tartom be a szabályokat. Bár azért be szoktam tartani, különben gyorsan sérülök.
    Ennek ellenére egy olyan szépet mentem 148-al, mögöttem egy 9 tonnás jachttal, hogy csak na. Azért izgultam is, nehogy valami állat kijöjjön elém, mert volt már olyanra is példa.
    A felhajtóknál ugye szeretnek a kamionok a belső sávba húzódni csak úgy hirtelen, akkor is, ha nem hajt fel senki...
    Szóval igyekszem inkább szabályosan közlekedni, mint átmenni minden piroson, meg padlógázon tolni mindenhol.

Nem csak az algoritmus nem ismeri a szabályokat, de a készítők sem. Rendszeresen igazoltatnak a rendőrök a leállósávban. Na ilyennel az életben nem fogsz találkozni, mert a leállósáv nem arra való.
    Szépen utánad megy a BMW, majd mikor melléd ér, akkor kilóbálja a kis piros jelzőjét, hogy felhívja a figyelmed, aztán beáll eléd és kiteszi a kövess jelzést. És szépen levisz a pályáról, ahol megejti az igazoltatást.
    Nagyon idegesítő jelenség, mert az NPC a szélső sávban kapásból lassít.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2024.12.01. 21:53:56
  • SimaSuna #52666
    engedd el.
    Az AI nem tudja mi az a kresz, mi az a jobbkéz szabály.
    Egy nyomvonal mentén halad, kb ennyi.
  • Bebe59
    No igen, az AI meg a KRESZ tudás...
    Utoljára szerkesztette: Bebe59, 2024.11.29. 10:11:56
  • RJoco
    Nemrég mentem egy 2600 km-es fuvart ETS2-ben. A mocsok a cél előtt nemsokkal megbüntetett, mert átmentem a sárgán. Ki is kapcsoltam a büntiket ismét. Sárgánál ne büntessen már "piroson való áthajtásért".
    Így is többször satufékeznem kellett, mert az autós jött mellettem az elfogyó sávban és ilyenkor rendszeresen simán belehúzza a kamionba vagy inkább a pótba, mert annyira elöl nincs, aztán én vagyok a hibás.
  • SimaSuna #52663
    ezeket engedd el.
    Az elmúlt 12 évben szépen lehetett látni, hogy az SCS szarik bele az ilyenbe.
    2015-16 óta van tandem, dolly mod.
    Ekeri, Vak, NTM...más cserélhető felépítmény (swap body) is 2019től..

A modderek tartják életben ezt a játékot....ha nem lennének már rég nem lenne a köztudatban az ets2.

Így vagyok én is. Ha nem tudnám moddolni / építeni a saját kamionom vagy nem tudnám másnak megépíteni azt amit szeretne már rég mással játszanék..
  • Axtros
    Igen, még több hivalatos alap tartalom hiányzik az ETS2-ből. Inkább ezeket kellene megvalósítani, mint a különféle pótkocsi márkákat hajszolni, meg más reklámozható tartalomakat (pl.: Scania tesztpálya és reklámtáblák) belerakni. Olyan official content-ekre gondllok, mint a low-deck alvázak bevezetése, a tandem és forgózsámolyos szerelvények, animált fel / lerakodások (igaz, erre már vannak kezdeményezések), stb.
  • regelek5
    Megvan, köszi szépen!
    Utoljára szerkesztette: regelek5, 2024.11.26. 19:35:55
  • SimaSuna #52660
    használt kamionok között találod...
  • regelek5
    ETS 2-ben a Mercedes típusból a régi Actros csak Gyors fuvarként érhető el? A kereskedőknél csak a New Actros modellt látom, pedig a régi hangja nekem jobban tetszik, de sajnos nem tudok venni sajátnak olyant.
  • regelek5
    Köszönöm, hogy itt is válaszoltál. :o)
  • SimaSuna #52657
    Nem hivatalosan több éve vannak.
    Hivatalosan? Úgy 2030-ra talán...
  • regelek5
    Sziasztok! Lehet tudni, mikor lesznek dobozos teherautók az ETS 2-ben?
  • ets2mpHUN0519
    Sziasztok!
    Létrehoztam SAJÁT vírtuális céget, aki akar, az nyugodtan csatlakozhat a cégembe.
    https://pickupvtm.com/company/6573
  • SimaSuna #52654
    ets2.lt, steamworkshop
  • ets2mpHUN0519
    Vagy talán iPad... Nem tudom hol találok ilyen modokat.
  • ets2mpHUN0519
    Gondoltam például erre: Tablet, Iphone, esetleg GPS... valami ilyesmi lenne tökéletes! Nincs kedvem mindig zummolgatni!
  • SimaSuna #52651
    van zoom lehetőség. Be blindeled egér középsőre és megvagy.
    A GPS modok 90%-a vagy belenyúl a tükörbe vagy nem mutat majd a GPS semmit.
  • ets2mpHUN0519
    Valaki tud egy jó műszerfali GPS modot? Ami minden infót mutat... Azért kérdem, mert van az elektromos Renault T és menet közben az a kis izé ami mutatja az aksi százalékot, az túl kicsi és jó lenne menet közben nagyban látni azt.
  • macleody
    Új profillal kezdted a mapot?
  • pozimisi11
    Ezt írja

00:03:02.776 : <ERROR> [prefab_desc] No priority set for intersection curve 69 'nav_point_11' (/prefab/pirmasens/03_prefab_pirmasens_w1.ppd)
    00:03:02.776 : <ERROR> [prefab_desc] No priority set for intersection curve 79 'nav_point_11' (/prefab/pirmasens/03_prefab_pirmasens_w1.ppd)
    00:03:02.776 : <ERROR> [prefab_desc] No priority set for intersection curve 81 'nav_point_11' (/prefab/pirmasens/03_prefab_pirmasens_w1.ppd)
    00:03:05.487 : <ERROR> Failed to compute bounding sphere for prefab item 0x4d949a2c82800001
    00:03:09.055 : <ERROR> Failed to compute bounding sphere for prefab item 0x4deab25cfd800001
    00:03:16.131 : <ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (segment) for incoming allocation of size 94608
    00:03:16.132 : <ERROR> d:\buildbot\slaves\win_slave\final_build_ets2_150_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\p3core\collections\arrays\arrays_base_impl.h(571): ??A?$array_t@Ur_buffer_segment_t@prism@@@prism@@QEAAAEAUr_buffer_segment_t@1@_K@Z: Index outside array boundaries.
  • SimaSuna #52647
    egy game.log.txt sokat elmondana a dologról.
  • pozimisi11
    Sziasztok olyan problémám van, hogy feltettem egy Modot a játékra ([WIP][REL] RPM - Rheinland & Pfalz 1:1 Map) és egyszerűen elindítok egy fuvart megyek kb 2percet és minden előjel nélkül kilép a játék. Semmi hibaüzenet se semmi. A mod megfelelő sorrendben van felrakva szóval nem vágom mostmár mi lehet a gond valaki segíteni tudna?
  • ets2mpHUN0519
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem! Discordon hol találom a böngészés, vagy legalábbis keresés előzményeket? Elvileg van valamilyen parancs, amivel a discordon lévő összes képet elő lehet hozni, csak nem tudom mit és hova kell beírni.
  • kejfeljancsi
    Sziasztok!
    Megtudná mondani valaki a ProMods classic mit takar? Mert kerestem róla a ProMods oldalon hozzászólásoknál bármit is, de nem találtam. Köszi előre is a választ.
  • RJoco
    Amióta játszogatok vele, azóta ilyen jellegű módosítés még nem volt.
    Persze, előbb-utóbb meg fogom szokni, addig meg sajnos jobban kell figyelni. És utálom ezt.
  • SimaSuna #52642
    Minden újítás után előszokott ez fordulni.
    Elsőnek szokatlan, aztán lassan hozzászokik az ember.
    A játékidő max 1%-ban ha használod a menüt, így szerintem simán meglehet idővel szokni.
  • RJoco
    Nagyon durván eltolták az ikonokat a játékban. Egy hatalmas csalódás volt ma elindítanom.
    Nektek mi a véleményetek az új kinézetről?
  • ntex
    Köszi, meglesem :)
  • SimaSuna #52639
    GRASS mod
  • ntex
    Üdv. Létezik olyan növényzet mod a játékhoz ami szebbé teszi a terepet, de nem annyira zabálja meg a gépet? Ryzen 5 5500, 32GB RAM, RTX 3060 12GB a rendszerem paraméterei, szóval nem erős túlzottan a gépem, de az alap terep kinézete már eléggé bántja a szemem így 2024-ben. Promods-ot használok, a legutolsó West Balkans DLC kivételével az összes map DLC-vel rendelkezem.
  • joccy
    Sziasztok! Segitséget kérnék! A kaminos rész után ki szeretném probálni a bus modot. MIndent végig csináltam, potkocsi passanger-es, a bus mod szépen betölt, kiválasztom a "fuvart", az utasok a buszmegállóban, beállok és nem történik semmi. A parkolás segitö bekapcsolva, pontosan beállok a busszal és nem veszi fel az utasokat. Hiába nyomom az Entert, bármit, nem történik semmi. Mi lehet a hiba?
  • regelek5
    Sziasztok! Most ismerkedek ezzel a használt kamionos dologgal ETS 2-ben. Az egyik sofőrömnek elromlott a kamionja, és nem szállít. Komoly, hogy 124 Millióba kerülne megjavíttatni, amikor egy új "csak" 40 Millió? És ha eladom, és újat veszek neki, idővel az is lerohad, vagy az jó marad? És ha van 100 sofőröm, mindegyiknél el kell ezt játszani, hogy eladom és újat veszek nekik?