Versenyhatósági vizsgálat az Apple ellen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vicces, hogy az irigyek egybõl idejöttek "diadalukban" röfögni.

LZ forever

téged kéne seggberúgni. nálam cirka 5 éve van flash plugin, többféle böngészõben, és soha, egyszer sem volt nem hogy olyasmi, amit leírtál, de még csak összeomlás se.

szóval csak gratulálni tudok neked, amiért a saját kis user errorodat az adobe nyakába akarod varrni.

Nem azért de a flash tényleg egy rakás sz@r. Úgy vágja haza gépemet hogy se kék halál se semmi csak újraindul. Mióta nem telepítem fel a nyomi pluginjukat azóta semmi baja egyik gépnek sem. Adobe-t kéne seggberúgni nem az apple-t.

Nothing Ever Changes

Hehe visszafröccsent a kaki amibe belecsaptak? Ahogy elkezdtek arcoskodni adobe-vel meg leosztani mindenkit hogy az õ termékük a legjobb, meg majd megmondják merre menjen a világ, elkezdték õket is szivatni😄 Azért az MS sem védi ennyire a termékeit, és pont azzal hódít hogy nincsennek szinte korlátok. Apple melett egyébként egyre jobban elfogadhatóbb számomra az MS is.

Ez kb olyan mint a politika. Pár ember elhiszi amit az "istene" mond aztán meg csak néznek ha mást merészel valaki állítani. Gondolom gyászmise, virrasztás, stb már be van tervezve a fanok közt😄
Remélem, ízekre szedik az Apple-t, minden oldalról. (Zene, HTC, stb.) Nagyon rájuk férne már.
A legjobb lenne ha be is zárnák már ezt az "1984" típusú céget...
"A mostani vizsgálat célja annak kiderítése, hogy az Apple vajon hátrányos helyzetbe hozta-e a magatartásával a szoftverfejlesztõket, illetve a konkurenseit."

Inkább jót tett azzal, hogy nem támogatta elavult, megbízhatatlan formátumok belepiszkítását a termékeibe...

LZ forever

TreDoR
Jaja, nem szép dolog ilyet kívánni szegény almáknak (alma = lama XD). Ez nem korrekt velük szemben, elvégre õk nem tehetnek semmirõl, és õk nem voltak olyan parasztok, mint a Microsoftosok, akik belevágtak a saját oprendszerükbe konkurens böngészõket, választási lehetõséget felkínálva.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee<#rinya>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

5c0rp330n
remelem szetszedik oket ahogy csak lehet