113
Harry Potter and the Deathly Hallows Part One - Part Two
-
#33 arry Potter and the Deathly Hallows Part 1
PREDICTED System Requirements*Intel Processor - Core 2 Duo E6420 2.13GHz
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 5200+Nvidia Graphics Card - GeForce GT 220ATI Graphics Card - Radeon HD 4650RAM Memory - 2 GB
Hard Disk Space - 7 GB
Direct X - 9
...* Predicted System requirements are based on recommended system requirements. -
#32 -
-
#30 nemrossz. -
#29 http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-harry-potter/101784 -
#28 nemrossz, de nem is dobtam hátast. -
#27 E3 2010: Combat Interview -
#26 ok. nahh, hát várjuk akkor az újabb HP szériát pcre... kíváncsi leszek mindenesetre.
Grand Theft Potter, hangzatos név :DD. -
#25 nemis azért mondtam.. de én igyképzeltem el a Grand Theft Potter -t :D -
#24 nem erre gondoltam, leírtam amit gondoltam és jogom van hozzá és ezért nem utálhattok :D. se nem idiótázhattok :D. -
#23 miért tök jó lenne elkötni a roxfort expresszt és beleszálni mondjuk vele a roxfortba.. :P -
#22 miért? csak mert leírtam. kösz, de nem vagyok idióta.
ne oltogass. -
#21 idióta -
#20 eccer csinálhatnának1olyan hp géjmet, ami gta klón. akkor mész oda, amikor akarsz és azt csinálsz amit akarsz és azt szedsz fel csajnak, akit akarsz és cselekvéseid befolyásolják a történetet :D. kíváncsi lennék1ilyenre :D. -
#19 ezmiafaszom? mik azok a kurva kis szarok az utcán? zombi félék. már megin minden szart összekevernek, kihagynak jeleneteket és átírnak dolgokat.
epic fail.
ennek ellenére azér jónak tűnik. -
#18 this is da hp shit u bitch.
:D. -
#17 hedvig skill. -
#16 sokat -
#15 még hány bőrt akarnak lehúzni erről a szerencsétlen herri potterről??? -
#14 főleg pc sek írnak majd bele úgyis de aztán gondoltam ha esetleg benéz ide egy konzolos is akkor lássa infókat nembaj az :D -
#13 -
#12 Harry potter csövesekkel harcol egy posztapokaliptikus világban, elképesztő :DDDD -
#11 időpocséklásra... -
n3whous3 #10 Azért ide nyitotta, mert azt hitte, hogy a harry potter az egy játék. És játékok, mint tudjuk csak PC-n vannak. Amik konzolon vannak azok csak szánalmas időtöltésre való próbálkozások. -
#9 Játéknak játék...
Inkább az alfórumok neveit kéne változtatni. De amennyi szarszemét topic nyílik általában, ez legyen a legnagyobb baj. -
#8 Na végre ez már elég jóféle lesz! -
#7 -
#6 egész pontosan ha téged ahogy olvasom főleg a konzol érdekel akkor miért nem oda nyitottad? vagy én értelmezek félre vmit? -
#5 ezt most egy lövöldözős játék, csak fegyverek helyett tényleg villámló bot van benne, hát gyönyörű :D -
#4 Érkezik majd PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re, DS-re, PC-re és mobiltelefonokra.
Itt már nem lesznek leckék és gyakorlások, minden élesben megy. Egy új játékmotort is fejlesztettek hozzá, így már a HD konzolok lehetőségeit is ki tudják használni. Az új grafika mellé új harcrendszer is jár majd. A programot a Bright Light Studio fejleszti. -
#3 -
#2 Ez durva lesz. -
#1 Harry Potter and the Deathly Hallows - Part One
Az Electronic Arts és a Warner Bros. bejelentése szerint készül az új Harry Potter game, Playstation 3-ra is (Playstation Portable verzáról egyelőre nincs infónk). A friss epizód igen méretes történetté nőtte ki magát, hisz 2 részre bontva kerül a boltokba: a Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 idén ősztől lesz megvásárolható.
A Voldemort ellen vívott harc utolsó felvonását bemutató játék állítólag sokkal jobban "akció-orientált", mint a korábbi részek, valamint hangulata is sötétebb.
Az ősszel megjelenő játék ezúttal Hogwarts területén kívül játszódik és egy fedezékrendszert használó "Gears of War"-klón lesz. Természetesen nem folyik patakokban a vér, de az eddiginél sötétebb és akcióközpontúbb lesz a program. Azt még nem tudni, hogy a Part Two is ezt a vonalat követi majd vagy sem.
TRAILER