Macskát ölt játék közben

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, azért itt nem egy emberölésrõl van szó, hanem egy macskáról.
Mi van az emberekkl? Már legtöbben szinte finomabb érzelmeket társítanak cuki kisállatkákhoz, mint embertársaik iránt. Az itteni megnyilvánulásokból is az jön le, hogy mi emberek vagyunk a leginkább széthúzó, egymáshoz leggonoszabb, egymást legkevésbé tisztelõ faj.
Az ilyen ember egyszerûen egy kiadós verést igényel, mondjuk kikötözve 50 korbácsütés, amit az elpusztult állat gazdája vihet véghez. A dolog ugyanis csak neki fáj. Nem az igazságszolgáltatásnak, na meg engem nem nyugtat meg, hogy most elzárva csücsül. Ha ártott valamimnek ami kedves, akkor én akarom megbüntetni, ez a megfelelõ eljárás. A rendõrségnek ehhez semmi köze.
Julius Caesar
Nyugi, Magyarországon meg olyan kevés az értelem, hogy csak na. Az összes politikai párt egy szenny az emberek meg nézik a gyõzikét (és igen, tudom hogy itt senki nem nézi, de mégse vették le a mûsorról és mégse adnak helyette Hamletet). De ez csak a kombóért kellett, mert ->

A faszi egy hülye. Pont.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Hol nõttél fel?Menj vissza az ólba bégetni.
😄 azt kellett volna vele csinálni amit õ csinált a macskával......
Te egy idióta vagy! Sok ember akár egy évtizedet is együtt szeretett álatkájával(mindegy, hogy kutya vagy macska)! Ez kurva sok idõ kis barátom, és mivel te ilyet láthatóan a büdös életben nem tapasztaltál, nem is tudtatod, milyen indulatok keletkeznének egy ilyen gazdiban, ha egy "jóbarát", vagy esetleg az élettárs a falhoz vágja az állatkát. Te egy szar ember vagy, semmi más.

"A bûntudat lesz a büntetése amit egész életében hordozni,fog"

Hát ebben nem vagyok biztos, sajnos az ilyenek nem errõl híresek... <#szomoru1>

Üdv.

Ekkora egy elmebeteg állatot,ha én döntenék a sorsáról,nem a bíróságra menne,hanem a temetõbe.........És egyet értek tanult kolegámmal,az ilyen pszichopata fasz más helyzetben is így viselkedett volna.Meg fogja kapni a büntetését,mert a gyerekei ezt soha nem fogják elfelejteni és a felesége sem.A bûntudat lesz a büntetése amit egész életében hordozni,fog ja meg a priusz.Na és persze ha az amcsik leadták a tv-ben a képét az utcán is le fogják köpni+amit a srácoktól kap a börtönben."A természet szelektálja a selejtet"...így is kell.A cica meg nyugodjon békében.
Pontosan, aki ilyet tesz az egy emberrel is erõszakos lenne egy másik szituációban.

Azért bûntetett elõéletûként egy macska kinyírása a barátnõd gyerekei szeme láttára nem "valamilyen hülyeség", hanem komoly pszichológiai probléma, amit ráadásul kezelni sem lehet.

De addig semmi, amig valami újra fel nem huzza.

Basszus ez az ürge veszélyes, 100%, hogy egy fizikailag erõszakos pszichopata. Lecsukni eldobbni a kulcsot jó messzíre és csak a csontvázát kiengedni.

Ha véletlenül az egyik gyerköc huzza ki azt vágja a falhoz? <#confused>

A többiek jókat írtak. Így nekem csak az maradt, hogy mély megelégedéssel töltsön el, hogy nem gringo földre születtem (usa).
Hihetetlenül jó érzés, hogy ha véletlenül csinálok valamilyen hülyeséget a barátnõm nem hívja rám a rendörséget vagy ha rossz pillanatban fingom el magamat nem perel be senki.
Usa = hülyék földje.

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Gondolom magad sem tudod miként hoztad összefüggésbe az újszülött macskák elpusztítását azzal ,hogy egy agresszív idióta egy játék miatti frusztráltságában elpusztít egy állatot, amelynek gyermekek is a tanúi.
Ergo a barátnõ helyesen cselekedett,minden sötétzöldes duma nélkül.
Ez csak azt mutatja hogy a nõknek ilyen idiótákra van szüksége... Alapból büntetett elõéletû meg minden és akkor csodálkozik hogy ilyeneket csinál, szerintem olykor olykor a csaj is kapott pár kokit... A nõk egyenjogúsága ezt eredményezte. Rengeteg ribanc lett a földön és még több agglegény akik szeretni tudnának de nem csapkodnak macskákat falhoz és nem rabolnak boltokat.
sajnos ez igaz, én is tapasztaltam ilyesmiket amikor vidéki barátnõm volt... elég durva városi fejjel ilyeneket tapasztalni, nekik meg természetes. 😞 dehát, az élet ilyen. A csirkehúsi sem varázslattal kerül a polcra, bár semmi köze nincs a kettõnek egymáshoz.

Gratulálunk a hölgynek a pasiválasztáshoz.
Ez a módszer, mindenhol teljesen elfogadott dolog, és nem csak macskáknál hanem kutyáknál is. Hiszen a ház udvarából nem kell feltétlen állatfarmot csinálni...

Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!

Szerintem nem csak a keleti felében ...
Ez nem tudom hogy jön ide, ugyanis a nõ gyerekeirõl beszéltem - ahogy a cikk is - és nem macskakölykökrõl. Meg arról, hogy egy priuszos, macskát falhoz csapkodó pszichopatánál nem lehet tudni, mi lesz a következõ lépés.
Tinman
Ugye tudjátok, hogy az ország Keleti felében a mai napig elfogadott faluhelyen, ha véletlenül teherbe esik a macsek, születik 4-5 kölyke, elajándékozással sem kell senkinek, akkor agyonütik õket, vagy elássák õket, vagy dögkút.
Egyszerûen az idõsek ezt a szemléletet nevelték a fiatalabb generációba.

Magyarország 2010.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kíváncsi vagyok mivel játszott.<#circling>

Sir Quno Jedi
Ne legyél hülye. Ha az én valamelyik állatommal bánna így, helyben ölném meg a gecit, aztán pillanatnyi elmezavarra hivatkoznék a tárgyaláson, meg hogy rám is rámtámadt utána...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Teljesen érthetõ, hogy a csaj rögtön kihívta a rendõröket. Ott voltak a gyerekei is és nem tudhatta, hogy nem õket fogja-e következõnek a falhoz vágni.
Tinman
"barátnõjénél"
"A nõ azonnal kihívta a rendõröket"

Faxa egy barátnõ mondhatom... azért ezt elsõ körben megbeszélni kellett volna, melynek végén kirúgni a csávót a házból/kapcsolatból.

Tudom súlyos bûn, de mégsem embert ölt. Sötétzöldek kíméljetek, mert én is imádom a kék planétánk minden egyes teremtményét /embereket kivéve.../.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/06/340x_ralston.jpg

ki hitte volna, hogy Bruce Jamar Walston is feka <#nyes>

Tehát foglaljuk össze: Egy bûnözõ szar, aki egy kétgyermekes anyához jár b****i, na meg azért mert van a gyerekeinek játékkonzolja, amivel játszhat. Felk*rja az agyát azon, hogy még egy játékhoz is fostalicska, és kinyírja a nõ macskáját.

Konklúzió: a videójátékok a világ megrontói, mindenrõl az tehetnek, zúzassuk be az összes elekronikai eszközt, és a gyerekeket szórakozásból térdeltessük kukoricára. És lõn minden csodás.

"este 9 óra körül barátnõjénél tartózkodott és ott épp kedvenc konzoljával játszott"

ez a kedvenc részem a cikkbõl
remélem lecsukják jól, és bent majd a nagyfarkú négerek jól "szúrják a fosóját"...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

← ElőzőOldal 2 / 2