16
-
#16 Pedig bátran elmondhatom hogy nekem még vén rókának is tudott új dolgokat mutatni a RDR. Nagyon jó a hangulata, fantasztikus a játékélménye, a sztorija ami számomra mindig a legfontosabb. Tartalmas. Ilyen és ezekhez hasonló játékok még a The Darkness, Alan Wake, stb. Tipikus ellenpéldák napjaink játéktemetőiből. De való igaz hogy a pénz motiváció egyre nagyobb. Azzal sem tudok vitatkozni hogy valakinek a Rockstar munkái nem jönnek be. Ha egy napon pc-re is kiadják érdemes vele tennetek egy próbát. Megéri. Már csak azért is, mert ennek a játéknak is csak egy a feladata. Szórakoztasson. Annak pedig maradéktalanul eleget tesz. -
Gyuszopapa #15 Hát én kipróbáltam nem rossz de tudok élni nélküle és a gta4 nélkül is tudok kár volt kihozni pc-re azt is hagy b....janak rajta a konzolosok.Valahogy a rockstar játékai különben se hoznak lázba.Mellesleg mióta a konzolokat favorizálják valahogy nem tud egy játék se lázba hozni se konzol se pc szinten,főleg hogy rááltak a pénzgyártásra azóta kiveszett a játékokból valami számomra.Sajnos. -
Reg5 #14 100 milla volt. -
#13 Én csak annyit fűznék hozzá hogy hiába van boxon warez ha multizni gyakorlatilag kockázatos vele a ban miatt. Így még boxon is a warez ellenére 10ből legalább 5-6 ember megveszi a játékokat,szemben a pc-vel ahol jó ha 10ből 1 megveszi sajnos...
Továbbá ps3-on nincs warez.:)
-
#12 lofaszt kaptok, ha kaptok is evek mulva, hasznalhatatlan lesz (mint anno a gta4) -
#11 Különben? Lewarezolod? :D -
PheCho #10 Én csak annyit fűznék hozzá, hogy még a magyar torrentoldalakon is megtalálható az XBOX-os verzió 3 féle változatban. Warez mindenhol van, csak kisebb a reklám. -
#9 kereszteshadjáratot indított a pc-s kalózok ellen. kár, hogy semmi, de semmi értelme itt verni a nyálat, és erre energiát pazarolnia. de vannak emberek akiknek az önigazoláshoz kell gyűlölködés és egy képzelt ellenség...
(egyébként egyetértek vele) -
falselight #8 ne próbálj felhúzni, légyszíves.:P -
#7 Remélhetőleg nem,inkább hegesszenek vmi új játékot vagy kiegészítőket a RDR-hez. Azért felesleges pc-n munkálkodni hogy 1-2százezer értelmes pc-s megvegye a többi pármillió meg lewarezolja.:) -
kwili #6 amúgy képek alapján tök jó a hangulata én majd biztos felteszem, ha olyan mint a gta akkor rossz nem lehet :) -
kwili #5 Grand Theft Horse :P -
#4 Érdekes ez a "Ha nekem nem tetszik, akkor azok az igénytelenek, akiknek tetszik" felfogásod... -
falselight #3 remek. így talán mi, pc-sek is megkapjuk. -
avman #2 első elemzések szerint 4 milliót kellett volna eladni a játékból ahhoz, hogy nullszaldós legyen a program.
ez olyan 200 millás költségvetést sejtet...
Prince of Persia: The Sands of Time 200 milla. gyanítom csak a digitális effektusokra többet költöttek.
milyen elemzők voltak ezek, vegyelemzők, nyomelemzők? -
#1 A kritikusok a minőséget nézik (amikor épp nem lefizetve írják a 90+ pontos kamucikkeket), ezzel szemben áll a tehénszaros-legyes téma. Az emberek nagy része igénytelen, jó nekik az ilyen Borderlands féle szenny is.
Az másik kérdés, hogy egy kritikusnak nem dolga sikerességet jósolni, ha valamelyik ezt tette, akkor ott baszta el, és tényleg nézhetne másik szakma után...