2869
Shogun 2 Total War
-
wednes #149 Szerintem is, de már az előző ETW/NTW-hez se készült magyarítás. Ráadásul ha még akarnának is csinálni a patchelési időszakba nem érdemes, mert az mindig feltúrja a fileokat. Meg kéne várni még lecseng az az időszak, tehát még messzebb lenne.
Ha jól tudom az ETW-nél is az elején emiatt hagyták abba. Viszont most nem folytatja senki. -
MaRee #148 Ha lesz akkor szerintem csak rajongók által készített lesz. -
#147 Magyarított verzió várható ebből? És ha igen, akkor külön meg kell venni CD-n, vagy a már megvett angol sima, vagy gyűjtői változatra is lesz egy magyarítás, ami letölthető ingyen steam-en, vagy akárhogy máshogy beleépíthető? -
#146 Huááááá! LEsznek benne mini videók! Imádtam őket az elsőben és nagyon hiányoltam a többiből! -
sakkay #145 Állat ára van .AZavvi a legjobb. -
Smokk #144 Asszem meg nem volt ez a video.
http://uk.gamespot.com/pc/strategy/shogun2totalwar/video/6286414/shogun-2-total-war-daily-demo
Vki leforditana milyen ujitasokat emlit a multis resznel,a tobbit kb ertettem. -
obe #143 igen, szerintem is az empire a "leggyengébb" része a sorozatnak, de ettől függetlenül örülnék ha ennyire lehetne más játékok folytatásaiban bízni, a napoleon viszont remek darab lett, a shogun 2 pedig remélem kiköszörüli a "csorbát"...már el is készítettem takeda shingen figurájának a helyét az asztalomon -
#142 Hááát... Tényleg nagyon jó a Total War sorozat, nagy része meg is éri az árát... Shogun, Rome, Medieval és a kiegészítője simán... Viszont az Empire és kiegészítői nekem nagyon nem jöttek be hosszútávon... Megjelenéskor el lehetett velük játszadozni, voltak bennük jó ötletek, de annyira nem voltak kidolgozva...
Ez a Shogun 2 is nagyon ígéretes, de remélem nem az lesz ezzel is, mint a legutolsó résszel... -
wednes #141 Eddig mindig volt demo a Total War játékhoz. A Rome óta én mindig kipróbáltam a demokat. És kb 1-2 hónappal a játék megjelenése előtt megjelent. Ha márciusba jön a játék (és nem csúszik, ahogy eddig általában) akkor február körül szerintem jöhet egy próba verzió. -
obe #140 jééé, akkor bocs, mégiscsak van:)...de állitásom így is érvényes, látatlanban fogysztható -
Smokk #139 Igen, a kerdes inkabb az,h mennyivel elotte lesz letolheto a demo,mert vszeg ehhez is lesz!
De rohadtul varom mar... -
#138 Bizony létezik demo... -
#137 empire demo itt figyel a gépemen.... -
obe #136 tudtommal sem empire, sem napoleon demo nem volt, de a total war sorozatot vakon lehet venni, én egyet sem bántam meg...sőt, én előtte videokat sem nézek szándékosan, nekem nár az is spoiler:) -
#135 Nem tudjátok véletlenül, hogy demo várható-e hozzá megjelenés előtt?
Illetve előző részekhez volt demo (m2-höz volt, azt tudom...) -
zoltang #134 Shogun 2: Total War - Campaign Trailer
http://www.gamestar.hu/shogun-2-total-war-campaign-trailer.html
-
#133 Odaírtam hogy középkor, de a közös az total war... -
MaRee #132 Ennek miköze a Rome-hoz? Ez Medieval 2. Amúgy nem gyenge vasa lehet a srácnak :D -
#131 Jó ez középkor, de akkor is odabax... -
#130 Én a Shogun II-t nagyon várom, mert annak idején a Shogun forradalmasította a stratégiai játékokat...
De a Roma is megérdemli a folytatást. Egy kis emlékeztető...
-
#129 Nézd, mindegyik Shogun itt csücsül a polcomon. Ebben a részben jöttek elő a rajzolt iconokkal, ami szerintem - művészet ide, művészet oda - zavaró, legalábbis Nekem a korábbi TW részekhez képest.
A csatáknál meg tényleg hiányoltam (legalábbis a videóból) a hangulatot. Nem kell Rome szintü, de valahogy más, mint eddig. Ennek ellenére persze lehet nagyon jó, de nekem így elsőre picit csalódás. (Aztán majd lehet, hogy hónapokig nem szállok majd le róla.) -
wednes #128 Majd ha lesz demo vagy megjelenik a játék többet tudunk róla. Eddigi TW-k nem használtak 4 magot. Majd kiderül, hogy a gépigény reklám inkább vagy nem. -
Smokk #127 De akkor a huge-ra elkellene legalabb a 4 magos,ahogy kiveszem a hozzaszolasotokbol,nemde? -
#126 Jövőre én tuti építek egy konfigot, i7-et bele, aztán jöhet felőlem 20ezer hangya is :>>> -
wednes #125 A magas egységszámhoz proci kell, a szép látványhoz meg VGA. Szerintem azon a gépen (felbontástól erősen függ azért, mert azt nem írtad) azért közepes med-high beállításokon, közepes egységlétszámmal el fog menni a játék.
A csúcs grafnak szerintem akkor van értelme mikor replayt nézi vissza az ember. Nomál csatába úgysincs idő gyönyörködni, meg akkor madártávlatból terelgeti az ember a "hangyákat" a csatatéren és nem bezummola nézelődik. Szerintem ennél a játéknál nem lényeg a csúcs grafika. -
MaRee #124 Egy 1v1 csatában nincsenek csak max 5ezren, de viszont számold ki ha játszol pl egy 4v4-et ami elég gyakori pl multiban huge-on akkor az playerenként minium 2-3ezer katona, ami még a legalacsonyabb grafikai beállításokkal is megöli a gépet. -
MaRee #123 Igazából itt el kell döntened szerintem hogy kevesebb egység de jobb grafika, vagy több ezer egység de szarabb grafika legyen. Ahhoz hogy mindkettő menjen, kevés ez a gép is szerintem. -
Smokk #122 Nem is tudtam h huge-ra allitva 10 ezren is lehetnek 1 csataban!
Az mar tenyleg hozza a hagulatot!
Mondjuk kerdes milyen vas kell 1 ekkora letszam elvezheto futtatasahoz?!
Szerintetek AMD x2 6000+,4 giga rammal Ati 4890 kartya eleg lesz a normalis elmenyhez,vagy a procit mar fejleszteni kene?(remelem nem tulzottan off a kerdes) -
MaRee #121 Milyen változásra gondolsz? :) Csatában nem nagyon lehet szerintem újításokat kitalálni, ha igen akkor azt biztosan bele tették.
Sereg méretével mibajod? Huge-ra állítva 1v1-ben ígyis 4-5ezer egység futkározik a képernyőn(M2-ben legalábbis), ez szerintem bőven elég mert 10k egységnél azért elég rendesen megfőnének a képek. -
Smokk #120 Nekem a video alapjan nem tunt elteronek a csata menete,ergo annyira hangulatos,mint az elodei.
Ez egyreszt orom,masreszt banat is,hisz csak eltelt mar 10 ev(vmi valtoazasnak mar lehet orultem vna).
A sereg merete viszont ahogy elneztem nem nagyon valtozott,ami viszont bosszanto. -
wednes #119 A rajzolt ikonok direkt ilyenek. Ez volt a japán művészetben az ábrázolása a képeknek.
Tikal: Én nem bánnám azért, ha 4 CPU magot is kihasználna végre egy Total War. Mondom úgy, hogy nekem is 2 magos van. Egy stratégiai játéknak jót tesz ha van CPU erő, amiből gazdálkodhat. Jóval könnyebben kezelné a gép a nagyobb egységszámot. Legyen jól optimalizált és gépre lehessen szabni a beállításokat. -
#118 Érdekes. A campaign térkép az eddigi legösszetettebb lesz (karakterfejlődés irányítása, családfa, stb.), de valahogy a hadseregnél a rajzolt ikonok nekem túl egyszerűnek tűnnek ehhez a háttérhez, ill. valahogy a csaták hangulata sem tűnt feelingesnek (se a vízi, se a szárazföldi csatáé). -
#117 na mindegy, remélem a kétmagosra gondoltak :) -
#116 is-is -
#115 Fák nincs szerkesztés.Van 2 magos is és 4 magos core i5 is.
-
#114 i5 az 4 magos! -
#113 bár én úgy tudom az i5 kétmagos, az X2 is kétmagos, a phenom2 X4 meg már 4, szóval talán jól tippeltem.. -
#112 :)
tudom hogy nem említi sehol, csak mivel nem értek hozzá, ezért kérdeztem mi a párja az i5-nek AMD-ben. -
#111 Szerintem nézd meg még1x!
2nd Generation Intel Core i5 processor (or greater), or AMD equivalent
Sehol nem említ Athlon II X2-öt!
Talán ezeket gondolták ide:
AMD Phenom2 X6 1090T
AMD Phenom2 X6 1100T
AMD Phenom2 X4 965
AMD Phenom2 X4 970 -
#110 az Athlon II X2 a párja a 2nd Generation Intel Core i5-nek?