23542
-
#97 25. szintől. -
#96 kergekert az hányadik szintől van ? :D -
#95 Nekem ilyen a rendes farmom,és ilyen a szédült szántóm.Már én sem férek el nagyon:) -
DIESEL DOG #94 Én a normál farmon egyre jobban szűkölködöm, szédült szántón meg nem olyan régen vagyok, de használom az egész területet, ott csak két ól van, java részt termőföld... :) -
#93 Én meg arra számítottam,hogy tele rakom termőfölddel,mert a másik két helyen szinte csak ólak meg fák vannak.De nem jött össze:( -
DIESEL DOG #92 Ahogy elnézem a kerge kertben dekorációs elemeken kivűl mást nem lehet elhelyezni, ergo jó hogy van... de minek... hasznot nem hoz... mindegy, végülis kicsit áldoztam a csengőpengő vagyonomból is kiraktam 1 padot meg 2 fenyőfát... :) -
#91 Hát ez a kerge kert jó nagy baromság lett:(
-
#90 felvettem^^ -
pelleitomi #89 nevem: pelleitomi94 vegytek fel kösz -
pelleitomi #88 halli nekem is kéne szomszédok kérem vegytek mán fel előre kösz helló -
SimonCar #87 jó a játék én mint igazi farmer paraszt élvezem is -
Janoooo #86 Köszönöm mindenkinek!
Megvan a 12 szomszéd :)
A sógoromnak még mindig várja a szomszédokat.(11et) :)
19es szintü
Neve: balywolf
Köszi -
Janoooo #85 Hali!
Még mindig 1 szomszéd kéne.
29es szintü vagyok.
Nevem: Ékszerteknős
A sógoromnak is kéne szomszéd (11) :)
19es szintü
Neve: balywolf
Légyszi jelöljetek.
Köszi -
#84 Szerintem itt is próbálkozhatsz ha nem jelentkezik senki. -
Janoooo #83 Hali!
Köszönöm mindenkinek aki felvett szomszédnak.
Már csak 1 szomszéd kéne.
Vegyen fel valaki.
28as szintü vagyok.
Köszi
-
Janoooo #82 Hali!
Még 5 szomszéd kéne :)
26os szintü vagyok már :)
Köszi -
DIESEL DOG #81 Szomszédokat keresek, nevem BajszosHuszár
Köszönöm annak aki felvesz... :) -
Janoooo #80 Hali!
Ismerősöket keresek.
22es szintü vagyok.
Légyszi vegyetek fel.
Köszi. -
#79 Szerintem hasonló lesz mint a szédült szántó.Bár semmi info nincs róla. -
DIESEL DOG #78 Úgy néz ki hogy lesz egy kis újdonság a Farmerama-ban, mégpedig a "Kerge Kert"... valaki tud valamit erről? -
#77 Szia!
Szerintem szenzációs játék:)Próbáld ki még shakes & fidget-et is -
DIESEL DOG #76 Sziasztok! 3 napja regisztráltam erre a játékra, és nem bántam meg, nagyon jó időtöltés, jó szórakozás... :)
Jelenleg 7-ik szinten vagyok...
-
#75 Csak az XXL-es ól kerül vissza, a többi "törlődik" és újra meg kell majd venned. -
gettobuxa #74 ha lebontom az ólamat, akkor az eltűnik végleg? vagy csak bekerül oldalra, az eszköztáramba? szeretném teljesen átalakítani a farmomat, de nincs szabad kockám, h pakolászhassak, túl sok pénzt meg nem akarok költeni.. -
gettobuxa #73 megnyertem a főnyereményt :)
kicsit gáz, hogy 3-400 pénzeket is lehet nyerni, a főnyeremény meg egy 250 petákos víztartály :D -
#72 Elvileg be lehet majd.A műhely mellett szerintem még csinálnak valamit,lehet,hogy ott lesz. -
fadel #71 Még nem lehet a focipálya darabjait beváltani?Valaha belehet? -
#70 Ezt elhiszem... Ahol én vagyok Admin ott is így van sajnos.. Se az email címhez nem tudok nyúlni, a jelszót meg nem is látja senki.. így az "oldalaimon" is ez van, ha valakinek ellopják az accát, az elbúcsúzhat tőle.... -
#69 Nagyon nem értek hozzá,de valahol tuti,hogy "tárolják" az email címeket.De,hogy ez ügyben kinek kellene írni azt sajna nem tudom.Ha az adminok sem tudnak segíteni akkor nagyon nincs mit tenni,sajnálom:( -
rozsi83 #68 Ezt írták többet között:
Mivel a másik fiókhoz tartozó összes adatot megváltoztatták nem tudunk mit tenni. Mivel hiába küldök ki jelszó emlékeztetőt, az ő címére fog kimenni. Hiába változtatok adatot, neki kell jóváhagyni.
Visszaszerezni az adatokkal lehet, az adatok az ő email címére mennek ki. Az admin nem fér hozzá a felhasználó email címéhez,tehát nem tudja az adatait.
Ezt elhiszitek? -
rozsi83 #67 Az egyik moderátor is írt a levelemre, mert továbbították neki szerintem, de nem akarnak segíteni, mert állítólag nem tudnak mit tenni.
valaki!!! -
gettobuxa #66 farmarany ingyen -
#65 Próbálj meg a fórumon keresni egy moderátort és írni neki egy privátot,hátha tud segíteni. -
rozsi83 #64 Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni, hogy hogyan szerezzem vissza a kislányom farmját?
Egyik nap este már nem tudtam belépni, úgy néz ki valaki feltörte, és átírta magának. A support nem segít, mivel már az ő e-mail címe van beírva. -
hagyma20 #63 nektek megnyissa a fórumot?
mert nekem nem! -
gettobuxa #62 ez engem is érdekelne, szólj, ha megtaláltad a fórumon :)
jók az új cuccok, csak épp farmarany kéne hozzájuk... vagy ha 2 évig folyton csak vetek-aratok, lehet összejönnek az eszközök vmi fejlesztésre... -
#61 Elkészült a műhely,baromi jó dolgok vannak benne:) -
#60 Olvasd el a játék fórumát,ott le van írva valahol. -
MiB #59 Sziasztok!
Hogy lehet ingyen farmaranyat szerezni? -
fadel #58 Igen,azt láttam.Köszi az infót.