2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
norby9201 #2102 Sziasztok! Egy kérdésem lenne...régebben kitoltam portal 2-t egyjátékos módban,kb a felénél tartottam mikor beállítottam a feliratozást és magyar volt,tegnap viszont haver is elkezdte végigjátszani,de neki már angolul írta a szöveget..ez hogy van? O.o -
Ez a képregény kurva jó! -
Ez már jó! Köszi szépen! -
na remélem ez már jó
LAb Rat hun -
solidfiles, dropbox -
mondjátok meg hogy hova, nem ismerek egy jó oldalt se
ha mondotok valamit, szívesen feltöltöm, vagy pm-ben adtok email címet, és megy oda =) -
Tényleg nem jó a link. Ha valakinek megvan, légyszi töltse fel valahova. Köszi! -
Anonymusx #2095 Kellene nekem is, a linkedre azt írja "Az adott fájl nem létezik. Valószínűleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkből,
vagy jogsértés miatt került eltávolításra. " -
nekem még meg van gépen, remélem feltölteni is sikerült
http://data.hu/get/6034265/Portal_2_-_Lab_Rat_HUN.zip
-
A magyar Lab Rat képregény elérhető még valahol? Mert a link a fejlécben már nem jó. -
naigen, mert segítünk szívesen, csak valami támpont azért nem ártana -
Működik! Köszi még egyszer! -
Köszi szépen, megpróbálom! -
A felirat nyelve külön állítható a cc_lang konzolparanccsal. Lehet, hogy valamelyik konfigfájlodban van egy cc_lang "english", vagy próbáld meg a cc_lang "hungarian" parancsot kiadni. -
steweee #2088 a kérdés jogos. majd segítséget szretnék kérni, de hirtelen rájöttem hogy le se tudnám pontosan írni hogy hol is akadtam el. és a játék sincs épp feltelepítve, új rendszert raktam.
ha felrakom megint, akkor majd szúrok be képet róla -
és? -
steweee #2086 elakadtam vhol nagyon vége előtt. már a segítőrobot megőrülése után is mentem egy csomót. és nem találom a végigjátszás videót a tyúbon hozzá...
-
Igen, a steam magyar, a játék menüje is, de a felirat a játékban angol... :( -
steam-ed magyar nyelvre van állítva? vagy steam-en jobb-klikk - properties (beállítások) - language (nyelv) -
Egy kis segítség kellene: egy ideig ment szépen a játék magyar felirattal, majd visszaállt angolra és sehogy sem tudom visszaállítani. Tud valaki megoldást? Köszi! -
Összedobtam egy-két pályát én is, csekkoljátok:
http://steamcommunity.com/id/davidkocsmar/myworkshopfiles/ -
coop szerintem nagyon jó lett.
Meg kéne néznem az új Community mapokat is, lehet van valami jó. -
Jó ez a kis tesztkamrázás. Jó, hogy megvettem... -
Helyi fájlok ellenőrzése. -
Hi már biztos le volt írva párszor de választ rá nem találtam.
megvettem Steamen a játékot és sokáig működött is rendesen mind a single mind a COOP most meg elindítom és csak a No steam illetve a kilépést ajánlja fel.
teendő? :D -
nem csak magadnak, fel lehet tölteni, hogy bárki kipróbálhassa, és vannak egész jók, de még nem sokat próbáltam -
Van egy ilyen:
http://www.planetphillip.com/posts/category/single-player-mods-and-maps/portal-2/portal-2-mods/ -
van -
steweee #2074 van hozzá olyan nagyobb mod, ami készen is van ? moddb-kutakodtam, de vagy vak és béna vagyok, vagy tényleg nincs még készen ilyen... -
Apa27 #2073 Sziasztok! Tényleg van olyan a Portal2-ben, hogy a Steam-os verzióban pályát lehet csinálni magadnak? -
De kurvajo :) -
nem akar valaki community mapokat nyomatni coop ban ? :) -
hát igen, a portal az lazán megvan 45 perc alatt, de senki sem azért szereti, mert hosszú játék, a történet a lényeg, ahogy a kettőben is :D -
polarka #2069 Új gép, úgyhogy megnéztem, milyenek ez a gamek.
és közben még Rise & fall civilizations at warral is toltam!
Hát a HL2-t már harmadszor vittem végig. A többit először. Azt kell mondjam, h nálam az EP1-gyel együtt ha érnek egy teljes játékot. Az EP2 az derék volt. A Portal langyi, 2-2,5 óra alatt megvolt, sztem egy böngészős logikai játéknál nem ért sokkal többet, csupán az 5let dobta fel a dolgot. De a Portal 2 már kiváló minden tekintetben. Lehet meg is veszem, megérdemlik, akik ilyen játékot csinálnak.
A HL2-vel az a bajom, h túl lineáris a környezet, amiben előre kell mozogni. Csinálhattak volna nagyobb tereket, ahol szabadabban lehet mozogni és még el is tévedhetnék, vagy kereshetném, h mit hol kéne csinálni. A történetet túlnyújtották. De azért jók voltak a próbálkozások azzal, amikor néha egy-egy teret lezártak és ott kellett harcolni vagy 1-2 az öldöklésen kívüli feladat. Meg a zombis-horroros résznél elintézik, h végül alig maradjon lőszerem a végére, h aztán kalapálhassam őket vissza a földbe vagy Alyx-szal lövessem le őket (mert ő ugye halhatatlan, hiába dobálok alá én is gránátokat). Tehát összességében nem volt rossz, sőt jó de ahhoz, h azt mondjam, h kiváló egy kicsit többet is letehettek volna az asztalra. A várost kihaltnak éreztem, miközben elvileg kemény harcok dúltak.
Pl. csinálhattak volna több olyan részt, ahol újra és újra generálódnak NPC-k és harcolnak egy utcáért és ott kéne mászkáljak vagy besegítenem, h meghódítsák a túloldalt (DOTA-san vagy LOL-osan), ehelyett meg volt x ellen, akit lehentelek és mehettem tovább. Mindig.
Pl. amikor dumálnak az NPC és ugrálok a fejükre vagy átlövök rajtuk az is elég illúzió romboló. Megtehettek volna annyit, h ha már mozoghatok, akkor rámszólnak, h "GOrdon! WTF r u doin!?"; "Come here." Meg közeledjenek nélkülem is... Meg ha lelövöm, akkor meghal és szomorú véget ér a játék.
Igen, valahogyan mindig, minden részt olyan kihaltnak éreztem. Bemegyek egy új helyre, elintézek mindenkit és egyedül maradtam. Nem is tudom, talán még régen a CoD-ban volt olyan, h meneteltünk előre, közben bajtársak is jöttek, ellenek lövöldöztek, tüzérség bombázott, mindez egyszerre, hosszasan. Egyik társ elhullott, nem vaj volt még több és találkoztunk másik csapatokkal is. Én azt hiányoltam, így ennyi év távlatából.
A portal 2-ben ilyen lehetőségek fel sem merültek, ezért azt nem tudták elrontani. -
Ilyen játékok mellett erősen kétlem :) -
unatkoztál-e? :} -
polarka #2066 Hát ez nagyon jó volt. A hétvégén végigmentem a HL2-n, EP1 és EP2-n és a Portal 1-2-n. Ezt már igényes játéknak nevezném. -
az elmúlt pár órában coopoztam... Valamelyik pályánál 45, 60 percet is eltöltöttünk :D aztán most derült ki hogy még a teljes 3. és 5. chapter hiányzik vagy melyik. Nagyon tetszik, de most pihentetnem kell az agyamat :D -
Paty van !!! Megvan a Portal 2!!!444 :D
-
GLaDOS and Sniper :)