Welcome Románia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Lovagolhatsz azon, hogy valaki csak a szülõk egyik ágán Székely... nagyon sajnálom, hogy egy ilyen egyszerû képlet felfogása gondot okoz!
Mellesleg megjegyezném, hogy a magyarságnak nincsenek sámánjai...
A stílusod pedig nem csak gyerekes, de pökhendi is... ráadásul ahogy érzékelem alapok nélkül! Picit járj utána annak, hogy aminek vallod magad, azok az emberek, hogy viselkednek, és milyen mentalitást képviselnek... a tiedtõl merõben eltérõek!
Sajnálom, hogy hozzátok is elért az agymosás...
www.smart-bus.hu
Amikor feltetted a kérdésedet már az elõrevetítette, hogy aztán nyomatni fogod a betanultakat. Tessék kimenni a levegõre és felejtsd el ezt a butaságot a félszékelységedrõl 😄 Ilyen hülyeséget még nem hallottam. Olyan van hogy erdélyi. De olyan hogy félszékely... Te valami speci sámánozós válfaja lehetsz a magyarkodóknak szerintem 😊
A világért sem szeretnélek megsérteni, de szerencsére az én tapasztalatom gyökeresen eltér attól a képtõl, amit te itt székely címszó alatt prezentálsz...
Zárszónak egy Wass Albert verset ajánlanék:
Hontalanság hitvallása
Hontalan vagyok,
mert vallom, hogy a gondolat szabad,
mert hazám ott van a Kárpátok alatt
és népem a magyar.
Hontalan vagyok
mert hirdetem, hogy testvér minden ember
s hogy egymásra kell, leljen végre egyszer
mindenki, aki jót akar.
Hontalan vagyok
mert hiszek a jóban, igazban, szépben.
Minden vallásban és minden népben
és Istenben, kié a diadal.
Hontalan vagyok
de vallom rendületlenül, hogy Õ az út s az élet
és maradok ez úton, míg csak élek
töretlen hittel ember és magyar.
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]

Korábban írtam, van egy baróti Jobbik tagunk. Egy másik tagunk felesége, szintén baróti. De, hogy említsek egy másik hölgyet, aki Kovászna megyei Baróton született, 😄DD elég sokat segített nekünk a Jobbik kampányban. Plusz van egy aradi tagunk, tudom, nem Székelyföld, Õ már Magyar állampolgár. Magyar Gárdának van egy olyan százada, amiben csak Székely emberek vannak. Neve is, Magyar Gárda Székely Század.
Megítélésem szerint, pont ti vagytok buta, megvezetett emberek, akik benyalták a hosszú évek agyzsibbasztó propagandáját!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
www.smart-bus.hu
Más nép? Tudod mi a más nép? A román az más nép... de a Székely nem más a Magyartól... A magyarságodon belül Székely vagy, ennyi. Vagy esetleg van olyan, hogy Székely nyelv? Nem emlékszem rá...
"Az hogy a parlament alakuló ülésén vagy nagy ünnepeken eléneklik a himnuszomat az belefér"
Nem a Te himnuszod, ehhez jobb, ha hozzászoksz! A Székely ember Magyar ember, ha tetszik, ha nem.
"Az hogy te félszékelynek félmaygarnak érzed magad vagy mit írtál az jelzés arra nézve is, hogy egyikkel sem tudsz azonosulni."
Nem írtam ilyet, ez a rosszindulatú csúsztatás elég sértõ! Én normálisan beszéltem veled, a minimum, hogy ezzel te is megtisztelsz! Bízom benne, hogy világos lesz amit írok, a "félig Székely" annyit tesz, hogy az egyik szülõi ágam 100%-ban Székely. Ettõl még 100% magyar identitásom van, mivel a Székely ugyanúgy magyar, mint az Anyaországi magyar, vagy mint a Jászok, Kunok, Matyók, stb... Mindannyian a Magyar Szent Korona részei vagyunk...
"Ha identitás zavarban vagy akkor nézd meg a vallásod. Az lehet az összetartó kapocs 😊"
Erre inkább nem reagálok...
"Ja és sose voltál székely."
Ezt nem te döntöd el, de mellesleg nem is állítottam soha ilyet! Lehet, hogy számodra érthetetlen ez a történet, de számomra magyar és magyar közt nincs különbség! Az én szememben az a magyar, aki úgy viselkedik!
"Ez a típusú szöveg elég egyszerû. Olyan van hogy hazafi. Lehet lengyel is akár. 1848-as szabadságharc hadvezérei pl."
Lehet akár bantu néger is, ha a magyarságért él, értünk tesz, az akkor is magyar, ha az útleve esetleg nem az...
"Gyanús vagy nekem ezzel a mesebeszédde la származásodról... félkínai stb 😄"
Nem tudom Te hány éves vagy, de ez a stílus elég gyerekes! Ha úgy érzed, hogy nem tudunk kulturált formában diskurálni, akkor szólj, és nem erõltetem. Egy kérésem van, ne sajátíts ki semmit a Székelység nevében...
www.smart-bus.hu
Akár Erdély topicot is lehetne indítani.
Szárnyal a képzeletem, akár erdélyi sg-találkozót is csinálhatunk<#nyes>#nyes>
Az ilyen ember nem magyar... nem kell vele foglalkozni, általánosítani pedig végképpen nem szabad ezek alapján!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Erdélyhez pont annyi közöm van, mint neked, neked pedig pont annyi közöd van az Anyaországhoz, mint nekem...
www.smart-bus.hu
Solt:
Na ugye hogy megmondtam 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
De tényleg legyen ennyi a politika itt.
Más:

Királyhágó motoros videó
elindultak 3 sporkocsival hogy megkeressék a világ legjobb útjait
2:30 kor meg csodálkoznak hogy jobb autók álnak a fekektetengernél mint amivel õk jöttek <#mf1>#mf1>
Amúgy meg, aki elindította a topikot, az nagyon büszke lehet magára, ha ennyi ismerete nincs a szomszéd országról, hogy komolyan vegye azokat a képeket, amik elöl vannak. Gratulálok...
Nem épp olyan szar hely ez mint azt a képek mutatják persze vannak ilyenek nem tagadom, de ez nem csak itt fordul elõ. Attól, hogy itt élek még ugyan úgy magyarnak érzem és mondom magam, mert az is vagyok.
Üdv.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!