12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Quantumleap
    Valamelyik korábbi részben mondta, hogy lufikkal fog jelezni?
    Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.11.25. 09:05:16
  • MoRT2195
    Ezzel jelzett Glenn. Ezt várta már Maggie mióta, ezért állt oda figyelni a falhoz, mondta is.
  • Quantumleap
    Ja, és majd megint jön a mellbevágás úgy, mint Beth-nél.
    De számomnra amúgy nem egészen tiszta, hogy a lufikból miképp gondolja, hogy Glenn az.
  • MoRT2195
    Az előző részben viszont felcsillant a szeme a lufikra, és rögtön mondta, hogy ez Glenn.
  • Quantumleap
    Azért azt ne felejtsük el, hogy két résszel ezelőtt Maggie azt mondta, hogy ő már elengedte magában. Ennek a jelenetnek még meglehet a funkciója, persze az is lehet, hogy szimplán csak a beetetésünkre volt. Meg az is igaz, hogy ez némiképp Beth halálához hasonló dolog lenne.
  • MoRT2195
    Most már biztos visszajut valahogy. Vagyis őőő... vissza? Lehet olyan már nem nagyon lesz az előző rész utolsó képkockáiból leszűrve. :D Durva félévadzáró lesz szerintem és remélem is. :)
  • Quantumleap
    Lehet, hogy az én memóriámmal van a baj, de Glenn feje a múltkor még nem a másik oldalra ált az esés után? Ez egy kicsit olyan, mintha egy epizód avval fejeződne be, hogy valaki belezuhan egy szakadékba, majd utána a következő rész elejére hirtelen teremne a hátán egy ejtőernyő.
    Amúgy várjuk ki a végét, lehet ez hamis megkönnyebülésbe ringatás, még símán megmurdélhat másképpen, mielőtt Maggie-vel találkozhatnának.
  • Quantumleap
    Glenn még mindig koreai.
  • Sequoyah
    Ok, szoval a zombiknak lehet termeszetfeletti erejuk, de az embereknek meg csak termeszetellenesen nagy mazlijuk sem?:D
  • MoRT2195
    Mondom az EMBEREKNEK...
  • MoRT2195
    Nézném, ha adnák végre a következő évadot.
  • Prof William
    Max Brooks zombikisokosa szerint a Zombik csakis a "friss" húsra harapnak. 24 óránál régebbi holtestet már nem próbálják megenni.

Nicholas meg kb 30 másopderce még élt, szóval sztem lazán belefér a friss kategóriába...
  • Sequoyah
    A zombi mar onmagaban termeszetfolotti leny, mivel a termeszeti torvenyek alapjan ilyen formaban nem letezhetnek:)
  • eddaniel
    mort te meg nézd a trónok arcát abba minden főszereplő megdöglik
  • eddaniel
    Bírom, hogy beírok valamit viccből, erre jönnek rá a "tudományos" magyarázatok.
  • MoRT2195
    A komment írás alatt ott jó pár ikon, ott van a spoiler is, rákattintasz és tádá.... :)
  • IXEMGabeo
    neked valaszoltam amugy
  • IXEMGabeo
    " (egyébkén a zombik nem csak élőket esznek?) mert akkor a magát főbelövőt milyen jogon ették meg?!"

leirom mivel elottem lelottek sokan mi tortent...

Nicholas holttestet nem itatta at zombi szag, ezek a verszagra mentek Nicholas vere nem alvadt meg akar halott akar nem a teste friss hus...zombik nem esznek egymast, mert valoszinuleg a szag miatt azt hiszik az idegreceptoraik, hogy a "sajat fajtajukbol" valok ergo tudat alatt nem vagynak a rothadt husra... valosagban te sem eszed meg a romlott kajat vagy igen? Nicholas teste meg nem volt romlott hat ezert kezdtek el falatozni belole
  • eddaniel
    na, megint volt lábkapargálós rész, amikor a csávó leesett a kötélről nem tudták lehúzni, pedig elérték a lábát többször is.
    Miért nem úgy csinálják meg, hogy nem érik el, akkor hitelesebb lenne?
    És amikor közéjük esik szétspriccelnek a zombik, mitől könyörgöm?!
  • IXEMGabeo
    ijj nagyon allat resz volt...mivel kevesen lattak nem irok semmit nem tudok spoilerezni a billem miatt...

mindenki valaszt kapott a kerdesere
  • SzinesGeza
    Te akarod mindenképp, hogy a zombik úgy gondolkodjanak(?) mint te! :)
  • MoRT2195
    De ennyi erővel a kukát is verhették volna. Gondolom falon keresztül se látják az embereket, mégis verik azt... na mind1, tényleg hagyom a témát, mert feleslege logikát keresni az egészben.
  • SzinesGeza
    A több száz zombi - mivel nem valószínű, hogy gondolkodnak - azt teszi mint a többi. Ezért vannak ott a falnál.
    A kukánál viszont, mivel a megölt zombik eltorlaszolták a hozzáférést és már nem is volt látható a srác, csak a tetemek maradtak, így a többi nem a tetemek "viselkedését" követte, hanem szétszéledtek. Ennyike.
  • MoRT2195
    Ne keresd a logikát a sorozatban, én is lemondtam róla most már. Glennt egy fél nap alatt ott hagyta a több száz zombi, de a falat azért napok óta verik, mert hát miért ne...
  • precision
  • precision
    Tara hogy osztotta az egyhites hediket pisztollyal... és nem túl közelről... biztos cs:go -ban is prő lenne a csaj.
    A Glennes jelenethez pedig... sejthető volt, hogy ez lesz, de azért reménykedtem, hogy mégsem. Persze "örülök" a végkifejletnek, de ez a megoldás így elég gagyi lett, főleg úgy, hogy direkt leadtak egy részt úgy, hogy nem lehetett tudni mi van. Tipikus szemétparaszt cliffhanger, amiről úgy is tudod hogy mi fog történni, de azért "reménykedsz", hogy mégsem ilyen gagyin oldják meg... majd jön a csalódás, hogy de, mégis. :D

Én azt nem vágom, hogy a zombinnyók miért nyomják még mindig a kerítést? A bentieknek nem csak kussba kellett volna maradniuk 1-2 napra amíg maguktól szét nem szélednek? Volt már erre példa... hogy egyszerűen "megunják", hogy nem tudnak semerre sem menni, nincs is semmi zajforrás vagy látható célpont amiért nyomulniuk kellene, ezért vissza fordulnak. Jó, így mondjuk tuti izgalmasabb lesz a következő rész... hacsak nem Daryl, Sasha és kedvenc Bajuszkirályunkról fog szólni egy órán keresztül, hogy hogyan érkeznek majd a rész legvégén Alexandriába és szembesülnek a helyzettel.
  • bega82
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én amúgy még ki is békültem volna ezzel a megoldással, hogy a zuhanás után először csak a felül lévőt kezdik el csócsálni. Viszont miután bekúszik a konténer alá... az ok, hogy a fejénél benyúlkáló zombikat leszúrja, és azok ott kvázi blokádot képeznek a többi számára, de ahol ő bekúszott, ott meg nem is próbál utánanyúlni egyik sem?? Hanem szépen szétszélednek előbb-utóbb... Szóval necces egy jelenet volt ez így!
  • Tikal #9706
    fasznak hozzták vissza... béna.

képregény
    úgy is nem sokára megmurgel.. majd akkor jobban fognak sírni a rajongók...
  • kissssss
    "A lopakodó zombik ezerszer logikátlanabb"

nahh ne mondj ilyet mert ez adja a sorozat egyediségét, ninja zombik teljesen rendben vannak mert eddig senki nem rugózott 5 oldalon keresztül ezen a témán......
  • DasIsFuck
    A lopakodó zombik ezerszer logikátlanabb, ráadásul azt kis túlzással részenként elsütik.

Glenn menekülése már csak azért sem meglepő, mert láttunk már ehhez hasonló lehetetlen szitukat a sorozatban ahol rickék túlélték.

• MoRT2195
    Zombis sorozat, de ez csak egy szimpla fertőzés. Az embereknek ettől még nincs természetfeletti erejük, és ott ki kellett volna purcannia Glennek. Ne mond, hogy szerinted nem nevetséges, hogy ott van ezer zombi, abból 10 eleszegeti Nicholast, a kis kínai meg addig ott elordibál, de rá se tojnak...

Pares: A véleményem akkor is tartom, ezt esélytelen lett volna túlélni, nem gondoltam volna, hogy képesek kitalálni valami baromi nagy blődséget, de hát képesek voltak. Nálam rendesen le is süllyedt ezzel a húzással a sorozat színvonala.
  • Tinman #9702
  • BoneDragon
  • szabii98
    LOL :D
  • Pares

FAIL
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.11.23. 22:08:07
  • böröczk
    Nem tudom, mit jottok paran ezzel az elethuseggel meg realitassal egy zombi-posztapokaliptikus sorozatban.

Btw a mai resz elejenel a sorozat torteneteben voltak sokkal hihetetlenebb es logikatlanabb dolgok.
    Nekem talan az volt az elso ilyen durva wtf momentum, amikor az elso evadban puszta kezzel tepte szet az osz, szakallas bacsi mellkasat egy fel walker.

Visszaterve a mostani resz elejehez, szerintem a szituacio lehetetlensegehez es kilatastalansagahoz kepest eleg jol leforgattak, es baromira emlekeztetett a sorozat legelso epizodjaban latott menekulesre (Rick).
  • Madi92
    Carl
    Meglepődtem, hogy még senki nem tört ki örömujjongásban, hogy Carl-nak ellenlábasa lett, aki elég elszántnak tűnik. :D
  • stargatelost
    Nem tudták, nem is a torony miatt kezdték el erősítgetni, hanem mert elkezdett szivárogni a vér.
  • kissssss
    nyilvánvaló volt hogy glen túléli, egyszer már megmondtam régebben hogy egy akcióDRÁMA sorozatban huszadrangú az élethűség, főleg akkor ha egy főszereplőről van szó.

nem tudom miért olyan nehéz ezt felfogni és megérteni....
  • Seth
    Jah, az lesz az uccsó