Az év legfélelmetesebb játéka?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kár hogy finnek csinálták a játékot. Amúgy vagy "jenkik" vagy "yankee-k", más megoldás nincs.

monkeymajom
a hangulata valóban call of cthulhu-nak néz ki
az egy zseniális játék volt. Olyan hangulatú játékkal még nem találkoztam.
Ha ez is olyan lesz akkor nincs baj!

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Finomabb is a házi füstölt, mint a gépsonka 😄
Én is csak megéheztem az elsõ kép láttán.. De úgy látszik a yenkik a saját árnyékuktól is félnek.
koschwarz
árvaház...és tényleg fosatós volt! <#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Broafka
amúgy a Thief 3-ban az elmegyógyintézetben vagy hol... nah szerintem az is nagyon para rész volt.
Szeretem a horror játékokat, de akkor tényleg legyen horrorisztikus

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Prody
Hát igen... Penumbra fanoknak kötelezõ!! 😊
Megjelenés napján veszem is 😄

Ha a játék olyan lenne, mint a Penumbra, csak kicsit változatosabb játékmenettel, és sokkal nyomasztóbb hangulattal, ilyesztõbb ellenfelekkel, akkor ez egy isten játék volna.
Hú, nézzétek meg ezt a gameplay videót:

http://www.youtube.com/watch?v=JEHPwAvrc_U&feature=player_embedded

Kb. pont olyan mint a Dark Corners of the Earth. Hangulatilag, meg az ijesztgetés is hasonló (pl kép homályosodik ha valami ijesztõt lát, stb.).
A DCotE baromi jó game volt, szóval ez is jónak tûnik 😊
Erre nem tudok mit mondani, csak azt, hogy nekem pl. a Penumbra igenis beszaratós volt 😊
Tinman
Az elsõ kép iszonyat félelmetes! Gyakorlatilag 10 éve minden falusi háztartásban volt "füstölõ", benne ilyen látvánnyal. Rettegek :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hohó, egy emlékkeresõs játék! Planescape megszerettette velem az ilyen sztorikat, várós.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni