Az év legfélelmetesebb játéka?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kár hogy finnek csinálták a játékot. Amúgy vagy "jenkik" vagy "yankee-k", más megoldás nincs.
a hangulata valóban call of cthulhu-nak néz ki
az egy zseniális játék volt. Olyan hangulatú játékkal még nem találkoztam.
Ha ez is olyan lesz akkor nincs baj!
az egy zseniális játék volt. Olyan hangulatú játékkal még nem találkoztam.
Ha ez is olyan lesz akkor nincs baj!
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Finomabb is a házi füstölt, mint a gépsonka 😄
Én is csak megéheztem az elsõ kép láttán.. De úgy látszik a yenkik a saját árnyékuktól is félnek.
Én is csak megéheztem az elsõ kép láttán.. De úgy látszik a yenkik a saját árnyékuktól is félnek.
amúgy a Thief 3-ban az elmegyógyintézetben vagy hol... nah szerintem az is nagyon para rész volt.
Szeretem a horror játékokat, de akkor tényleg legyen horrorisztikus
Szeretem a horror játékokat, de akkor tényleg legyen horrorisztikus
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ha a játék olyan lenne, mint a Penumbra, csak kicsit változatosabb játékmenettel, és sokkal nyomasztóbb hangulattal, ilyesztõbb ellenfelekkel, akkor ez egy isten játék volna.
Hú, nézzétek meg ezt a gameplay videót:
http://www.youtube.com/watch?v=JEHPwAvrc_U&feature=player_embedded
Kb. pont olyan mint a Dark Corners of the Earth. Hangulatilag, meg az ijesztgetés is hasonló (pl kép homályosodik ha valami ijesztõt lát, stb.).
A DCotE baromi jó game volt, szóval ez is jónak tûnik 😊
http://www.youtube.com/watch?v=JEHPwAvrc_U&feature=player_embedded
Kb. pont olyan mint a Dark Corners of the Earth. Hangulatilag, meg az ijesztgetés is hasonló (pl kép homályosodik ha valami ijesztõt lát, stb.).
A DCotE baromi jó game volt, szóval ez is jónak tûnik 😊
Erre nem tudok mit mondani, csak azt, hogy nekem pl. a Penumbra igenis beszaratós volt 😊
Az elsõ kép iszonyat félelmetes! Gyakorlatilag 10 éve minden falusi háztartásban volt "füstölõ", benne ilyen látvánnyal. Rettegek :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hohó, egy emlékkeresõs játék! Planescape megszerettette velem az ilyen sztorikat, várós.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni