30 százalékkal növeli a béreket a Foxconn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A baj az hogy sok helyen még mindig szinte azon a színvonalon élnek ahol Európa 300 évvel ezelõtt volt és annyit is dolgoznak cserébe azért hogy az EÁ-ban és Nyu-Eu-ban tized annyit kelljen dolgozzanak az emberek 10-100x akkora fizetésért. Kb. Kelet-Eu az ahol az emberek annyi értéket vehetnek a fizetésükbõl, mint amennyi értéket teremtenek a munkájukkal.
De azoknak akiknek hatalmuk, lehetõségük lenne változtatni ezeken, nem érdekük változtatni...
A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.
Bár egyesek meghalnának a papírfecnikér'
(Vagy náthába. Esetleg ne fürödjünk mert nincs mivel. Szellõztetni meg felejtõs, mert a pap szerint bejön a gonosz.)
Sajnos túl idealista a képünk a középkorról, de még az 1-2 száz évvel ezelõttrõl.
Ezek a szerencsétlenek azért halnak, mert ami azokban a gyárakban megy az talán még a szovjet munkatáborokhoz sem mérhetõ. (Van egy oldal képekkel a gyár életébõl... én 1 hónapig nem bírnám.)
Az érdekes inkább az, hogy errõl tudtak írni egyáltalán.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Így is ott tesznek alánk ahogy akarnak!!!
Talán ha a fizu jobb lenne.....
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Majd két hétig voltam németeknél egy WIFI nélküli szállodában. Hétvégén viszont minden technika nélkül sikerült jól berúgni és a német p**cikat hajtani. Valamint hajnali 5-kör GPS-nélkül hazatalálni egy tök idegen vároban😄 Tényleg tudni kell néha letenni ezeket az eszközöket.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Élet:
Nem élet:
A fikahadjárat elõtt, gondolkodjunk el a miérteken, az élet valód értelmén, stb.
IT-ban dolgozom ~10 éve, párszor már elgondolkodtam rajta, hogy nem volt-e régebben -nem azt mondom, hogy sokkal jobb-, hanem szabadabb, boldogabb, egyszerûbb az élet.
SQJ aláírása pontosan ide passzol! /Nem a PC mániájára gondolok.../
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3