23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Ha erre a szüretes dologra gondolsz ahol a 7-es szinten megnyered az xxl-est akkor megkapod az alapot is hozzá.Tudtommal venni nem lehet sehol,olyan mint a barack fa.
  • DIESEL DOG #216
    Volna egy felmerülő kérdésem... azt tudom hogy van gesztenyefa XL és XXL, de a sima gesztenyefát hol lelem meg? Kerestem a faiskolában de csak azok vehetők meg amik eddig is...
  • Maximus4
    "minden elromlott a tyúkólba"
    Na ezt pláne nem értem.
  • 38tibi38
    Na most valahogy sikerült:D
  • 38tibi38
    Amikor a csibéket kell berakni a pajtába. Gondolom azt kell csinálni,hogy mikor minden elromlott a tyúkólba,akkor arra a jel re kattintani.... De ezt már megcsináltam és mégsem irja hogy kész.
  • Maximus4
    Melyik küldetést csinálod?Mert ez a 16. nem sokat mond.
  • Tatyla
    55-ös vagyok kéne egy szomszéd mert az egyik lelépett azaz nem foglalkozott a földjével és megszűnt Tatyla néven vegyen fel aki tud,köszi előre is!
  • 38tibi38
    Ja és a 16. feladatnál tartok ahol bekell rakni a csibét az ólba. Na az a helyzet,hogy már 3 szor megcsináltam ezt és nem irja,hogy kész lenne....
  • 38tibi38
    Hali. Miért van az,hogy egy feladatot se tudok megcsinálni?? Már ez a 10. a héten és mindig azt irja,hogy nem sikerült. Most akkor nem csak várni kell hanem csinálni is valamit???
  • Maximus4
    Igen!
  • Shila9
    Sziasztok!

Amikor 5 tyúkot kell felnevelni 1:40 perc alatt, azt is meg lehet csinálni úgy, hogy először felnevelem a pipiket, megjelenik a cumi és utána veszem fel a megbízást? Ahogy a zöldségtermesztésnél lehet?
  • szjuca
    Sziasztok!

A városban jobb oldalon van a barkácsos, ott tudod megnézni, hogy miből mennyid van, és hogy mit tudsz építeni.
  • Shila9
    Köszi. Akkor még gyűjtögetem szorgalmasan.....:D
  • Golyo69
    azt gyűjtögetni kell és majd csinálhatsz extra cuccokat pl tojástojó terület, agóra simogató, pehelytoll gyűjtő állomás...stb..csak naon sok barkács cucc kell hozzá :D szal gyűjtögessed csak :D
  • Shila9
    Az ajándékba kapott barkácscuccot hol találom? Hogy kell használni?
  • Maximus4
    Ott kell,hogy legyen a sima is.Frissíts rá.
  • Krezga
    Hali!

Én is várok még szomszédokat, nyugodtan vegyetek fel.

Krezga néven vagyok.
  • Shila9
    Sziasztok! MrsRöfi néven várom a szomszédaimat!
  • oneal1
    az xxl es gesztenye az magában fa is vagy csak fejlesztés?

vagy a sima fát hogy lehet megszerezni?
  • Nikol0411
    sziasztok ha kell valakinek szomszéd anyukámat és párját felvehetitek
    margitka1960 és dezsofarkas7

köszi
  • Picar77
    köszie :)
  • Maximus4
    November 16.
  • Picar77
    hát nem eset le nem irt ki rá semmit :D
    hát én 4 ig jutottam XD
    azt amuhgy nem lehet udni meddig fog tartani ?
  • Maximus4
    Nem nézted meg?
    Ha lefényképezed a farmodat akkor rakhatsz egy őszi faleveles keretet a kép köré:)

Eljutottam a 7. szintig,de kifogytam mindenből:(
    De a XXL-es gesztenye legalább megvan!
  • Picar77
    és mi az ? :D
  • Maximus4
    A szüreti fesztiválon a 6. "ajándék" roppant értékes:P
  • Picar77
    jaja jo lett egészen
  • Maximus4
    Upsz!
    Jól néz ki ez az őszi "beütés":)
  • Maximus4
    Küldetésbe csak úgy kezdj bele,hogy először ültess azt amit kell és miután megért akkor fogadd el a küldetést,így ha learatod akkor nem a pajtába rakja hanem egyből a küldibe számolja bele!

#187:Pont ezért nem kezdtem bele.A nyuszisat így buktam el én is:)
  • Ironman2
    Kösz!
  • Picar77
    hát pedig ugy kell hogy megtermeled frissen a 200 salátát és amikor kiveszed a földből akkor nem a raktárba kerül elvileg hanem az étterembe és csökken a szám a küldetésnél

pfff 100 komlo miat buktam el a sörfesztivál utolso szintjét X'D
  • Ironman2
    Köszi a válaszokat! Még valami.Van egy küldetés ahol 200 saláta kell az étteremnek,de mikor lejár az idő,akkor kiirja hogy elbuktam a feladatot.Pedig megtermett a 200 saláta.Ujrakezdtem,hogy legyen a raktárban is 200 saláta,de ugysem volt jó.Hogyan kell ezt megcsinálni?
  • balazs014
    Hello mindenki!SZomszédokat keresek a farmeramán,11-es szintű vagyok,(remélem leszek még több is:D)Név: spin270 Jelöljetek szomszédnak,visszaigazolom.
  • Maximus4
    Hála a komlós feladatnak,összeszedtem belőle 100ezer csp-t:)
    Remélem hamarosan lesz még hasonló:)
  • DIESEL DOG #183
    Igaz-igaz! :)
  • Maximus4
    + a kerékkeréken is lehet forgatni
  • DIESEL DOG #181
    Tojáshoz, angórához, kecsketejhez, stb kellenek szerszámok, pl. szög, kalapács... ezekre betakaritás közben is rálehet bukkani, de lehet is venni, szerszámos ládát, ebből is van XL, XXL, sőt kis ládát lehet küldeni és kapni szomszédokon keresztül, plusz szükség van egy nem XL és XXL-es ólra, tehát egy egyszerű alap ólra amikre majdan rátudod húzni a speciális fejlesztést. Ezeket a városban a műhelyben tudod elérni és ugyanitt meg is tudod tekinteni hogy mennyi alapanyagra van szükséged hogy megépithetsd az ólat.
  • Maximus4
    A műhelyben veszel tojástojó ólat.Persze ha meg van a hozzávaló alapanyag.
    A kecsketejhez pedig kecsketejüzemet:)
  • Ironman2
    Tojás,az hogyan lesz? Vagy kecsketej?(Jó kérdés)
  • Maximus4
    Készül a F.A.Q. :)