60 éves láncdohányosoknak felelnek meg a profi játékosok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láncdohányos nem sok él 60 éves koráig, ha csak nem 50 évesen kezdte.
?ásik voltam fent a Korányiban 2 hetet, tüdõrákosok mellett. Az nagyon megütött, hogy legkeményebb dohányos napi 2 dobozt szívott...de általában kevesebb napi egy doboznál, volt olyan, aki 10 éve dohányzott, és rákos lett..
Én meg lapítottam a napi 3 dobozzal a zsebembe, és nem is rák miatt voltam fent...
Amúgy a kutatónak javaslom, menjen be egy irodába, ahol egész nap nõk ülnek gép elõtt, szép formákat lehet ott is látni...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
De amúgy szerintem akik _igazán_ profin nyomják, napi >10 órában, edzõvel, stb., nekik kell az állóképesség is, szóval rájuk meg megint nem igaz a cikk.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
En irodaban dolgozok napi 8 orat majd meg vagy 6 ot jatszok vagy netezem de mindenkepp gep elott.
Es megis mikor az uncsim keszult testibol vizsgazni vele szaldtam le az 1km es hamarabb mint o 3.05 perc alatt. S a vegen meg volt erom sprintelni is. semmi edzes nelkul.
Nem tom hogy minden 60 eves cigis kepes e lefutni mondjuk 1,5 kilometert adott ido alatt.
A tesiórák mellesleg jóformán semit se érnek.
Mozgásnak kevés, edzésnek kevés, lazíztásnak viszont néha sok-
valahol a kettõ közöttt van, és ígyszerintem kurvára nem ér semmit, ha mellette rendesen sportolsz.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
anti hero
Napi 2 óra az már szinte edzésprogram. Meg tényleg nem tudom, kinek van annyi ideje, hogy _minden nap_ 2 órát erre szenteljen ?!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tehát sokkal rosszabb a helyzet mint, hogy csak gyengébbek a társaiknál.
8 óra irodai munka után 2 óra edzés kb. semmi. Gondolj bele, hogy 24 órád, hogy van felosztva.
8 óra alvás (nincs mozgás)
8 óra munka (kevés mozgás)
2 óra edzés (igen intenzíz mozgás)
és van még 6 órád amiben valószínûleg benne van a közlekedés a teremig meg vissza a munkahelyre a kaja a mosakvás stb...
Tehát 16 óra minimális mozgásra jut 2 óra kemény edzés + 6 óra egyéb tevékenység.
:))
"Egy az õ korában lévõ személynek sokkal fittebbnek kellene lennie, de talán az egész a profi játékosok munkahelyi kockázataira és arra vezethetõ vissza, hogy naponta akár tíz órát is a képernyõ elõtt töltenek."
Ott van, hogy munkahelyi kockázat. Nem ilyen hobby játékosokról van most itt szó még ha az több órát jelent is.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
A teljes fiatalság 70%-a a tesi órákat leszámítva nem sportol semmit. A kockák, ha nem térnek el az áltagtól negatív irányba - akkor õk is ezen a szinten vannak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy nem véletlen, hogy pl. a koreai Starcraftosok napja is X óra játék + Y kondiból áll...
Én profi játékos vagyok, de mellette lazán airsoftozom, majd azt is profi szinten. Oda pedig kell az állóképesség.
Tehár a hír az én esetemben legalábbis kurvára nem igaz.
Sõt, legtöbb profi ismerõsöm nagy partiállat, sportol, meg rendes életet él.
A profizmus nem egyenlõ a kockákkal, akik elhízva folynak el a szék elõtt. Messzirõl nem...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
LZ forever
Eddig olvastam :)
És innentõl HOAX-nak minõsítve...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Elkezdtem cs-zni, rengeteget játszottam, nem érdekelt semmi, és akart a rák kimenni az udvarra. Utána elkezdtem járni kézire a tesitanárom ajánlása miatt, és hipp-hopp, jön VUK, rájöttem, hogy a cs egy nagy lószar, és milyen jó dolog a labdát kergetni, hajigálni és közben a csapattársakkal/ra ordítozni. Egy csepp feszültség nem volt bennem. Utána jól lesérültem, kificamodott a térdkalácsom, 6 hónapig épültem fel, utána elsõ edzésen szétment a másik lábam is. Befejeztem a kézit, de azóta eljárok futni, biciklizni, vagy egyszerûen csak kimegyek az udvarra, és játszok egyet a kutyával.
Higgyétek el, a kettõ nem nagyon fér össze.És ameddig itt ültem, és osztottam az észt, megint nem csináltam semmit.
Én heti 2x1,5 órát röpladdázok és minden más nap legalább 13 km-ert tekerek. Ennek ellenére bõven van raktam felesleg. Mozoghatok akármennyit, akkor sem lesz sportos testalkatom, pedig régen az volt...
Én napi rendszeresség játszok vmit, elismerem, 2-4 óra attól függ mi lesz másnap, elõtte vmi lecke meg hasonlók. Cooper-en éppen tegnap elõtt volt tesi, 2860-at futottam, sztem az elmegy, kint a melegben... persze nem is katonának készülök.
Szív és érrendszeri betegséggel pedig lehet jönni... már minden azt okozza... túlsúly pl. dfe elég ha csak 30 éven át a szmogos belvárosban állsz a dugóban napi 1 órát.
He nem is vagyok professzor és többet írta mint õl :D még % ot is írtam kapom már a nobel díjat??
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Én egyébként 8 órát ülök a gép elõtt a munkahelyemen, utána pedig otthon is játszom egy kicsit. Viszont a két pont távolsága 8 kilométer, amit minden nap bringával teszek meg, nem ritkán 10-15 kilométeres kerülõvel :)
És a fizikumom emellett simán eléri az átlag 20 évesét, lévén hetente 3-4 alkalommal edzek kb. 2 órát.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nyilvánvaló hogy,amikor valaki egy dologra idõt fordít a másikra kevesebb ideje marad. Az egyensúly lenne a lényeg, de ezt munka mellett nehéz megoldani..
Amikor hazamegy valaki,akkor a kevés idejét arra kéne fordítani,hogy a nap közbeni tevékenységét ellensúlyozza,de akkor nem marad ideje arra,amit szeret csinálni.
ekkora egy fasz cikket : )
gratulálok Dr. Dominic Micklewright-nak
anti hero