Újraéled az Audiogalaxy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2048 bites titkositást a fáljcserélö programokba aztán monitorozza 😄😄😄😄 lerohad rola a gatya mire kifizeti a visszafejtés árát 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Azért a Napster volt a legnépszerûbb nem ez.("Az Audiogalaxy egykor a leginnovatívabb és legnépszerûbb zenei fájlcserélõ platformnak számított. ")
Alwares
Támogatom. Az utóbbi idõkben a mocskos jogvédõ szervezetek annyira elszálltak maguktól, hogy elég volt... Én szoktam zenéket venni, online is vettem már nem egyszer. De számos együttes ma már ingyen adja az albumát a honlapokról.
Ezek a jogvédõk pedig olyan területekre nyulnak bele ahova legfeljebb a titkosszolgálatnak szabadna. Mi az hogy belenyúlnak a gépedbe, meg monitorozzák a netforgalmamat? Az adatok védelmével mi van? Vagy mindenki VPN-t fog használni egy idõ múlva.... No comment.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Én azért szerettem, mert 1-1 ritka számot is nagy eséllyel meg lehetett találni.
Jól kiegészítette a Napster+Kazaa párost anno.
Ingyenes lesz?

LZ forever

Óóóó igen igen 😊 És hogy virult a fejem mikor le jött egy zeneszám és végre meg tudtam hallgatni. 😊
Na meg akkoriban inkább a 128kbps-re tömörítetteket kerestem mert még azt is jó ideig töltötte.

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Szép emlékû Audiogalaxy. Amikor még egy egész éjszaka kellett, hogy egy album lejöjjön a 33,6kb/s modemmel ingyenes freestart "elõfizetéssel". 😄