10
-
Ferrer #10 Ebből lógás lesz! -
pixx #9 Én 29 múltam, és én is őszülök...idegesít is rendesen, lehet ettől leszek még őszebb :) -
atomjani #8 Lehet, hogy Magyarország mintájára ők is szabadulni akarnak a korrupcióktól.:) -
kvp #7 Eloszor is az itteni cikk es az eredeti eleg messze esnek egymastol, mind temajukban, mind tartalmukban. Igazabol az emberrol van szo es a celjairol, nem az eszkozeirol.
Par megjegyezt azert tennek:
-a wikileaks szandekosan dezinformal az ido jo reszeben, azert, hogy az oket kergeto csapatokat felrevezessek, semmi nem gartanalja, hogy a mukodesukrol a fenti allitasok igazak, vagy helyesek
-szandekosan etetik a privat tor halozatukat szemettel, mert tudjak, hogy par allam latja ezt is, nem csak a publikus tor halot, amirol ok is legelnek, tehat az azon atvitt adatokat ok is begyujtik, mert lehet kozte valami erdekes
-mondott par dolgot, de amit elmondott az annyi volt, hogy szandekosan nem tudja hol vannak az adatok es pontosan kikkel dolgozik egyutt, mert igy nem is tudja elarulni
-a pali hozzaallasara egy filmbol vett idezet a legjobb: 'too many secrets'
ps: Vicces, es igazabol nem is tul lenyeges, de ok is megtalaltak azt a regi arpanet-es hadtapos gepet, ami ezek szerint meg 2007-ben is ott aldogalt ahova jo 40 eve pakoltak, es meg mindig tele van aktualis adatokkal (egy regi rfc-ben van az ip cime ottfelejtve es access control gyakorlatilag soha nem volt rajta). Gyakorlatilag tele van ilyen regen elfelejtett lyukakkal a vilag osszes rendszere... -
#6 A kínai nagy (tűz)falon lehetett mit gyakorolni! :D
Mindjárt jön Arrakistor a hatszázhuszonvalahányadik nickjével verni a mellét, hogy így TOR, meg úgy TOR, ő megmondta! xD -
#5 évesen* -
#4 Én 20 éves félig ősz vagyok. Bátyáim 30 éves már full őszek voltak :) -
Hawaii #3 Lehet egyszerűen csak ilyen típusú. Nővérem barátja is idejekorán, negyven-egynéhány évesen vált teljesen ősszé. -
Turmoil #2 Megdugni egy jó nőt (vagy a Wikileaks létrehozójának lenni) és nem elmondani olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt...
De vajon mibe őszült bele ilyen fiatalon? -
teddybear #1 Ha nem tudnak kiszedni valakiből valamit, akkor csak meg kell várni, amíg magától el nem kezd locsogni.
A pasi dicsekedni akart, és fecsegni kezdett.