Mozgásban a Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem a sztori ugyanolyan erõs lesz mint a 3-ban, nekem igazából azért tetszett rohadtul a 3, mert meg voltak benne azok a tipikus bethesdás, oblivionra is jellemzõ elmebeteg küldetések, amik nagyon feldobják a játékaikat. Gondolok itt oblivionban a számtalan mellékküldetésre, pl. a festõ világába bekerülünk a festményen keresztül, vagy F3-ban az "idilli" kis lakóközösségre, ahol mindenki a lehetõ legboldogabb volt... áh, ha az ilyen elemeket tovább viszik, akkor ez is nagyon jó lesz, de nem hiszem, hogy az obsidianosok is ennyire kreatívak. Na nem mintha a kotort pl. nem szerettem volna nagyon, de az máshogy volt jó...
Ez az Obsidian már nem az az Obsidian.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó lesz. AP is jó, régebbi játékaik is jók. AKi szereti az RPG szerû gammákat, annak biztos hoznak jóságot.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Pedig az elsõ két rész is igazán jól sikerült darabok. Persze így a három után nem lesznek olyan látványosak 😛
---
Ennek alapján szerintem még felesleges bármit is levonni a játék minõségét illetõen.
Igazából nem is értem, hogy miért pont egy ilyen agyatlan, darálós videóval örvendeztettek meg minket. Mert ez már láthattuk a háromban is.
Remélem legközelebb valami rpg elemet mutatnak be.
A fejlesztõkben meg bízom, mert AP számomra nem volt csalódás - bár néha kiakadtam 1-1 bug miatt. És a korábbi játékaik is kedvencek között vannak.
---
Ennek alapján szerintem még felesleges bármit is levonni a játék minõségét illetõen.
Igazából nem is értem, hogy miért pont egy ilyen agyatlan, darálós videóval örvendeztettek meg minket. Mert ez már láthattuk a háromban is.
Remélem legközelebb valami rpg elemet mutatnak be.
A fejlesztõkben meg bízom, mert AP számomra nem volt csalódás - bár néha kiakadtam 1-1 bug miatt. És a korábbi játékaik is kedvencek között vannak.
Nekem nagyon bejött a harmadik rész (az elsõ kettõ kimaradt) ezt is várom!
Hát, remélem jobban fog sikerülni, mint a harmadik rész. A harmadik elég nagy csalódás volt az elsõ kettõ után.
"A fejlesztésért az elég kétes minõségû Alpha Protocollal jelentkezõ Obsidian a felelõs és ezért elég nagy fenntartással kezelik a rajongók ezt a részt."
- Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords
- Neverwinter Nights 2 + Mask of the Betrayer + Storm of Zehir
Azért mert van egy gyengén sikerült játékuk, még ne beszéljünk róluk így... fõleg, hogy a megszûnt BiS-ból kiváló emberkék kerültek oda.
- Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords
- Neverwinter Nights 2 + Mask of the Betrayer + Storm of Zehir
Azért mert van egy gyengén sikerült játékuk, még ne beszéljünk róluk így... fõleg, hogy a megszûnt BiS-ból kiváló emberkék kerültek oda.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.