Macskát ölt játék közben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi van az emberekkl? Már legtöbben szinte finomabb érzelmeket társítanak cuki kisállatkákhoz, mint embertársaik iránt. Az itteni megnyilvánulásokból is az jön le, hogy mi emberek vagyunk a leginkább széthúzó, egymáshoz leggonoszabb, egymást legkevésbé tisztelõ faj.
Az ilyen ember egyszerûen egy kiadós verést igényel, mondjuk kikötözve 50 korbácsütés, amit az elpusztult állat gazdája vihet véghez. A dolog ugyanis csak neki fáj. Nem az igazságszolgáltatásnak, na meg engem nem nyugtat meg, hogy most elzárva csücsül. Ha ártott valamimnek ami kedves, akkor én akarom megbüntetni, ez a megfelelõ eljárás. A rendõrségnek ehhez semmi köze.
A faszi egy hülye. Pont.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Hát ebben nem vagyok biztos, sajnos az ilyenek nem errõl híresek... <#szomoru1>#szomoru1>
Ekkora egy elmebeteg állatot,ha én döntenék a sorsáról,nem a bíróságra menne,hanem a temetõbe.........És egyet értek tanult kolegámmal,az ilyen pszichopata fasz más helyzetben is így viselkedett volna.Meg fogja kapni a büntetését,mert a gyerekei ezt soha nem fogják elfelejteni és a felesége sem.A bûntudat lesz a büntetése amit egész életében hordozni,fog ja meg a priusz.Na és persze ha az amcsik leadták a tv-ben a képét az utcán is le fogják köpni+amit a srácoktól kap a börtönben."A természet szelektálja a selejtet"...így is kell.A cica meg nyugodjon békében.
Ha véletlenül az egyik gyerköc huzza ki azt vágja a falhoz? <#confused>#confused>
Hihetetlenül jó érzés, hogy ha véletlenül csinálok valamilyen hülyeséget a barátnõm nem hívja rám a rendörséget vagy ha rossz pillanatban fingom el magamat nem perel be senki.
Usa = hülyék földje.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Ergo a barátnõ helyesen cselekedett,minden sötétzöldes duma nélkül.
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Egyszerûen az idõsek ezt a szemléletet nevelték a fiatalabb generációba.
Magyarország 2010.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"A nõ azonnal kihívta a rendõröket"
Faxa egy barátnõ mondhatom... azért ezt elsõ körben megbeszélni kellett volna, melynek végén kirúgni a csávót a házból/kapcsolatból.
Tudom súlyos bûn, de mégsem embert ölt. Sötétzöldek kíméljetek, mert én is imádom a kék planétánk minden egyes teremtményét /embereket kivéve.../.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Konklúzió: a videójátékok a világ megrontói, mindenrõl az tehetnek, zúzassuk be az összes elekronikai eszközt, és a gyerekeket szórakozásból térdeltessük kukoricára. És lõn minden csodás.
ez a kedvenc részem a cikkbõl
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)