42
Need for Speed Hot Pursuit
-
Timbu #42 Verseny előtt hogy lehet az autó kategóriáját kiválasztani?
Itt a videón lehet, nekem viszont PC-n nincs ilyen "Select Series" képernyő.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hunbalee #41 Need for Speed Hot Pursuit Remastered teszt – Valódi felújítás vagy csak egy újabb rókabőr? -
hunbalee #40 Launch traileren a Need for Speed: Hot Pursuit
-
LamborghiniSG #39 11-14 ezret akkor sem ér egy grafikai mod egy 10 éves játékhoz, van bőr a képükön vastagon...majd egyik évben ha le lesz árazva... -
#38 Na végre. Így kell kinézni egy remasterednek!
Need for Speed: Hot Pursuit Remaster Screenshots Detail Visual Improvements -
#37 Jön a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered -
#36 -
#35 Need for Speed: Hot Pursuit Remastered - Minden fontos részlet kiderült a mai bejelentés előtt -
#34 Nagyon úgy néz ki, hogy felújított kiadást kap a 2010-es Need for Speed: Hot Pursuit -
#33 sztem a vga miatt teljesen esélytelen. -
Mbenyo97 #32 Ahha!
De low grafikával se porbájam meg szerinted? -
#31 sehogy -
Mbenyo97 #30 Hali!
Az volna a kérdésem hogy futna ezen a laptoppon a játék:
CPU: Intel® Core™2 Duo T5670 1.80 GHz
VGA: Intel GMA x4500 MHD
RAM: 2 GB RAM
Válaszotokat előre is köszi! -
bazsikaj #29 Hali.
Valaki tudna küldeni a need for speed hot pursuithoz cracket?:) -
nexus007hun #28 sziasztok
nemrég megvettem a játékot éshát nagyon tetszik, csak nincs még barátom. :S
autologban a nevem: kisyoe007
vegyetek fel pls! : D -
abydos #27 Aki jönne a mai napon Need for Speed Hot Pursuittal multiplayert játszani, az kapcsolódjon fel erre a TeamSpeak 3 szerverre: 92.249.227.102 -
waible #26 Sziasztok!Mért nem enged irányítást változtatni??
Se gombot sem kormány nem tudok beállítani mindig írja hogy nyomja meg amire változtatni szeretném azt ennyi hiába tekerem kormányt nyomok bármit nem változik? Valaki tudna valamit? -
Eddmegleves #25 Sziasztok... nem tudok activatort letölteni... mindkét gépemen letiltja a rendszer... szoval csak egy kód kellene de sehonnan nem tudtam letölteni.
Lécci valaki írjon már fel egy használhatót. Köszi -
diler01 #24 ha tud valaki kulcsot hozá.köszi.
-
dvid95 #23 csö nem értem
elindítom a játékot és egy fekete képernyö fogad és enyi mi lehet a gond megjegyzem elötte 2 napja még tudtam játszani vele
-
#22 jah az a 6. része az nfs sorozatnak :) -
#21 há de várjál már, hot pursuit 2 már volt nem ? legalábbis én játszottam vele már vagy több mint 5 éve -
Szabi1991 #20 Need for Speed Hot Pursuit topik -
RYO21 #19 Zárható! -
#18 Hot Piece of Shit -
#17 Konzolosoknál kaptam egy jó definíciót az árkádra: Ügyességi játék autókkal. A sim versenyt szimulál, valamelyik élethűbb valamelyik kevésbé. Persze nem mind1, hogy kerekre van e számolva a fizika vagy egy dobozra, de ez már más kérdés... :) -
#16 remélem lesz olyan jó mint a 3. és 4. rész(elsö hot pursuit és high stakes), ha hasonlora csinálják mindenféle tuning hülyeség nélkül, megtartva azokat a "nyilt" pályákat(minenféle hegyek között, vidéki utakon stb.) akkor még talán meg is veszem :) -
#15 én most árkád alatt pl az nfs Undercover, Burout paradise, blur-t értettem, ami = borzalom :) (sínautó) -
#14 De, TDU abszolút árkád volt, méghozzá nagyon jó. Árkád és nem sínautó, mint az NFS. -
#13 remélem lesz benne az a finom láthatatlan fal, amitől oly nehezen akartak megválni nfs-ék -
#12 3.,azért találhattak volna ki új nevet neki,kíváncsi vagyok hogy ebben is lesz-e bejárható város/vidék ahogy a videón látszott vagy mint a hot pursuitokban csak lineáris pályák lesznek. -
#11 tdu sem volt árkád ez sem lesz az (remélem) -
#10 sztem a test drive sokáig sehol nem volt (nfs elnyomta, mert akkor még jók voltak) a tdu meg magának vívta ki az elismerést az egyediségével :)
mind1, lewarezolom majd aztán kiderül meddig marad ez a remekmű... :D -
#9 hanyadik hot pursuit lesz ez már? ha visszanyúlnaka a régi pályákhoz ami a harmadik rézsben volt, talán jó lesz, de full uj pályák, kocsik, nitró tuning, meg anyám kínyja lesz benne. -
#8 TDU hírnevét pedig a Test Drive III: The Passion alapozta meg -
#7 Van rá esély hogy a TDU is az lesz:S -
#6 pont ez fogja öregbíteni a hírnevét? :D komoly hírneve van a tdu-nak nem kell egy ilyen izé oda. ez is ugyanolyan fos árkád lesz mint az elődjei... -
#5 Nem csoda mert nfs: criterion címen fut, mivel anno a topiknyitó még nem tudta, hogy milyen nfs-t fejleszt a criterion. Ellenben szerintem, át akarják/akarták nevezni. De egyébként nagy bajt nem csináltál, nem azért mondtam. -
#4 Hamáááá' pixxel koma kib.szott mindent ezügyben a TDU2 totyból.
:)
Pedig öregbíthette volna a TDU2 hírnevét. ;) -
#3 Akkor törölhető,nem találtam meg.