Versenyhatósági vizsgálat az Apple ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérjük a kukacos almákat ide helyezzék !

"es forras, ami alatamasztja a milliokat!"
...asszem talán valami internetnek hívják.
De ha mar elinditottad ezt, bizonyitsd be, hogy az Apple "televan (sic!)" olyan termekekkel, amik gazdasagilag sikeresek es "milliok" gondoljak ugy, hogy szarok!
Tehat, termeknev es forras, ami alatamasztja a milliokat!
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
figy, onnantól kezdve, hogy egy Apple, vagy MS, vagy Armani vagy akármilyen más termék megítélése szubjektív, mit magyarázzak ezen? Az Apple televan olyan termékekkel, amiket üzleti szempontból sikeresnek könyvelhet el, szerintem meg nem jók. Ha csak én gondolnám így, még csak-csak elfogadnám, hogy velem van a baj, de mivel emberek ezrei, milliói gondolják hasonlóképpen, ezért azt hiszem van létjogosultsága a véleményemnek. Pont.
Kivancsi lennek, hogy ezt a kijelentesedet milyen konkretumokkal tudod alatamasztani. Ne kerulgesd a forro kasat, sorold a peldakat!
Az iPod pl szerintem egy jó kis ketyere, igaz nekem nincs, de sztem jó cucc. Csak hogy lásd, nem fikázok élbõl mindent, ami Apple. Vagy ott van a Logic, mint végfelhasználói program. Ezt sem használom ugyan saját célokra, de elismerem, hogy jó cucc.
takarodj már...
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szerintem el vagy tévedve, mert amennyi az Apple vagyona papíron, az nem Steve Jobs vagyonával egyenlõ. És egy ilyen stratégia lépésnél össze kell hívni a részvényeseket is...
5 milliárd dollár a vagyona, de az nagyrésze részvényekben van, Bill Gatesnek ennyiért van alapítványa a vagyona meg 10x-ese...
Az meg figyelmen kívül hagyod, hogy ehhez a Dellnek, HP-nak MS-nek, és Nintendonak is lenne egy két szava...Mivel õk is ott gyártatnak...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Vagy esetleg ala is tudod tamasztani az allitasodat?
Elõbbi aki úgy állítja be a dolgokat mintha mindenki akinek hozzászólása rossz színben tünteti fel az apple céget és termékeit, szürreális extrémitásokat állítana.
Utóbbi aki mindenbõl kimagyarázza az apple és termékei sikerét.
Tudom, hogy ez szubjektiv, de erdekelne, hogy MO-n hogyan latjak ezeket a dolgokat a szakertok...
most mondjam azt, hogy te hazudsz pofatlanul? de inkabb csak leszarom a hulyesegeidet 😊
Windows-on és Ubuntun is elõfordul.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
http://gaborszantai.co.uk/
Nothing Ever Changes
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Most, hogy a Foxconn szarakodik, lehet, hogy kiakad Jobs és felvásárolja kilóra a HTC-t és megoldja a gyártást és a pereskedést egy kalap alatt 😄
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
És mindenki lopott is...ez is tény...... de eléggé klasszis, hogy az Apple termékeket majmolják, mindennek elmondják.... iPad...húúúdeszar minek az... aztán végülis mindenki hírtelen hasonlót akar gyártani.
Hírtelen a Microfost is érdekli ez a piac...... míly meglepõ :-)
Itt nem az a baj, hogy azt mondja, nem lehet felrakni, mert mi nem akarjuk, hanem elhordja mindenféle szarnak, ami viszont hitelrontás. Ilyet pedig nem csinálunk, PS3 se megy a flash, de a sony nem szarozza le az adobét, õk meg nem perelnek...
Pár millával kevesebb lesz Jobs bácsi zsebében...plusz ha az itunest is megfúrják, akkor lesz ott nagy sírás-rívás...
ON: Remélem hogy helyrerakják az Applet mert kicsit elszállt ezzel a mindenkit korlátozunk arra amit mi akarunk dologgal. Félnek nyílván hogy egy ingyenes szabadfejlesztésû program überelné az õ nagy valamilyüket..
Jobs kissé túlzásba viszi az irányítási vágyat.. olyan mintha egy kapitalista diktátor lenne. 😄
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
btw: az ebben a hirben szereplo vizsgalatokhoz semmi koze nincs az adobe-nak...
Tíz évvel azután, hogy szóltak nekik.