Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Kassel alatt a 7-en, még a 4-es autópálya leágazása előtt olyan lejtő van, hogy 118 km/h sebességre meggurultam.
persze üresbe tettem talán jobban gurul 😊
Utoljára szerkesztette: milos620, 2026. 08. 31. 14:57
SimaSuna írta (#52809):
Bro.
Semmi köze a gumikhoz.
Egyszerűen állj meg, üresben járasd a motort terhelésen és fel fog termelődni a levegőd a rendszerben.
Ennyi.
Kösz!
Rá nem jöttem volna. Vagy csak siettem ebédelni.
Még soha nem fogyott el. Pedig pár km-t már megtettem.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
RJoco írta (#52808):
Vajon ezt a hibát hogyan lehet orvosolni?
Javítás után semmi nem történt.
Amúgy mi is történt? Valami nagyon okos úgy hagyta az egyik pótkocsi mögött, a fal mellett a targoncáját, hogy a villa kifele állt. Én meg azt nem láttam. Biztos a nagyszerű grafika miatt vagy, mert nem azt figyeltem. Úgyhogy mikor lerakóhelyhez közeledtem, akkor szépen átmentem a villákon és mindjárt jött is ez az üzenet.
A kamion gumiain nem látszik semmi. A pótra nem számolt fel sérülést, pedig azzal is áthajtottam rajta.
A szervíz itt volt egy köpésre, így elhoztam és javítottam, amit ajánlott.
Plusz kicseréltem a féket, mert még mindig nem csinálták meg, hogy a kopást ne számolja károsodásnak és a fékek folyamatos kopásával folyamatosan nő a károsodási érték. Aztán meg reklamál az összesítő képernyőnél is, hogy menjek szervízbe, holott tök fölösleges. 26%-os fékkopásnál minek szervízbe menni? Ráadásul még csak cserét sem ajánl rá, hanem úgyhagyja, ha én nem kérek direkt cserét.
Bro.
Semmi köze a gumikhoz.
Egyszerűen állj meg, üresben járasd a motort terhelésen és fel fog termelődni a levegőd a rendszerben.
Ennyi.
Vajon ezt a hibát hogyan lehet orvosolni?
Javítás után semmi nem történt.
Amúgy mi is történt? Valami nagyon okos úgy hagyta az egyik pótkocsi mögött, a fal mellett a targoncáját, hogy a villa kifele állt. Én meg azt nem láttam. Biztos a nagyszerű grafika miatt vagy, mert nem azt figyeltem. Úgyhogy mikor lerakóhelyhez közeledtem, akkor szépen átmentem a villákon és mindjárt jött is ez az üzenet.
A kamion gumiain nem látszik semmi. A pótra nem számolt fel sérülést, pedig azzal is áthajtottam rajta.
A szervíz itt volt egy köpésre, így elhoztam és javítottam, amit ajánlott.
Plusz kicseréltem a féket, mert még mindig nem csinálták meg, hogy a kopást ne számolja károsodásnak és a fékek folyamatos kopásával folyamatosan nő a károsodási érték. Aztán meg reklamál az összesítő képernyőnél is, hogy menjek szervízbe, holott tök fölösleges. 26%-os fékkopásnál minek szervízbe menni? Ráadásul még csak cserét sem ajánl rá, hanem úgyhagyja, ha én nem kérek direkt cserét.
SimaSuna írta (#52795):
az ETS2 mappát mentsd le.
Szóval az itt https://i.postimg.cc/CL5FXk1T/Nevtelen2.jpg látható mappát kimásolom és az újonnan telepített win10 oprendszer esetében oda másolom vissza az ETS2 mappát ahonnan kimásoltam?
(Ide Felhasználók>milos>Onedrive>Dokumentumok>ETS2 is másolom vissza?)
Plata írta (#52804):
De ez a mod csak Marty deszkáját rakja be.
A csaj hogy került oda?
Marty deszkája már megvan vagy 10 éve és még repülni is tudok vele egy másik játékban.🤣
Link
Ezt a csajt kicsit módosítottam, de a linkben megtalálható.
A csaj hogy került oda?
Marty deszkája már megvan vagy 10 éve és még repülni is tudok vele egy másik játékban.🤣
SimaSuna írta (#52799):
Egy maréknyi dollárért miket lehet venni 😊
Ez valami fizetős mod? 😉
stalker001 írta (#52797):
Sziasztok!
Valaki aki nagyon tapasztalt, legyen szives segitsen nekem abban, hogy sima FULL HD felbontáshoz milyen konfigot rakjak össze ahhoz, hogy az ETS2 legnagyobb grafikán menjen minimum 60fps-el, beleérte a grafika modokat amik növelnek a gépigényen.
Sajnos vagy nem, már 5 éve nem vagyok benne ebbe PC-s témában, egyáltalán nem követem hogy mi a legújabb VGA stb, xboxom van, de arra szerintem felesleges várni hogy 1-2 éven belül kijön konzolra, vagy ha igen akkor a full alap játék fog, ezért kérném a segitségeteket.
Előre is köszönöm!
Helyesirási hibákért bocsi, angol billem van. 😄
Az ETS2 inkább CPU igényes.
De ne erre alapozz.
18 éves optimalizálatlan játék.
Am5 / ddr5 vonalon mozogj.
16-32Gb RAM mindenképp javaslott.
Valaki aki nagyon tapasztalt, legyen szives segitsen nekem abban, hogy sima FULL HD felbontáshoz milyen konfigot rakjak össze ahhoz, hogy az ETS2 legnagyobb grafikán menjen minimum 60fps-el, beleérte a grafika modokat amik növelnek a gépigényen.
Sajnos vagy nem, már 5 éve nem vagyok benne ebbe PC-s témában, egyáltalán nem követem hogy mi a legújabb VGA stb, xboxom van, de arra szerintem felesleges várni hogy 1-2 éven belül kijön konzolra, vagy ha igen akkor a full alap játék fog, ezért kérném a segitségeteket.
Előre is köszönöm!
Helyesirási hibákért bocsi, angol billem van. 😄
SimaSuna írta (#52795):
Tehát a képen látható ETS2 mappát másoljam be a frissen telepített ETS2 mappa helyére ami a következő:
Felhasználók>milos>Onedrive>Dokumentumok>ETS2
?
milos620 írta (#52794):
Megvan!
Kérdés az alábbi linken látható fájlok közül melyiket kell másolnom a mentéshez? https://i.postimg.cc/CL5FXk1T/Nevtelen2.jpg
Utoljára szerkesztette: milos620, 2026. 08. 25. 00:09
SimaSuna írta (#52791):
one drive-ban keresd.
Megvan!
Kérdés az alábbi linken látható fájlok közül melyiket kell másolnom a mentéshez? https://i.postimg.cc/CL5FXk1T/Nevtelen2.jpg
Utoljára szerkesztette: milos620, 2026. 08. 25. 00:09
De egész sokat tud hozni néha sofőr.

SimaSuna írta (#52791):
one drive-ban keresd.
Nincs sajnos! https://i.postimg.cc/7PRk4xqM/Nevtelen2.jpg
milos620 írta (#52788):
Ha újrateszem a win10-et vagy win11et teszek fel helyébe, akkor az Euro Truck Simulator 2 mentésem meg lesz mivel hogy D-re van telepítve, igaz?
Attól függ, hogy a C-n tárolja a mentést vagy a D-n.
Az, hogy másik meghajtóra teszed, csak akkor előny, ha nem akarod újra felrakni lemezről vagy letölteni netről. Vagyis meg akarod spórolni a telepítési időt. Bár lemezes verziónál kérdéses, hogy mi fog hiányozni a rendszerből, ha nem telepíted újra.
Steam esetén ez általában nem gond, mert a steam megoldja és felteszi, ami kell a játékhoz.
Viszont W10 esetén már tapasztaltam olyat, hogy a rendszer valamiért megtiltotta a steam-nek, hogy írja a D partícióm. Így a játékok nem tudtak frissülni, csak, ha admin módban indítottam a steam-et.
Aztán leszoktam a partícionálásról, mert hülyeség. És helypazarlás. Egy nagy C és kész. A rendszerre meg odafigyelek, így nem kell újratelepítenem.
A mostani rendszerre azt írja, hogy 2021-ben lett telepítve. Ekkor cseréltem procit és alaplapot. De én nem telepítettem újra. Lehet, hogy az új fő hardverek miatt olyan fájlok frissültek ekkor, ami azt jelzi neki, hogy ekkor lett telepítve.
RJoco írta (#52787):
Tudok ADR-t szállítani saját tartállyal is.
Ki kell fejlesztened a megfelelő képességeket.
Az első pár alkalmazottnál is érdemes variálni és nem alapbeállításon hagyni.
Elsőre érdemes rámenni a hosszú fuvarok fejlesztésére, mert a hosszabb fuvar több XP-t ad.
A munkásnál a 3-as már jó. Aztán jöhet a törékenyből és értékesből 1-1 szint, majd a gyors fuvarból legalább 2-es szint. És akkor lehet ADR-t is fejleszteni, főleg, ha nincs saját pótja, mert akkor bármit elvisz. A gazdaságos üzemanyaghasználatot a legvégére hagynám.
Saját fejlődési szempontból is érdemes mindenből legalább 1 szint, gyors fuvarból 2, hogy menjen a sürgős is, aztán a hosszú fuvart kimaxolni, mert a hosszú fuvarral lehet a legjobban fejlődni és gyorsabban húzni a többi képességet.
Legalábbis én így tapasztaltam.
Amúgy a special cargo adja a legötbb XP-t. Van is acsi, hogy kétszer annyi XP-t kell összeszedni, mint amennyi km-t vezet az ember. És, ha jól emlékszem, akkor 10000 km-t kell menni. Vagyis az legalább 20k XP. Ezek a feladatok meg úgy 2,5-szörös XP-t adnak km-enként.
Viszont ehhez kell a DLC.
Az értékes, törékeny és sürgős fuvarok adják a legtöbb XP-t. Ezt egy hosszú úttal megspékelve simán szintlépés még magasabb szinten is.
Egy darabig húztam tartályt, de aztán leraktam, mert más célokat tűztem ki.
Van fahordóm is, mint kiderült, csöveket is lehet vele hordani. Ezt főleg a Mudrunner/Snowrunner hiány miatt vettem. Akartam már egy kis fát hordani. Mégha csak aszfalton is.
Egy-egy jó fuvar érdekében érdemes a gyorsutazást is kifizetni, főleg, ha jó pénzt ad. Az elején is sokat számít.
Egy kis statisztika:
42 garázsom van, 206 sofőrrel. Heti 5,8M a bevétel, de ebbe az én fuvarjaim is beleszámítanak. Viszont nagyjából stimmel.
150k-ért veszem az 500 lovas gépeket a munkásoknak. Vagyis 750 egy nagy garázs feltöltése, meg 280 a garázs. Vagyis kb. 1,1M-be kerül minden. Ha az egyenlegem eléri a 2-2,1 millát, akkor veszek egy új garázst és feltöltöm.
Most 64-es szintű vagyok és már egy jó ideje nem tudok semmit fejleszteni, mert minden megvan. Steam szerint csak 288 órám van benne. Az semmi.
Köszi az infót.
Plata: 25 szint
Kaptam végre fuvart függönyponyvára: egyszer egy Bécs-Glasgow 20 tonna almával és vissza Aberdeen-Pozsony lőszerrel amire egész szép TP- adott 4500kb.
Majdnem kipipáltam a 25-ös szintet egy fuvarral.
Én nézegettem a megvásárolható pótokat de csak 2 tengelyes van és fuvart pedig nem ad ADR-re, pedig megvan az összes fokozat ADR-ből
Volna egy kérdésem:
Van egy merevlemezem amin két partíció va; egy C és egy D meghajtó
C-re win10 van telepítve, D-re meg az Euro Truck Simulator 2
Ha újrateszem a win10-et vagy win11et teszek fel helyébe, akkor az Euro Truck Simulator 2 mentésem meg lesz mivel hogy D-re van telepítve, igaz?
milos620 írta (#52785):
Te tudsz ADR-t szállítani saját póttal?
Tudok ADR-t szállítani saját tartállyal is.
Ki kell fejlesztened a megfelelő képességeket.
Az első pár alkalmazottnál is érdemes variálni és nem alapbeállításon hagyni.
Elsőre érdemes rámenni a hosszú fuvarok fejlesztésére, mert a hosszabb fuvar több XP-t ad.
A munkásnál a 3-as már jó. Aztán jöhet a törékenyből és értékesből 1-1 szint, majd a gyors fuvarból legalább 2-es szint. És akkor lehet ADR-t is fejleszteni, főleg, ha nincs saját pótja, mert akkor bármit elvisz. A gazdaságos üzemanyaghasználatot a legvégére hagynám.
Saját fejlődési szempontból is érdemes mindenből legalább 1 szint, gyors fuvarból 2, hogy menjen a sürgős is, aztán a hosszú fuvart kimaxolni, mert a hosszú fuvarral lehet a legjobban fejlődni és gyorsabban húzni a többi képességet.
Legalábbis én így tapasztaltam.
Amúgy a special cargo adja a legötbb XP-t. Van is acsi, hogy kétszer annyi XP-t kell összeszedni, mint amennyi km-t vezet az ember. És, ha jól emlékszem, akkor 10000 km-t kell menni. Vagyis az legalább 20k XP. Ezek a feladatok meg úgy 2,5-szörös XP-t adnak km-enként.
Viszont ehhez kell a DLC.
Az értékes, törékeny és sürgős fuvarok adják a legtöbb XP-t. Ezt egy hosszú úttal megspékelve simán szintlépés még magasabb szinten is.
Egy darabig húztam tartályt, de aztán leraktam, mert más célokat tűztem ki.
Van fahordóm is, mint kiderült, csöveket is lehet vele hordani. Ezt főleg a Mudrunner/Snowrunner hiány miatt vettem. Akartam már egy kis fát hordani. Mégha csak aszfalton is.
Egy-egy jó fuvar érdekében érdemes a gyorsutazást is kifizetni, főleg, ha jó pénzt ad. Az elején is sokat számít.
Egy kis statisztika:
42 garázsom van, 206 sofőrrel. Heti 5,8M a bevétel, de ebbe az én fuvarjaim is beleszámítanak. Viszont nagyjából stimmel.
150k-ért veszem az 500 lovas gépeket a munkásoknak. Vagyis 750 egy nagy garázs feltöltése, meg 280 a garázs. Vagyis kb. 1,1M-be kerül minden. Ha az egyenlegem eléri a 2-2,1 millát, akkor veszek egy új garázst és feltöltöm.
Most 64-es szintű vagyok és már egy jó ideje nem tudok semmit fejleszteni, mert minden megvan. Steam szerint csak 288 órám van benne. Az semmi.
milos620 írta (#52785):
Nem semmi az eredményed!
Az említett városok(Aberdeen, Pozsony) már látogatva voltak és nézegettem is fuvart hűtőssel de sajnos nem ad Skót-Szlovák fuvart, ellenben ponyvással most kidobta.
Nézegettem mivel lehetne még szállítani az említett városok, országok között, próbálkoztam konténeressel is de nem és tartályossal is, azzal sem.
Annyit megjegyzésként hogy vásárolt tartályos póttal adr-t nem lehet szállítani.legalábbis nekem nem.
Nem találtam még olyan pótot amit átalakítva is de adr-rel lehetne vele menni!
Hanyas szintű vagy? Lehet hogy nem jó dolgokat fejlesztettél.
Az említett városok(Aberdeen, Pozsony) már látogatva voltak és nézegettem is fuvart hűtőssel de sajnos nem ad Skót-Szlovák fuvart, ellenben ponyvással most kidobta.
Nézegettem mivel lehetne még szállítani az említett városok, országok között, próbálkoztam konténeressel is de nem és tartályossal is, azzal sem.
Annyit megjegyzésként hogy vásárolt tartályos póttal adr-t nem lehet szállítani.legalábbis nekem nem.
Nem találtam még olyan pótot amit átalakítva is de adr-rel lehetne vele menni!
milos620 írta (#52783):
Hogy férfi vagy nő az számít mint felvett sofőr?
Teljesen mindegy. Ha steam-eset játszanál, akkor acsi szempontból érdemes vegyesen felvenni őket. De anélkül mindegy.
Én sokszor pofára szoktam menni. Na jó, a képességeket figyelem, de, ha valamelyiknek nagyon nyomott a feje, akkor inkább másikat keresek 😄
A fuvarokat meghatározza, hogy milyen cégeket és mennyi várost fedeztél már fel. Lehet, hogy ez még kevés.
Hűtőset sosem kerestem még.
Nameg a távolságra is van egy skill, amit fejleszteni kell.
Ha a soförjeid fuvaronként keresnek ennyit, akkor az nem túl sok, de majd fejlődnek. Nekem van olyan, amelyik 30k fölött ad haza.
És nincs pótja.
A játék nem szól, de, ha van egy frankó kamionod, akkor érdemes a lóvét a cég bővítésébe visszaforgatni.
Az első pár száz ezer elég nehéz volt, de most már úgy tudok nagy garazsat venni 5 sofőrrel, 5 kocsival, hogy marad is 1 millám. Arra most nem emlékszem, hogy milyen időközönként. Talán heti egyszer már megy.
Nem tudom, hogy a te verziódban mi van benne.
A fuvar elvállalásánál, ha van egy fogaskerék a pótkocsi ikonjánál, akkor arra rányomva ki tudod választani, hogy milyet akarsz húzni. Van kisebb, nagyobb, több szerelvényes. Nem minden árunál elérhető mind, ezt nézegetni kell. A pótkocsi mérete természetesen a díjszabást is meghatározza. Illetve a súlyt.
A mi verziónkban a fogaskerék mellett már alul a fuvar elvállalása gomb mellé is kirakták a trailer select gombot. Számomra elég zavaró, de ez van. Lehet, hogy a fogaskereket kivezetik majd. Vagy csak azért ilyen, mert sokak figyelmét elkerülte ez az opció. Ahogy én sem foglalkoztam vele sokáig.
Azt nem tudom, hogy igazából bele lehet e nyúlni az automata váltóba, személygépkocsinál erre nincs lehetőség.
A játékban van rá mód. A megfelelő gombokkal. Ezt nézd meg a beállításaidban. Illetve lehet állítani a váltó működését is. Egyszerre mennyit váltson, jobban pörgesse a motort vagy hamarabb felkapcsoljon, stb.
Mivel nincs fogyasztási különbség bekapcsolva alapból, így ez igazán nem számít. Ha bekapcsoltad, akkor számít. Én nem kapcsolom be, mert szeretem pontosan tudni, hogy mennyit mehetek el. Így szoktam a kutakat kiválasztani. És szeretek ritkán tankolni.
RJoco írta (#52776):
Én úgy vettem észre, hogy a heti bevételük nem szokott csökkenni. Vagyis ahogy jobbak lesznek, úgy nő a profit.
Mondjuk olvastam, hogy érdemes nekik olyan pótot adni, amivel a drágább árut tudják szállítani.
Sajnos nem egy bonyolult rendszer működik a háttérben a feladataik kiválasztására, hanem egy egyszerű szerencsekerék. Így lehet, hogy jól keresnek, mert mindig a jobb fuvart pörgetig, de lehet, hogy rosszul, mert a vacak fuvart pörgetik. És egyáltalán nem nézik, hogy a célállomáson lesz e fuvar visszafele. Belső nézetben ki is kapcsoltam az értesítést, mert sok embernél elég lehangoló állandóan azt olvasni, hogy mennyibe került az üres visszaút. Nameg az újoncoknál gyakran van mínuszos fuvar is.
És szerintem az scs időnként belepiszkál a díjakba is. Ezt a saját fuvaraimon tapasztaltam.
Hogy férfi vagy nő az számít mint felvett sofőr?
Most vettem egy hűtős pótot mert eddig ponyvással jártam és azt vettem észre, hogy nem lehet vele kapni úgy igazán hosszú fuvart például: Aberdeen-Klagenfurt.
Gondoltam a hűtőssel lehet igazából hosszúkat menni remélem beválik játékban is!?
3 sofőröm van 4 vontatom egy 105 Daf 510LE, Egy 700-as Volvo 3. generáció, Renault Dxi 460, Scania Streamline 580,
Véleményem szerint a sofőrjeim jól teljesítenek az egyik keres 5-6000-et a másik 2-3000 eurót.Pótjuk nincs de most lesz majd egy ponyvás az egyik sofőrnek.
Véleményem szerint a legjobb hangja a Daf-nak van a 105-nek, a lemezes ETS2 saját verziómban..
Még egy kérdés: Eco-kombi vagy B-dupla szerelvényekkel több árút is tudtok szállítani vagy ott nincs különbség?
Másik kérdés: Lentebb írtam, hogy én nem kaptam fuvart Németországon kívűl B-dupla szerelvényre. Nálatok is ugyan ez a helyzet, illetve Eco-kombi esetében is?
Még valami: Ti beletudtok nyúlni automata váltó esetében kézzel a váltásba ahogy azt igazából is lehet?
"Nulla tenaci invia est via"
Jó lenne.
Jobban szeretem ATS térképét.
Plata írta (#52777):
Nekem azt mondták hogy ne adjak pótot a sofőrnek mert akkor többször lesz olyan hogy nem talál fuvart,pót nélkül bármit elvállalhat pót-al meg limitált.
Az enyémek pót nélkül nem találnak vissza semmit.
Mondjuk lehet, hogy nem mindegy a város, meg a sofőr képessége. Ha több dolgot tud szállítani, akkor talán kevésbé lesz ilyen.
RJoco írta (#52776):
Én úgy vettem észre, hogy a heti bevételük nem szokott csökkenni. Vagyis ahogy jobbak lesznek, úgy nő a profit.
Mondjuk olvastam, hogy érdemes nekik olyan pótot adni, amivel a drágább árut tudják szállítani.
Sajnos nem egy bonyolult rendszer működik a háttérben a feladataik kiválasztására, hanem egy egyszerű szerencsekerék. Így lehet, hogy jól keresnek, mert mindig a jobb fuvart pörgetig, de lehet, hogy rosszul, mert a vacak fuvart pörgetik. És egyáltalán nem nézik, hogy a célállomáson lesz e fuvar visszafele. Belső nézetben ki is kapcsoltam az értesítést, mert sok embernél elég lehangoló állandóan azt olvasni, hogy mennyibe került az üres visszaút. Nameg az újoncoknál gyakran van mínuszos fuvar is.
És szerintem az scs időnként belepiszkál a díjakba is. Ezt a saját fuvaraimon tapasztaltam.
Nekem azt mondták hogy ne adjak pótot a sofőrnek mert akkor többször lesz olyan hogy nem talál fuvart,pót nélkül bármit elvállalhat pót-al meg limitált.
Plata írta (#52775):
Hogy mennyit hoznak változó,a képességeiktől függ
milos620 írta (#52774):
Köszi az infót
Neked mennyi autód van és hány sofőröd és mennyit hoznak euróban?
Hogy mennyit hoznak változó,a képességeiktől függ,de most nincs sok új játékot kezdtem,mert nem sokára jön a buszos kieg.
Plata írta (#52771):
Nekem a steames 1.60.1.7s verziószámú és azt hiszem nincs max szint.
Köszi az infót
Neked mennyi autód van és hány sofőröd és mennyit hoznak euróban?
RJoco írta (#52772):
Ezek nem hibák. Így van megcsinálva a játék. El kell fogadni.
Acsik terén is van 1-2 agyament, amihez gyakran csak alszom. Aztán van, hogy kialudtam magam és akkor sem dobja be. Se több fuvarral később. Most vagy ennyire ritka, vagy lehet, hogy csak a hét egy bizonyos napján, egy bizonyos órájában jön elő és akkor is rövid ideig. Sajnos alvási mennyiséget nem lehet állítani. Állva meg lassan telik az idő.
Azért az extra országok szépen hozzátesznek. De még nekem sincs meg mind. Így is rengetek városban nem jártam még. És mostanában nem is fogok, mert egy ideje nem játszom vele és nem is fogok még egy darabig.
Úgyhogy ráérek megvárni, míg jól leakciózzák.
ATS-hez is már 30% van az utolsó államra. Lesz majd rá 50% is...
Itt meg az északi régió nincs meg. De arra most nem láttam akciót.
ATS-ben 50%-nál én is lecsapok minden hiányzó államra,bár most alig van időm játszani,inkább télen.
Acsik terén is van 1-2 agyament, amihez gyakran csak alszom. Aztán van, hogy kialudtam magam és akkor sem dobja be. Se több fuvarral később. Most vagy ennyire ritka, vagy lehet, hogy csak a hét egy bizonyos napján, egy bizonyos órájában jön elő és akkor is rövid ideig. Sajnos alvási mennyiséget nem lehet állítani. Állva meg lassan telik az idő.
Azért az extra országok szépen hozzátesznek. De még nekem sincs meg mind. Így is rengetek városban nem jártam még. És mostanában nem is fogok, mert egy ideje nem játszom vele és nem is fogok még egy darabig.
Úgyhogy ráérek megvárni, míg jól leakciózzák.
ATS-hez is már 30% van az utolsó államra. Lesz majd rá 50% is...
Itt meg az északi régió nincs meg. De arra most nem láttam akciót.
RJoco írta (#52767):
Nem tartom kizártnak, hogy be kellett volna állítanod a grafikai beállításokat, hogy jó legyen.
Mivel már úgyis megvan, egy próbát megér. Legalább könnyen hozzáférsz a dlc-khez. Most úgyis van akcióban pár darab. Én az 50%-os leárazásokat szeretem, ilyenkor be is szoktam vásárolni ebből-abból.
Gyakran csomagban is lehet spórolni még többet, ha épp van. Most is van pár csomag, de azokból nekem már mind megvan.
Lehet, de a lemezes már fent van.
16 éves konfiggal próbáltam ki és szerintem azért laggolt mert a legújabb ETS2 fejlesztéseknek köszönhetően erősebb lett a gépigénye a játéknak.
Az létezik, hogy az én játékverzióm 1.40.4.8-as?
Az itt lévő https://eurotrucksimulator2.com/update.php frissítéssel a lemezes verzió teljesen simán fut!
Benne van az Eco-kombi, a B-double bár sajnos csak Németországban ad rá fuvart a játék, jó lenne egész Európában játszani vele.
Továbbá meglehet venni a függönyponyvás pótot de úgy, hogy két félpótkocsi egy kéttengelyes köztes dollyval van összekötve de egy feltétele van a vásárlásnak, ha Finnországban veszem meg.
Én alig vártam, hogy elérjek a 23-as szintig, hogy megvegyem az Eco-kombi hűtős pótkocsikat de feltételei voltak(több ország is fel van tüntetve hol kell garázst nyitni) én ezért Rotterdamban vettem garázst 180.000 Euróért.
Hány szintig számol a játék, mi következik utána?
Plata írta (#52768):
ETS2-nél folyton feljön ez,de ötletem sincs melyik a jó.
ATS-ben nincs.
DirectX11
RJoco írta (#52767):
Nem tartom kizártnak, hogy be kellett volna állítanod a grafikai beállításokat, hogy jó legyen.
Mivel már úgyis megvan, egy próbát megér. Legalább könnyen hozzáférsz a dlc-khez. Most úgyis van akcióban pár darab. Én az 50%-os leárazásokat szeretem, ilyenkor be is szoktam vásárolni ebből-abból.
Gyakran csomagban is lehet spórolni még többet, ha épp van. Most is van pár csomag, de azokból nekem már mind megvan.
ETS2-nél folyton feljön ez,de ötletem sincs melyik a jó.

ATS-ben nincs.
milos620 írta (#52765):
Feltelepítettem a steam-es ETS2 verziót mert olvasni, hogy DLC csak steames ETS2-vel kompatibilisek, de sajnos nem jártam sikerrel mert nagyon laggolt.
Plata írta (#52764):
Háát véletlen ATS-ben csináltam képet,de mindegy.
ETS2-ben is ilyen.
ATS meg a könyvtárban ETS felett van és véletlen azt indítottam.😎
Feltelepítettem a steam-es ETS2 verziót mert olvasni, hogy DLC csak steames ETS2-vel kompatibilisek, de sajnos nem jártam sikerrel mert nagyon laggolt.
Ugyanakkor tényleg mentett mert ott folytattam ahol abbahagytam, ellenben az említett hiba miatt nem tudtam játszani így uninstall és a lemezes verzió install.
Profilnál már jelzett is, hogy inkompatibilis a lemezes telepítésem de lehetőség volt új profilt létrehozni így most remekel a játék.
Igaz szerintem nem a legújabb verzió bár lefuttattam az alábbi link alatt található exe frissítő programot de ennek ellenére is nem a legújabb verzió van fent.
Hol lehet a verziót megtekinteni mert a vezérlőpult> programoknál nincs.
ETS2-ben is ilyen.

ATS meg a könyvtárban ETS felett van és véletlen azt indítottam.😎