23542
-
buboska #257 köszi a választ :)) -
buboska #256 köszi a választ:) esetleg az megtudod mondani hogy lehet e két játékosnak ugyan arrol a gépröl játszani? -
#255 Nem nyílik meg.Meg kell venni.Szerintem teljesen fölösleges,de ez csak magánvélemény. -
ASR Godfather #254 Sziasztok!
A kerge kert 2. szintjét mikortól lehet használni??
Azt láttam, hogy 8 ezer csp-ért azonnal igénybe lehet venni, de megér ennyit hirtelen? Mert ha van más megoldás, akkor inkább megvárnám amíg magától megnyílik. -
#253 Természetesen.Két féle böngészővel tudsz játszani egyszerre kettővel. -
buboska #252 vagy esetleg arra tud valaki választ adni hogy egy gépröl ketten két farmmal játszahatnak? -
#251 Azt a k@rva,jó sok ólad van:P
Vagy a szédültre pakoltad őket?
#250:Az utóbbi időbe állandóan hibás.Állítólag dolgoznak rajta. -
buboska #250 sziasztok
megtudná mondani valaki mért nem müködik a belsö oldalrol a forum?:) -
#249 Kaptam egy megrendelést 3db lápi pócra és 50db zellerre.Mindezért kaptam volna 360 tp-t és 720 csp-t.Szerintem ez egy kicsit kevés érte. -
meridaboy #248 és még:
Szerintem ha már nem küzdesz készlethiánnyal akkor nem feltétlenül jobb a legnagyobb kockát használni.
Nekem sokkal jobban bejön a dupla termőföld, mert egyszerre több mindent tudok termeszteni.
A hozama pontosam ua.
4kocka föld
nagy : 1mag -> 5termés = 4 egységnyi +termés
közepes x 2: 2mag -> 6termés = 4 egységnyi +termés
Mostanában >>ÍGY<< termelek. -
DIESEL DOG #247 Plusz most már lesznek olyan megrendelések is, amelyek nem csak CSP-t, hanem TP-t is fog adni. -
#246 Betettem az új parasztházat és az állatkalkulátort is! -
meridaboy #245 Nincs mit szívesen máskor is!
Az új tanyaházról:
-Csak nekem tűnik soknak, hogy +5 megrendelés = 25 FA ?
-Amúgy meg tetszik és külön jó, hogy tettek bele egy linket ami közvetlenül visz a piacra! -
#244 Őszinte leszek.Mindent csak kimásoltam a hivatalos fórumról,örültem,hogy működik ameddig csináltam.Átnézem majd és kiegészítem,köszi,hogy szóltál! -
DIESEL DOG #243 Nincs mit :) -
#242 ja igy már értem :D
köszi^^ -
DIESEL DOG #241 A megrendelést automatikusan elmenti és most már csak alul látni annyit hogy mennyi hiányzik a megrendelés teljesitéséhez, pl. 12 nyulat rendeltek és neked van 10 akkor azt fogja kiirni hogy 10/12, majd ha megvan akkor lehet nyomni a zöld pipára. -
#240 hát az uj tanyaház érdekes lett :\
vagy én vagyok vak vagy kivették a később lehetőséget .... -
DIESEL DOG #239 A fejlesztett ólakat ha jól tudom XL-re nem lehet ráhúzni csak simára vagy XXL-re. -
meridaboy #238 Hii
Nem kukacoskodásképp, de mindjárt az elejéből kimaradt:
Épületek / Kerek-Kerék
A törlés-hez is odaírhatnád, hogy ingyenes
Növénytermesztés / Törlés
Esetleg (nem olvastam végig figyelmesen) odírhatnád a fejlesztésekhez, hogy minden érték globális adat, ha valamit vezsel akkor az "összesből"fogy s az minden más ólnál kevesebbet fog mutatni.
Amúgy nagyon szuper lett!!!
Esetleg ha van kedved >>EZT<< is beleteheted.
Meg még egy kérdés:
A fejlesztett ólakat (tojástolyó, angora...) lehet XL-XXL fejleszteni?
Csak mert erről nem olvastam sehol, felesleges CSP-m meg most nincs annyi, hogy kipróbáljam. -
#237 Nézegettem múltkor a top leggazdagabbakat,az egyiktől meg is kérdeztem,de nem válaszolt,hogy a túróba szednek össze 20millió csp-t? -
#236 Az sincs,bevásároltam nemrég,és csak 100ezrem maradt.A következő szinthez pedig több mint 400ezer csp értékű terményt kellene beadnom. -
#235 Ha csengőpengőd van, mindened van. -
#234 ideje lenne :D -
#233 Nem győzöm terményekkel,kifogytam mindenből. -
#232 Miért, mi történt?
Tényleg jó a FAQ. -
#231 Holnap reggel 9-10 óra között leállás várható!
Remélem akkor teszik be az új parasztházat:) -
#230 Mázlista:)
Én megtorpantam a 7. szinten.Esélyem sincs,hogy elérjem a következőt. -
#229 én már annyak is örülök hogy jött ki végre aranymakk a földböl :D
amugy pofás a faq ^^ -
#228 Neked is köszi:)
Persze ha lesz valami frissítés akkor azt rögtön beleírom.Jó lenne már,ha bevezetnék az erre a hétre ígért új parasztházat,ahol már tp-t is kapni fogunk a megrendelőktől:) -
Ironman2 #227 Fasza lett a FAQ! -
#226 Köszönöm!
Holnapra csinálok egy bannert is a faq mintájára,ha gondoljátok. -
DIESEL DOG #225 Ez egészen pöpec lett! -
#224 Elvileg elkészült a F.A.Q. Mielőtt berakatom,nézzetek már rá jó-e így,mert nem vagyok egy webzsonglőr és nem tudom,hogy minden jó helyen van-e:) -
DIESEL DOG #223 Nekem bőven elég a farmerama is... :) -
#222 Én már 6-os vagyok de nem az igazi.Túlságosan leköti az embert. -
#221 én elkezdtem,nem rossz eddig de majd kiderül :) -
#220 Ha esetleg kedvet kapnátok hozzá:) -
#219 Igazán nincs mit:) -
DIESEL DOG #218 Értem, már amúgysem kell sok a 7-ik szinthez... :)
Köszi szépen!