79
  • A1274815
    A disznó ha nem kellene a húsa meg se születt volna más tészta ne használ kettős mércét, mert abból is ugyebár két típus van:
    1., a mindeki által ismert amit szabad Jupiternek... típusú
    2., a körülményekre fittyet hányó őnjelölt jogvédők által létrehozott típus.
  • Sir Ny
    "Ja és a falusi emberek is azért pusztítják el a macskákat mert elszállt a játék a konzolon és biztos ők is büntetett előéletűek , ja és biztosan dühből is csinálják, valamint nem áll fent a veszélye, hogy a kontrolálhatatlan viselkedés később a hozzátartók felé is irányulhat."

Hogy erre nem gondoltam! Azt hittem, hogy a macskának mindegy, hogy miért hal meg! Kösz, hogy felvilágosítottál! Jól baszódjanak seggbe azok, akik megöltek egy macskát, és éljenek azok, akik a pénz miatt ölnek macskát! Éljenek a nemeslelkűek, akik azért ölnek macskát, mert pénz kell nekik! HIPP, HIPP HURRÁ! HIPP, HIPP HURRÁ!
  • Sir Ny
    Valaki levágott egy disznót? Ha találkozol vele majd jól baszasd seggbe egy négerrel!
  • Seth74
    Először.
    "Az ilyen ember egyszerűen egy kiadós verést igényel, mondjuk kikötözve 50 korbácsütés."

Másodszor.
    "Először még csak megmosolyogtam, hogy nem hiszem el, hogy ennyi gyűlöletet szító, bomlasztó, 0 tisztelettel rendelkező ember van itt."

Ha megtalálod az ellentmondást akkor elindultál az úton, ami a megértéshez vezet.

Sir Ny

Tudod fiatalabb éveimben én sem értettem, hogy a falusi emberek miért nem foglalkoznak évente két alkalommal a születésszabályozással a macskák és kutyák esetében.Ha meg ezt elmulasztják, akkor miért ne viselnének el portánként 40-50 macskát és kutyát ,vagy adnák be az állatokat menhelyekre.

Igen,jól látod, a gondolkodás esetedben luxus mivel azt sem tudod felmérni ,hogy adott esetben a gyerekek sérülhetnek pszichésen ,ha egy állat magával kivetkőzve macskát csapdos a falhoz, mert olyanja van.

Ja és a falusi emberek is azért pusztítják el a macskákat mert elszállt a játék a konzolon és biztos ők is büntetett előéletűek , ja és biztosan dühből is csinálják, valamint nem áll fent a veszélye, hogy a kontrolálhatatlan viselkedés később a hozzátartók felé is irányulhat.
  • Sir Ny
    Azért a parasztok mentségére legyen szólva, hogy ők azért injekcióval ölik meg a macskát, hogy ne fájjon neki. És hogy az injekció se fájjon neki, gázzal elaltatják/érzéstelenítőt raknak a kajájába...
  • A1274815
    Könyörgöm, ilyen mondat után ne te beszélj kettős mérécről.

Tessék gondolkozni és a körülményeket figyelembe venni. Vidéken mondjuk úgy hogy régi születés szabályozás folyik állat ügyben, aki azonkívűl szórakozásból vagy csak mert éppen rossz másodpercei voltak kinyír egy álatot, az ugyan úgy szadista szemétláda és jó eséllyel más előlényekkel (többek között) emberekkel is szadista.
  • A1274815
    Lassan íróm, hogy mindenki megértse!

Nem az a baj, hogy ki nyírta a macskát, hanem:
    - a gyerekek szeme láttára csinálta
    - mert valami vacak kontaktust kihúzott a XBox 360 vagy PS3 vagy Wii-ből
    - már egy rablás (ergó erőszakos cselkedet) miatt előzetes szabadlábon volt
    - hirtelen felindulásból követte el
    - valószínűleg, ha az egyik gyerek tette volna neki esik

Ezek alapján feltehetően egy fizikailag erőszakos pszichópatával is lehet dolgunk.Ezt összevetve biztosági okoból helyes döntést hozott a nő, csak ott szúrta el, hogy ezzel a f*-szal valaha is összeállt.

Érthető?
  • Csakezmaradt
    Megrugdosol egy macskát, állatkínzás.
    Levágsz egy disznót, semmi gáz...
  • Sir Ny
    Teljesen egyetértek. Nálunk faluhelyen az FBI végzi a felesleges macskák megölését, újholdkor, felhős égnél, hogy szegény gyerekek semmiképp ne láthassák. Aztán a gyerek 18. szülinapját azzal ünnepeljük meg, hogy rituálisan kivégzünk egy kismacskát.

Már megint előjött a kettős mérce. Ha egy ember videójáték után öl meg egy macskát, akkor basszák seggbe a négerek (#1), ha pedig egy paraszt teszi ezt, akkor az tök elfogadott. Gondolkodni luxus?
  • Fbn Lx
    Ma ez a 10. hozzászólás a 10. topikban, CSAK MA, ami arról szól, hogy Magyarország szánalmas, itt hülye emberek élnek, a magyarok faszok és egyébkéntis, a magyaroknak a kurva anyját. Komolyan, a tököm ki van.
    Először még csak megmosolyogtam, hogy nem hiszem el, hogy ennyi gyűlöletet szító, bomlasztó, 0 tisztelettel rendelkező ember van itt aki saját magát kivételesnek képzeli egy saját maga által különböző negatív tulajdonságokkal felruházott csoporton belül, de aki PONT olyan, mint amilyennek sajnos nagy átlagban a magyar embert tartja. Hihetetlen, ennyire tisztán még soha nem láttam a "mindenki magából indul ki" jelentését.
  • Fbn Lx
    Na, azért itt nem egy emberölésről van szó, hanem egy macskáról.
    Mi van az emberekkl? Már legtöbben szinte finomabb érzelmeket társítanak cuki kisállatkákhoz, mint embertársaik iránt. Az itteni megnyilvánulásokból is az jön le, hogy mi emberek vagyunk a leginkább széthúzó, egymáshoz leggonoszabb, egymást legkevésbé tisztelő faj.
    Az ilyen ember egyszerűen egy kiadós verést igényel, mondjuk kikötözve 50 korbácsütés, amit az elpusztult állat gazdája vihet véghez. A dolog ugyanis csak neki fáj. Nem az igazságszolgáltatásnak, na meg engem nem nyugtat meg, hogy most elzárva csücsül. Ha ártott valamimnek ami kedves, akkor én akarom megbüntetni, ez a megfelelő eljárás. A rendőrségnek ehhez semmi köze.
  • Julius Caesar
    Nyugi, Magyarországon meg olyan kevés az értelem, hogy csak na. Az összes politikai párt egy szenny az emberek meg nézik a győzikét (és igen, tudom hogy itt senki nem nézi, de mégse vették le a műsorról és mégse adnak helyette Hamletet). De ez csak a kombóért kellett, mert ->

A faszi egy hülye. Pont.

• Seth74
    Hol nőttél fel?Menj vissza az ólba bégetni.
  • Merces
    :D azt kellett volna vele csinálni amit ő csinált a macskával......
  • Csak77
    Te egy idióta vagy! Sok ember akár egy évtizedet is együtt szeretett álatkájával(mindegy, hogy kutya vagy macska)! Ez kurva sok idő kis barátom, és mivel te ilyet láthatóan a büdös életben nem tapasztaltál, nem is tudtatod, milyen indulatok keletkeznének egy ilyen gazdiban, ha egy "jóbarát", vagy esetleg az élettárs a falhoz vágja az állatkát. Te egy szar ember vagy, semmi más.
  • A1274815
    "A bűntudat lesz a büntetése amit egész életében hordozni,fog"

Hát ebben nem vagyok biztos, sajnos az ilyenek nem erről híresek...
  • billxxx
    Üdv.

Ekkora egy elmebeteg állatot,ha én döntenék a sorsáról,nem a bíróságra menne,hanem a temetőbe.........És egyet értek tanult kolegámmal,az ilyen pszichopata fasz más helyzetben is így viselkedett volna.Meg fogja kapni a büntetését,mert a gyerekei ezt soha nem fogják elfelejteni és a felesége sem.A bűntudat lesz a büntetése amit egész életében hordozni,fog ja meg a priusz.Na és persze ha az amcsik leadták a tv-ben a képét az utcán is le fogják köpni+amit a srácoktól kap a börtönben."A természet szelektálja a selejtet"...így is kell.A cica meg nyugodjon békében.
  • wednes
    Pontosan, aki ilyet tesz az egy emberrel is erőszakos lenne egy másik szituációban.
  • A1274815
    Azért bűntetett előéletűként egy macska kinyírása a barátnőd gyerekei szeme láttára nem "valamilyen hülyeség", hanem komoly pszichológiai probléma, amit ráadásul kezelni sem lehet.
  • A1274815
    De addig semmi, amig valami újra fel nem huzza.
  • A1274815
    Basszus ez az ürge veszélyes, 100%, hogy egy fizikailag erőszakos pszichopata. Lecsukni eldobbni a kulcsot jó messzíre és csak a csontvázát kiengedni.

Ha véletlenül az egyik gyerköc huzza ki azt vágja a falhoz?
  • bigjoe
    A többiek jókat írtak. Így nekem csak az maradt, hogy mély megelégedéssel töltsön el, hogy nem gringo földre születtem (usa).
    Hihetetlenül jó érzés, hogy ha véletlenül csinálok valamilyen hülyeséget a barátnőm nem hívja rám a rendörséget vagy ha rossz pillanatban fingom el magamat nem perel be senki.
    Usa = hülyék földje.
  • Seth74
    Gondolom magad sem tudod miként hoztad összefüggésbe az újszülött macskák elpusztítását azzal ,hogy egy agresszív idióta egy játék miatti frusztráltságában elpusztít egy állatot, amelynek gyermekek is a tanúi.
    Ergo a barátnő helyesen cselekedett,minden sötétzöldes duma nélkül.
  • JASON13
    Ez csak azt mutatja hogy a nőknek ilyen idiótákra van szüksége... Alapból büntetett előéletű meg minden és akkor csodálkozik hogy ilyeneket csinál, szerintem olykor olykor a csaj is kapott pár kokit... A nők egyenjogúsága ezt eredményezte. Rengeteg ribanc lett a földön és még több agglegény akik szeretni tudnának de nem csapkodnak macskákat falhoz és nem rabolnak boltokat.
  • Csak77
    sajnos ez igaz, én is tapasztaltam ilyesmiket amikor vidéki barátnőm volt... elég durva városi fejjel ilyeneket tapasztalni, nekik meg természetes. :( dehát, az élet ilyen. A csirkehúsi sem varázslattal kerül a polcra, bár semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz.
  • endrev
    Gratulálunk a hölgynek a pasiválasztáshoz.
  • rhonkhan
    Ez a módszer, mindenhol teljesen elfogadott dolog, és nem csak macskáknál hanem kutyáknál is. Hiszen a ház udvarából nem kell feltétlen állatfarmot csinálni...
  • bippo
    Szerintem nem csak a keleti felében ...
  • primo
    Ez nem tudom hogy jön ide, ugyanis a nő gyerekeiről beszéltem - ahogy a cikk is - és nem macskakölykökről. Meg arról, hogy egy priuszos, macskát falhoz csapkodó pszichopatánál nem lehet tudni, mi lesz a következő lépés.
  • Tinman #10
    Ugye tudjátok, hogy az ország Keleti felében a mai napig elfogadott faluhelyen, ha véletlenül teherbe esik a macsek, születik 4-5 kölyke, elajándékozással sem kell senkinek, akkor agyonütik őket, vagy elássák őket, vagy dögkút.
    Egyszerűen az idősek ezt a szemléletet nevelték a fiatalabb generációba.

Magyarország 2010.
  • tmisi
    Kíváncsi vagyok mivel játszott.
  • Sir Quno Jedi
    Ne legyél hülye. Ha az én valamelyik állatommal bánna így, helyben ölném meg a gecit, aztán pillanatnyi elmezavarra hivatkoznék a tárgyaláson, meg hogy rám is rámtámadt utána...
  • primo
    Teljesen érthető, hogy a csaj rögtön kihívta a rendőröket. Ott voltak a gyerekei is és nem tudhatta, hogy nem őket fogja-e következőnek a falhoz vágni.
  • Tinman #6
    "barátnőjénél"
    "A nő azonnal kihívta a rendőröket"

Faxa egy barátnő mondhatom... azért ezt első körben megbeszélni kellett volna, melynek végén kirúgni a csávót a házból/kapcsolatból.

Tudom súlyos bűn, de mégsem embert ölt. Sötétzöldek kíméljetek, mert én is imádom a kék planétánk minden egyes teremtményét /embereket kivéve.../.
  • WinG
    http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/06/340x_ralston.jpg
  • WinG
    ki hitte volna, hogy Bruce Jamar Walston is feka
  • T0nk
    Tehát foglaljuk össze: Egy bűnöző szar, aki egy kétgyermekes anyához jár b****i, na meg azért mert van a gyerekeinek játékkonzolja, amivel játszhat. Felk*rja az agyát azon, hogy még egy játékhoz is fostalicska, és kinyírja a nő macskáját.

Konklúzió: a videójátékok a világ megrontói, mindenről az tehetnek, zúzassuk be az összes elekronikai eszközt, és a gyerekeket szórakozásból térdeltessük kukoricára. És lőn minden csodás.
  • Fbn Lx
    "este 9 óra körül barátnőjénél tartózkodott és ott épp kedvenc konzoljával játszott"

ez a kedvenc részem a cikkből
  • sanyicks
    remélem lecsukják jól, és bent majd a nagyfarkú négerek jól "szúrják a fosóját"...