12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#2422 pedig, semmi köze nincs az oroszokhoz :P Egy amerikai srác, a rendes neve Kyle Myers, Georgiában él :P Rengeteg CoD videót rakott fel FPS Kyle néven, ott hallhatod az igazi hangját. -
#2421 nagyon csap ez az akcentus bazd mint vmi KGB ügynök xDDD
legnagyobb mondat "DET IZ FÁKING ÁSZOM" ja meg "watevör"
BTW: ha jön a 3. világháború akkor én AZ OROSZOKKAL VAGYOK!! -
#2420 nem az a kérdés, hogy Rick mit tenne, hanem hogy Carl vajon játszana velük? XXXD -
Kasadya #2419 Zombi apokalipszisre kell egy ilyen az tutkó:D -
Kexii #2418 Fúúú az az orosz akcentus de fel tud idegelni xD. De a fegyver az nagy király. -
Kasadya #2417 -
Lantee #2416 Hidd el, egy pillanatra elgondolkodtam, hogy vajon Rick mit tenne? Kés a koponyába vagy esetleg adna esélyt a gyógyulásra. Humánus vagyok, utóbbit választottam...egyelőre. :D -
#2415 Shotgun-t vigyél, biztos ami biztos :P
Jah és ne engedd őket a közeledbe, hátha harapni akarnak. -
Lantee #2414 Munkahelyemen tiszta Walking Dead feeling van. Köhögő, prüszkölő, bevérzett szemű emberek vesznek körül. Hozattam nekik egy csomó vitamint meg gyógyszert, és tényleg úgy rohantak le, mint egy zombihorda! :D
...egyelőre én még tartom magam. -
Balázs 17 #2413 még is az átlag emberek lőnek futva meg kocsiból headshotot:D -
Evoluti0N #2412 Nagyon-nagyon szeretném. Csak nem tudom hol beszerezni. Külhoni vagyok és ez sajnos kizárja az MO-i könyvesboltokat. Itt meg aligha találnám meg. Könyvtárban meg valszeg kiröhögnének :D -
Prof William #2411 Az nagyon jó kis könyv.
A kép inkább arról szól hogy azért egy eléggé inkompetens csapatról van szó. :) -
#2410 Elolvastátok a World War Z-t? :) Utána mehet a vita ilyenekről :) -
#2409 hagyjuk már, ez már tényleg a szőrszálhasogatásnak a legalja :D -
#2408 DE a katonak nem hasznalnak AIMot a 100% headshothoz, es nincs 60taras shotgunjuk sem. :) -
#2407 hiába a kiképzés és a szervezettség, ha ott vannak a frontvonalban, harcolnak és nem pedig menekülnek és bujkálnak, mint a civilek -
Kexii #2406 Hát azért szerintem ez nem így van.
A katonákat évekig képezték lőni, harcolni és egyéb dolgokra. A katonaságnak márcsak azért is kéne túlélnie mert olyan szervezetten működnek, hogy csak na... ha meg parancsot is tagadnak a tapasztalatuk miatt is túl kéne élniük.
De ez egy ilyen film. Mindenféle realizmust száműztek belőle :D -
#2405 a katonáknak kevesebb az esélye, mivel parancsot követnek, nem hátrálnak meg, a probléma felé mennek harcolni stb.... vagy ha megtagadja a parancsot, akkor már egyből egy olyan egyszerű ember, mint a fentiek. -
Prof William #2404 Ez mennyire igaz...
-
Kexii #2403 Hát én eléggé avasnak látom. Szerintem annak már csak a zsír adja a formát. -
#2402 Észrevette valaki hogy milyen jól be van lőve a haja a Shopia-nak?
Link 1
Engem megrágnának biztos kócosabb lennék.
Vagy....
Volt bent a pajtában egy gondoskodó zombimagdianyus! -
Kasadya #2401 RACISM!:D -
Kasadya #2400 lolol -
Bullitt #2399 Ez erős picit...
-
Balázs 17 #2398 nekem tetszik :) -
#2397 Tévedsz, nem azért vágták le. Nézd meg a többi részt is! -
#2396 Point'n'Click kalandjáték lesz, hát nem tudom... elég akciósnak néz ki. Lehet jó lesz. -
Kexii #2395 Okey, now going to the first gunshop! -
#2394 Resident Evil 5! True Story! :/ -
#2393 Képregényes spoiler csak és kizárólag saját felelősségre elolvasni!!! (ha már a harapós témánál tartunk)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyan én nem olvasom a képregényt(még),de akarva/akaratlanul belefutottam abba a képbe,ahol Rick-nek levágják az egyik karját, ráadásul az a "gonosz?" kormányzó a vétkes ebben asszem és ez csak saját következtetés,h gondolom azért történt a kézcsonkítás,mert megharapták és ezzel akarták csökkenteni a vírus terjedését? -
84569 #2392 Na gyerekek, elkezdődött!!!
Rejtélyes zombijárvány Közép-Afrikában
-
#2391 Tökmindegy, két dolog a lényeg:
Ne halj meg, mert zombi leszel :DD
Ha megharap/megkarcol egy zombi, szintén rábaszol, mert te is azzá válsz :D -
Balázs 17 #2390 szerintem kicsit tulbonyolitjatok a dolgokat:D -
Kexii #2389 Na akkor elmagyarázom:
A vírus mindenkiben lappang. Miután valaki meghal, leáll az agya, akkor aktiválódik a vírus. Így az agy egyes részeit újraindítva megzombul az illető és feléled.
Ha harapás éri azt a valakit, akkor aktív vírus jut a szervezetébe ami egyfajta méregként hat a szervezetre és amiatt hal meg. Ezután ismét a vírus aktiválja az agy egyes részeit.
Ilyen egyszerű. Szimpla zombológia.... -
#2388 http://comment.blog.hu/2012/03/22/zombipogrommal_bucsuzott_a_walking_dead_masodik_evada_1 -
#2387 sima influenza tünetek voltak -
#2386 Az szimpla vérmérgezés volt szerintem. -
#2385 Hát én pont ugyanezt mondtam. :) Vagy a harapásba hal bele valaki, vagy a baktériumokba/vírusba a seben keresztül. -
#2384 Ja, én is erre gondoltam, hogy azóta mutálódhatott a vírus, és légúton is terjed, viszont akkor meg halál előtt is át kellene alakulniuk. -
#2383 Az első évados Jim-en kívül nem csak megharapták a többi áldozatot, hanem elég szépen nyakon és egyéb testrészeken csócsálták őket a walkerek.
Kvázi halálos sebeket ejtettek a kedves embereken, akik többnyire rögtön belehaltak.
Jimet megharapták, ő pedig az azzal járó vírusos betegségbe purcant bele.