23542
-
Ironman2 #337 Hehe,ez a halloweenes megoldás tetszik -
#336 33 szintű verebélyigergő szorgos gazda 3 szomszédot keres. -
#335 Tényleg baromi kevés tp-t ad,elég rendesen elcseszték.Remélem,ha a 17 szomszédból valaki lelép nem tűnik el egy darab a szédültből,mert akkor agybajt kapok! -
Ironman2 #334 Kár volt nekik belepiszkálni.Elég lett volna az a 12 szomszéd.Nekem van 64-es,és 56-os és sok 40-es szintü szomszédom.Idáig jól termelték a lóvét,de igy nagyon szar lett az egész. -
#333 Valakinél pedig a tápok tűnnek el,szóval nem tudom mi történt,de baromi sok a bug:( -
Ironman2 #332 Tegnap nekem is a küldetésnél eltüntek a növények a letárból,igy nem tudtam befejezni a küldetést időre -
#331 Szia!
Ez is egy hiba,amit majd orvosolnak.
A játékon belül a bal felső sarokban rányomsz a hírek-re,aztán pedig jobb oldalon a vonalkódra. -
Shila9 #330 SZia!
És hova kell írni azt a kódot?
Nálam a szédült szántó van most a rendes farm helyén is és a kerge kert is félig kert, és félig szántó.:) -
#329 Jelen pillanatban hibák sokasága van a játékban,de folyamatosan javítják őket.Van akinél a szédült szántóról eltűnt minden,nem lehet felvenni szomszédot,hiába kattintasz a meghívásra,stb.
Csak azt nem tudom,így,hogy fog elindulni ma éjfélkor a halloween móka,ha ennyi a hiba! -
Culram #328 Miért van az ha használom az aratógépet kevesebb cucc jön ki a földből (szög, tégla, cserép, stb.) vagy egyáltalán nem jön ki semmi???? -
Culram #327 Hozzám még 3 szomszéd jöhet. 48-vagyok.
Culram -
#326 "Szomszédok...
Ahogy láthattátok, 6 szomszéddal bővült a lehetőségetek, amiből valami rejtélyes oknál fogva az egyik saját magatok vagytok, kék háttérrel. Ennek örüljünk, 5 újabb szomszédot tudunk meghívni.
Szomszédok után kapható tapasztalatpontok...
Valamilyen, egyelőre rejtélyes okból csökkent a szomszédok után kapható tapasztalatpontok mennyisége. Amint bővebb információnk lesz ezzel kapcsolatban, tájékoztatni fogunk titeket.
sorryfordowntime
Ha ezt a kódot beírjátok, 4 órán keresztül aktív lesz az aratógép, vetőgép és állatgondozó.
A kódot várhatóan szerdáig lehet aktiválni, minden felhasználó egyszer használhatja." -
#325 hozzám is lehet jönni 38 vagyok
név: Neji_ -
#324 Jöhet hozzám is még szomszéd
Krezga néven felvehettek. -
Shila9 #323 Az hogy lehet, hogy az egyik szomszédom helyén az én nevem van és kék színű a háttér? -
#322 van két helyem vegyetek fel szomszédnak
Tatyla néven vagyok ott is! -
#321 Szerintem semmi köze ahhoz,hogy kibővítetted-e vagy sem,most már így fogja adni a tp-t a szintlépések után.De ne legyen igazam.
Amúgy nekem is volt ma egy 50 akárhányas szintlépőm és 875 kaptam:( -
#320 Írj rám, ha jelölni akarsz majd, mert tele vagyok, de tudok szanálni... -
#319 Lehet kár volt kibővíteni ezt a szomszédságot, még harmad anyit sem kapok amennyit kaptam ezelött egy 60 -as szintnél. 3000 felett adott, most meg 8-900 -at -
#318 Ha meg lesz még holnap is az egyik akkor felveszlek,mert nálam lehet,hogy gáz lesz valakivel:( -
#317 Hi!
2 szomszédot keresek, 32. szinten naponta szorgoskodok.
:-)zászlósúrnő -
#316 Van még 2 helyem 60 - 70 szint felett jelölhettek -
#315 65,de már tárgytalan,megtaláltak sokan:) -
#314 hányas szinten vagy -
#313 ami itt is -
#312 És mi a neved? -
#311 60 szintű vagyok, ma lépek 61 -re, szivesen felvennék 60-70 körüli játékosokat, akik minden nap fent vannak és aktívan játszanak -
#310 felvettelek
-
#309 van itt 70, vagy -e feletti szintű játékos -
balazs014 #308 Üdv. Mivel 18-ra nőtt a szomszédok száma,ezért még pár szomszédnak vissza tudnék igazolni.
Név: spin270 Szint:34 -
#307 Van még szabad helyed? -
Janoooo #306 Elfogytak a szomszéd helyek.
Köszönöm. :) -
#305 én is keresek új szomszédokat:
.Totocska.
55ös vagyok és 35-40es szint körüliek vegyenek fel bártan:) -
Janoooo #304 Hali!
Most hogy már 18 szomszéd lehet, megint van 4 kiadó szomszéd helyem :)
51es szintü vagyok.
Nevem: Ékszerteknős
Légyszi vegyetek fel szomszédnak.
Köszi.
-
#303 Elküldtem neked is az email címet! -
kocsisedit #302 Sziasztok! Nekem szintén a közösségiportállal van gondom.Szeretném ha segitene valaki.Köszönöm -
#301 Köszönöm szépen, remélem lesz rá megoldás. -
#300 Küldök neked pm-be egy email címet,oda írj és tuti segítenek! -
#299 Üdv.
Az egyik közösségi portálon felvettem a Farmerama-t alkalmazásként, és szeretném a további játékok folyamán kihagyni a köz.portált. Kérdésem a következő lenne: miként tudok a játék oldalán belépni a jelenlegi felhasználó nevemmel, mert a köz.portálon nem kért jelszót, s ezáltal csak a felh.nevemet és az ID-t tudom. Köszönöm előre is a segítséget. -
#298 Én meg,lassan nekikezdek egy új farmnak is:)