Ötvös Tibor

Mozgásban a Fallout: New Vegas


Sikeresen élesztette újra a Bethesda a Fallout sorozatot, melynek harmadik része mind a kasszáknál mind pedig a kritikusoknál remekül szerepelt.

A korábban már bejelentett új rész a Fallout: New Vegas címet viseli és egy teljesen különálló történetet mutat majd be a játékosoknak. A fejlesztésért az elég kétes minőségű Alpha Protocollal jelentkező Obsidian a felelős és ezért elég nagy fenntartással kezelik a rajongók ezt a részt.


Mindenesetre a fent látható játékmenetet bemutató trailer elég meggyőző és talán kissé megenyhülhet a kétkedők szíve is. A Fallout: New Vegas szintén a jövő héten kezdődő E3-on mutatkozik be teljes valójában, a megjelenés pedig az idei év végére van belőve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fbn Lx #8
    remélem a sztori ugyanolyan erős lesz mint a 3-ban, nekem igazából azért tetszett rohadtul a 3, mert meg voltak benne azok a tipikus bethesdás, oblivionra is jellemző elmebeteg küldetések, amik nagyon feldobják a játékaikat. Gondolok itt oblivionban a számtalan mellékküldetésre, pl. a festő világába bekerülünk a festményen keresztül, vagy F3-ban az "idilli" kis lakóközösségre, ahol mindenki a lehető legboldogabb volt... áh, ha az ilyen elemeket tovább viszik, akkor ez is nagyon jó lesz, de nem hiszem, hogy az obsidianosok is ennyire kreatívak. Na nem mintha a kotort pl. nem szerettem volna nagyon, de az máshogy volt jó...
  • IMYke2.0.0.0 #7
    Ez az Obsidian már nem az az Obsidian.
  • Sir Quno Jedi #6
    Jó lesz. AP is jó, régebbi játékaik is jók. AKi szereti az RPG szerű gammákat, annak biztos hoznak jóságot.
  • CptObvious #5
    Pedig az első két rész is igazán jól sikerült darabok. Persze így a három után nem lesznek olyan látványosak :P

    ---

    Ennek alapján szerintem még felesleges bármit is levonni a játék minőségét illetően.
    Igazából nem is értem, hogy miért pont egy ilyen agyatlan, darálós videóval örvendeztettek meg minket. Mert ez már láthattuk a háromban is.
    Remélem legközelebb valami rpg elemet mutatnak be.

    A fejlesztőkben meg bízom, mert AP számomra nem volt csalódás - bár néha kiakadtam 1-1 bug miatt. És a korábbi játékaik is kedvencek között vannak.
  • Jagdgeschwader #4
    Nekem nagyon bejött a harmadik rész (az első kettő kimaradt) ezt is várom!
  • Khalid #3
    Hát, remélem jobban fog sikerülni, mint a harmadik rész. A harmadik elég nagy csalódás volt az első kettő után.
  • Warton #2
    Nem sok mindent változtattak a játékon. Ez egy az egyben ugyanaz mint a Fallout3. Sajnos. :(
  • Tinman #1
    "A fejlesztésért az elég kétes minőségű Alpha Protocollal jelentkező Obsidian a felelős és ezért elég nagy fenntartással kezelik a rajongók ezt a részt."

    - Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords
    - Neverwinter Nights 2 + Mask of the Betrayer + Storm of Zehir

    Azért mert van egy gyengén sikerült játékuk, még ne beszéljünk róluk így... főleg, hogy a megszűnt BiS-ból kiváló emberkék kerültek oda.