2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#2182 Játékostársat keresek, aki még nem játszott a co-op részével. -
#2181 -
#2180 "Linux / SteamOS beta is now available"
Ez fura, eddig is ki volt listazva ott. (bar feltenni nem probaltam meg). -
#2179 Jött ápdét
-Linux / SteamOS beta is now available
-Steam controller support beta
-Some translation updates
-Fixed bugs with triple-monitor displays
-Some other bug fixes -
soma291 #2178 Sziasztok! Kérdésem az lenne,hogy találkoztatok már olyan problémával,hogy nem tudtok egymáshoz csatlakozni együttműködő játékban.?
A barátommal az utolsó pach ig hibátlanul tudtunk játszani de az új pach óta küszködés az egymáshoz való kapcsolódás. Mind a kettőnk játéka eredeti!!
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
#2177 3 óra alatt kényelmesen végig lehet rajta sétálni, meg én se értem, minek ehhez mentés :D -
#2176 Hát az meg minek neked?:D
Egyébként nem megoldható, mert account-hoz rendelten, illetve felhőbe ment a játék. -
#2175 Valaki tud adni légyszi POrtal 2 100% save-t? thx -
IXEMGabeo #2174 honnan szerezté ilyet?:D -
#2173 -
#2172 -
#2171 :D -
#2170 jónak tűnik :D
-
#2169 Na, ezzel tököltem eleget, szerintem több nem lesz :D -
#2168 megmondtam, nem? Rövid, és könnyű -
#2167 Rövid és könnyű. Magyarul semmi értelme játszani vele:) -
#2166 Egy rövid, de legalább könnyű lézeres puzzle -
#2165 más oldalról néztem a pályát, mikor nyomtam egy publish-t, most talán jobbabb. -
#2164 délután kipróbálom. Képet nem tudod kicserélni? nem lehet belőle sok mindent kivenni. -
#2163 Csináltam egy pályát, lehet próbálkozni
két megoldása van, vagy az ugrópadok, vagy az alagút, de mindkettő eléréséhez tripla portal ugrás kell, ami a játékban a nehézsége miatt nemigen volt :) -
#2162 The cake is not a lie? :)
-
#2161 Franc...
Tűzgyűrűt meg kell nézni eredeti hanggal is!
Ellen McLain ... Gipsy Danger AI (voice) -
#2160 hülye mikrofon
ha be van kapcsolva akár az, hogy gombnyomásra hangot ad, akkor valahogy visszavezeti a portal 2 a hallott hangot, és torzan erősen visszajön
Mikrofon kikapcsolva (nem elég kihúzni!), és megjavult -
#2159 játék belső voip-jét kapcsolnám ki.azt nézzétek meg.Nekünk teamspeak nem zavart be egyszer sem,tehát a skype nem hiszem hogy a probléma forrása de megér egy próbát az is.
Arra tippelek hogy amiért ki van húzva a mikrofon emiatt folyamatosan érzékeli a hangot nála vagy nálad ami a játékban van,emiatt van ez a "szellemhang" dolog hogy duplán hallod minimális késéssel.
Source motornál vannak érdekes anomáliák :D
-
#2158 azt mondja, hogy egyedül a webkamerájában van mikrofon, azt viszont kihúzza, mert különben nem fut a fordítója
Szóval legközelebb próbáljuk meg kinyírni a szkájpot? :D (voip-ről ez jut eszembe) -
#2157 társadnak nincs bekapcsolva a voip?
Hirtelen ez ugrik be mint probléma -
#2156 Coop-ban duplán hallom GLaDOS-t meg még egy-két környezeti hangot, ráadásul hangosan, túlvezérelve
Ezt hogy lehetne megoldani?
-
#2155 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Narancssárga kocka is van a világon, az jobban csúszik. A robotokat meg eredetileg meg kellett volna ölnöd, mert van rá lehetőség. Köszön, hogy kipróbáltad. -
#2154 kipróbáltam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A naracssárga lötyi nem ér el teljesen a lyuk végéig így kicsit szórakozni kellett hogy beleessen a cube,de nem hiba,csak párszor neki kellett futnom,mert megakad a végén.Aztán a golyót istennek se tudtam áthozni a blue beammel úgyhogy megvártam míg a falhoz gurul,leugrottam a turretekhez és kislisszoltam vele.Utána beammel áthoztam a cube-ot a prism-et és lényegében kész is lett.Nem volt rossz.Jöhet majd a többi rész,bár a coopnak még jobban örülnék. -
#2153 Én is készítettem egy pályát.
Tesztelnétek, ha nem nagy kérés.
-
#2152 Harlem Shake :D
-
#2151 humiariból idevág-e?
-
Hangman576 #2150 A nettel tuti nincs gond egyikőnknél sem. Portforwarding és Verify integrity of game cache segített, de még így sem tökéletes. -
#2149 Hát a host-nál nyilván nincs lagg mivel ö a host -.-
Az hostoljon akinek jobb netje van közületek. -
Hangman576 #2148 Haverommal megvettük a -75%-os leárazás miatt. Nyomnánk a coop-ot, de eléggé laggol. A host-nál nincs lag, viszont aki csatlakozik, annak laggol. Van erre valami megoldás? -
#2147 Mivel kb. ujra kellett forditani az egészet. :D -
#2146 Az első verzió tényleg szörnyű volt, de a javítás után jó lett a fordítás. -
#2145 passzolok,csak emlékeim szerint volt úgy.Én angolul játszottam végig.Úgy hallottam a poénok se jönnek át magyarul -
#2144 még az újrafordítás előtt próbálgattam... szörnyű volt
Angolul meg szinte minden végigjátszásnál megértettem egy újabb darabkát XD -
#2143 ha a menü magyar, a feliratoknak is magyarnak kellene lenniük