1542
-
  • Cat 02 #141
    Én voltam Romániában meg Szlovákiában is. Románoknál főváros teljesen okés volt (amit láttam), de nagyrészt a hegyekben voltam ott meg nomádság volt, de akkor sem tűntek úgy, hogy éheznek. Szlovákoknál meg amit láttam, az olyan mint Mo, mondjuk csak városhoz volt szerencsém, meg nagyobb falukhoz.
    Egyébként van ahol Mo-n is van ilyen. Pl heti 10 étkezés, az is iskolában, otthon semmi, és nem feltétlen a romáknál.
  • Hegi90
    te már csak tudod :D
  • Hegi90
    így van.
  • st3ve
    Akkor fogalmaznék ugy hogy ha kellene.Inkább 10 magyarországi cigánnyal állnék szembe mint 10 romániaival.Nagyon veszélyesek.Hazaiak is durvák hát akkor ezek.Kint a rendőrök azért nem is szaroznak.
  • Bruk
    Itt is láthatsz legalább olyan érdekes dolgokat... sajnos.
  • st3ve
    a románok azok mindent megtuningolnak.
  • Bruk
    Bukeresten jobb utak vannak mint Bp-n.. ha jól tudom. Román tuning verdákhoz hasonlót én is láttam már itt nálunk nem 1-et pl.: Belsőbőcsi körforgónál. Aztán ilyen nyomortelepet legalább 10-et mondok itt Miskolcon..
  • Sephirot T
    lofaszt ez az orszag akkora szarban van mint meg soha
  • Szabi1991
    jah, pár éve sokkal le voltak maradva.. most meg már a közelükbe se vagyunk annyit fejlődtek.. ez a ciki..
  • st3ve
    Még annyit hozzátennék hogy néhány éve meg lehetett nézni romániát hol állt magyarországhoz képest , meg most mi a helyzet.
  • Hegi90
    gazdaságilag mégis jobban állnak :D
  • Muki100
    Magyarországon kb. 600 000 fős a cigány etnikum, Romániában jóval több mint 1 millió, szóval nincs igazad.
  • st3ve
    Akkor javaslom , hogy ha lesz egy ki s szabadidőd kiránduljatok ki románba.Sztem fogol látni érdekes dolgokat.Pl ilyen autokat se látni itthon ami nem benzinnel megy hanem állati erovel megy.egy szónak is száz a vége érdekes egy ország meg kell hagyni.
  • Szabi1991
    utoljára 1hónapja voltam Romániában, tudom hogy pl. a #119-es kép hol készült..

talán egy picivel többet láttam mint te.. ;)
  • Hegi90
    "Akkor is a román a legdurvább." és ezt mégis mire alapozod? Romániában nem is jártál még, és nem úgy látszik, hogy valamilyen gazdasági szakember lennél.

Zárható szvsz.
  • st3ve
    Szerepel a cimbe magyarország???Sztem nem.A képek románból valók??Igen akkor mi a problem????Osztozunk itt az ökörségen.
  • Szabi1991
    te nyitottad a topikot, te kötekedsz.. ráadásul fogalmad sincs róla hogy hol mivan..
  • st3ve
    Minek kell itt kötekedni???Ő kezdte.Senki előtt nem titok milyen állapotok vannak.Akkor is a román a legdurvább.
  • Szabi1991
    "csak azt a környéket ismered"

#14: "Járt már valaki románba"

gratulálok..
  • Hegi90
    Én már láttam :o
  • st3ve
    Pl.:Ilyen Dácia -t se láttam még.Pedig nálunk is elterjedt autófajta volt.
  • Hegi90
    Gratulálok a következtetésedhez :DDD
    Tehát azért, mert ő is tudna mo-n ilye (sőt durvább) képeket készíteni, ezért ő csöves helyen lakik. Ez aztán munka.
  • st3ve
  • st3ve
  • st3ve
  • st3ve
    Úgy látszik te laksz valami csöves telep közelében és csak azt a környéket ismered.Azért a két ország között vannak különbségek.Bár meg kell hagyni nálunk is lehetne csinálni grafikus alkotásokat.De ez a román körkép mindnt visz.A hazait is felülmulja.
  • st3ve
  • cargame
    A cime lehetne a topiknak Welcome Románia/Szlovákia/Szerbia/Magyarország
  • cargame
    ???
  • st3ve
  • cargame
    Lehet, h velem van a baj de ebben semmi kulonost nem latok...lehet neked egy belvarosi pestinek az aki meg eleteben nem jart varoson kivul.
  • st3ve
  • st3ve
  • st3ve
  • st3ve
  • cargame
    Latod mekkora baromsagot mondtal. Mert azt a Ladat kb. egy vaslerakatba viszi, h penzt kapjon erte.
  • Szabi1991

• st3ve
    Ki kéne kőtözni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Szabi1991
    Welcome in Romania 2010 ;)

• st3ve